Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Látom sikerült minden feladatot elvégezni és minden kincsesláda tartalmát begyűjteni.
    Gratulálok!
    upload_2025-8-12_13-59-24.png

További jó játékot!

2. Luminary

Szia!

Ezt nem tudjuk megmondani, a központ hatáskörébe tartozik, hogy valamit elérhetővé tesz, avagy nem. És ha elérhető, akkor mikor és milyen formában.
    Amit javasolni tudok, hogy az Ólválogatás ajanlatait kísérd figyelemmel. Időnként felbukkannak ritka ólak, műhelyek a kínálatban.
    Pl. itt Gereblyegyár is szerepel a kínálatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ólválogatás.14151/page-3#post-1395040
    Érdemes az eventek nyereményeit is átnézni, mert ott is előfordulhat nyereményként.
    Az alábbi linkre kattintva magad is átnézheted, hogy bizonyos ólak, műhelyek mikor, milyen formában kerültek játékba, valamint a jellemzőiket is elolvashatod egy helyen összegyűjtve. (Játékismertetők/ Állatok, termények és ólak a játékban)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Sok sikert!

3. .Zsike61.

.Zsike61. Utánpótlás-írogató

Sajnos nrm müködik az eventnél a nyomásérzékelő

4. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Hali, valami valtozott a metszoollo felroppenovel kapcsolatban a gyoparon? tobb mint egy hete nem roppen fel egy sem barmit aratok!!

5. Mártuska57

Mártuska57 Fórum-zöldfülű

Szia! Segítséget szeretnék, nem tudom a Jáde követ megszerezni, ez miatt nem tudom befejezni az eventet sajnos. Mártuska57 ID: 13433265

6. Luminary

Szia!

Látatlanban azt tudom mondani, hogy lépj le róla, majd ismételten fel. Ha ez nem elég, akkor kérlek takaríts egyet. Töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, szükséges megadnod a farmnevedet és a farm ID számát.
    Anélkül nem tudunk benézni hozzád.

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Nem változott semmi. Ez a Gyopár sajátossága. Valamelyik hozzávalóból mindig nagyon kevés érkezik. Nálad most a Metszőolló a soros, ezek szerint. Én már talán túl vagyok rajta, majd egy hónapig sakkoztam a két fa előállításával, amihez szükséges.
    Sokszor Borostyánkő nem jön, vagy Kertiásó, Gereblye.
    Gyakori aratás, munkások és a trágyák használata jó hatással szokott lenni a felröppenők mennyiségére.
    Természetesen leírhatod ezzel kapcsolatban a véleményedet a Panaszkönyvbe:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Már megszerezted, fel is használtad.
    Játszd le a minijátékot és nyisd fel a két kincsesládát. Ezzel befejezett lesz az evented.
    upload_2025-8-12_15-54-56.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Próbáld újra , kérlek!
    upload_2025-8-12_16-4-24.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  10. imre51

imre51 Járnitanuló

Sziasztok!!!Mar 4 perce lovogetem -lovogetnem a lufikat,de csak a bogarasok jonnek.Netan jon 1 vizes es zold pottyos lesz az egyik kocka,biztos a kovetkezo boaras lesz es a zold pottyos is semleges lesz.Hogyan folytassam ha nem sikerul?

11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Swartsch kedveli ezt.
  12. imre51

imre51 Járnitanuló

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.25
  13. imre51

imre51 Járnitanuló

Most mar feladom.Nem tudok sehol sem minijatekra lepjek,pedig meg lenne 2 jatek es 3 kincseslada megszerzes.Barhol lepek ki ,ahol enged a feladat kesz es kincseslada kinyiva.Segitenel? 2477259

14. Luminary

Szia!

