Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aws016

aws016 Utánpótlás-írogató

Sylja és Luminary kedveli ezt.
  2. anci091551

anci091551 Haladó

Sziasztok!
    valami oknál fogva nem tudom elküldeni az ajándékokat. ID:48975570

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A kérdésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám benézett a farmodra, nem talált nálad semmiféle problémát, simán el tudta küldeni az ajándékot az egyik szomszédodnak, így már csak 6 ajándékot tudsz küldeni a mai nap, a 7 helyett.
    Ilyen problémánál egy Frissítés, egy ki-be lépés meg szokta oldani a gondokat, legközelebb próbáld meg Te is!
    További sikeres játékot kívánunk!

5. anci091551

anci091551 Haladó

Köszönöm! Munkából jöttem haza és sajnos eszembe sem jutott,hogy frissítsek. Bocsánat!

6. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Küldenétek a tenyésztős eventhez kapcsolódóan egy linket, hogy mely állatok a hüllők !
    Köszi előre is.

7. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tessék: KATT

Tenyészthető hüllők: Kaméleon, Teknős, Anakonda, Krokodil.

A krokodil friss, ezért még nem tartalmazza ez az adatbázis, de hamarosan felkerül.

8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon szépen köszi a gyors választ !

9. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! A naptárban olvasható hogy új állatka jön. Kérdésem, mikor és hova érkezik! Köszönöm!

10. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Nekem meg állítólag nincs krokodilom, pedig de. 800 db!!! Gazda: barracuda117000 ID: 56809331

11. -Sudden-

Szia.

Ha az "Új állat tenyésztése" hírre gondolsz, akkor az a krokodil, melyről itt tudhatsz meg többet: KATT

semmirevaló kedveli ezt.
  12. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Én sem tudok krokodilt tenyészteni. Nem engedi kiválasztani. Gazda: cseresznye55 ID: 46332957

13. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Menj a Maja majmok szentélyébe, a legvégébe és váltsd ki AB-okért.

14. -Sudden-

Szia.

Nem is azt írja, hogy nincs krokodilod, hanem azt írja, hogy előtte ki kell váltanod a maja majmok szentélyéből a krokodiltenyésztés lehetőségét.
    upload_2025-8-14_15-28-53.png
    A krokodil tenyésztés szobrát itt találod a maja majmok szentélyében:
    upload_2025-8-14_15-28-32.png
    Nyisd meg az új kamrát és aztán fel tudod oldani a krokodil tenyésztést aranybanánért, mert bőven van hozzá elég aranybanánod.

15. -Sudden-

Szia.
    Maja majmok szentélye, utolsó kamra.
    upload_2025-8-14_15-31-7.png
    Bőven van hozzá elegendő aranybanánod.

16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Tegnap még 16-vagy 15 gyöngyöm volt! Most kapta még 2 db-ot! a felhőt nem engedte akkor kiváltani! Akkor hova lett? Köszi ha megnézed! id:21356122

17. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Na erre nem gondoltam :) Azt hittem minden ki van váltva már :) Köszönöm szépen a segítséget.

18. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszönöm.

19. -Sudden-

Szia.
    Nem tűnt el, csak el használtad, a felhősorra való dekorokat adó ládát váltottad ki vele, az 10 gyöngybe került.
    upload_2025-8-14_15-54-4.png
    upload_2025-8-14_15-54-13.png
    Láthatod, hogy pipa van a mező mellett, az alsó képen pedig azt látod, hogy mennyi került a kiváltáskor.

Zsuzsikan és farmeres53 kedveli ezt.
  20. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az előbb kiváltottam a krokodilt, és nem engedett tovább krokodilozni, kiváltottam a polipot. Jó, akkor nem volt elég a banánom, learattam a bahás dekorokat, és 10 arany banánt kellett volna, hogy adjon, de nem könyvelte el.
    Legyetek szívesek utánanézni. Köszönöm szépen!
    denesrozalia94 ID: 12970867

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.