Jelenleg a Rózsaszín portál végponjánál vagy. Lépj rá a rózsaszín portálra, visszakerülsz a Portálok kezdőtermébe. (22) Ezt követően a bal felső sarokban, a narancs portál kezdőpontjára kell lépned. Ekkor a 0. terembe kerülsz. Haladj a sárga nyíllal jelölt útvonalon: 0-1-2 termeken át. A 2. teremben menj lefelé, haladj át a 7-es termen. Ezt követően a 12-es terembe jutsz, ahol még vár rád minijáték, kincsesláda. Az utolsó terem a 17-es terem, ahol a minijáték lejátszása után az egyik kincsesládából megkapod a felhőt.
    upload_2025-8-13_7-41-31.png upload_2025-8-13_7-54-20.png

Ha, nem szeretnél a portálokkal bajlódni, akkor haladj fölfelé a jelenlegi teremből, egészen a 0. teremig, majd ott kövesd a sárga nyíl vonalát!

Sok sikert!

Sylja, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszönöm előre is a segítséget!!!
    marcsi152 , ID 18005687

Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Még nagyon sok feladatot kell megoldanod:)
    Az 5-ös teremből tudsz bemenni a 6-ba és megszerezni a Jádekövet. A bal oldali térképen pirossal jelölve - illetve a visszaút a 22-es terem (portálok kezdőpontja) ajtajának kinyitásához.
    A bal oldali térkép nem teljes, csak nagy vonalakban vázoltam egy haladási irányt. Estig még sok idő van. Gyere vissza később, ha további segítségre van szükséged.
    upload_2025-8-13_11-26-24.png upload_2025-8-13_11-28-46.png

Menj a sárga nyilak vonalán. -BombadilToma- térképén a piros nyilak mutatják a haladási irányt.
    Az eventcsevegőben az alábbi linken találod az írását, ami nagy segítség lehet neked is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345

Ha, nem tudod melyik teremben jársz a bal alsó sarokban kattints a Katzamatatérképre. Ez megmutatja az éppen aktuális poziciódat. Mindegy, hogy merre tévedsz el, katt a térképre és máris látod, hogy hol vagy. Jelenleg a 21-es teremben.
    A saját kazamatatérképeden látod azt is, hogy hol vannak a kincsesládák, amiket még nem nyitottál ki. Amelyik ládát kinyitottad, az eltűnik a térképről.
    upload_2025-8-13_11-53-50.png

Sok sikert!

Swartsch, marcsi152 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. marcsi152

Köszi, próbálkozom!!!

Luminary kedveli ezt.
  18. imre51

imre51 Járnitanuló

Koszi szepen a reszletes leirast,tovabbra sem sikerult (nem ertem)megoldani,feladtam ennyi,sehol sem tudok kikeveredni.

19. Luminary

Szia!
    Jelenleg a 21-es teremben vagy. Kattints az ajtóra, lépj át a 22-es terembe.
    upload_2025-8-13_12-37-31.png

Ha átértél, menj a narancssárga portál kezdőpontjára, kattints rá!
    upload_2025-8-13_12-39-29.png

Megérkeztél a 0. terembe, fent állsz a narancs portál végpontján. Hagyd el a termet a jobb oldali ajtón.
    upload_2025-8-13_12-41-41.png

Átértél a 1. terembe, hagyd el a termet a jobb oldali ajtón, kattints rá:
    upload_2025-8-13_12-43-51.png

Átléptél a 2. terembe, kattints alul -középen az ajtóra:
    upload_2025-8-13_12-46-21.png

A következő terem a 7-es. Itt is alul-középen van egy átjáró, kattints rá, hogy átkerülj a 12-es terembe:
    upload_2025-8-13_12-50-7.png

Megérkeztél a 12-es terembe. Lépj a lila nyomásérzékelő kőre, játszd le a játékot, nyisd ki a ládát, majd alul-középen add be drágakövet az ajtó kinyitásához.
    upload_2025-8-13_12-52-35.png

Ha átléptél játszd le az utolsó minijátékot és nyisd ki a ládákat!

Ne tekeregj, de gyere, ha eltévedsz!

Sok sikert!

Swartsch, kigyo51, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  20. marcsi152

Ismét megrekedtem a jádekőnél! :mad:Már kivagyok a rengeteg lövöldözéstől!!!:cry:
    Nem tudom kinyitni! :( Segítség!!!!!!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.