Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek olvasd el a mozi leírását, amiben választ találhatsz a kérdésedre.
    Különösen a gyakran ismételt kérdések részt érdemes megnézni:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

2. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia!Köszönöm a választ! Ez van sajnos...viszont a kérdőívet is kitöltöttem és jóvá írta a 30 pontot...további szép napot!

3. 19770308

19770308 Fórum ismerője

hello a démoni bokrétát ültetés előtt vagy aratás előtt kell aktiválnio??

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. 19770308

19770308 Fórum ismerője

6. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a 10 horrorszusi átadása utáni Fortyogó puncs kitehető ugyanaz, ami egy korábbi felhősori kitehető? Mert a Rémséges etetés event ismertetőjében ugyanúgy néz ki, mint a felhős, viszont a felhőn lévő 1x1-es, az event ismertetőjében a most nyerhető Fortyogó puncsra 2x1 van írva.

7. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

sziszi1965 kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már semmit nem értek. Kérlek Laboviti, segíts.
    Megcsináltam a Rémséges üzlet feladatot, a farmomon még sincsenek a felhőre kitehetők. Hol találom őket? Vagy azokat most még egyszer meg kell vennem Jacknél?

9. Laboviti

Szia!
    Felhősor:

• Amit ad: 10%-al gyorsabb termelés rémnövényeknél 24 órán keresztül, 1500 BahaTP, 1200TP,
    • Szükséges idő: 48:00 óra
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott rémséges dekorációk helyezhetőek rá (Koponya gyertya, Kerberosz, Boszorkánykonyha, Drakula nyúl, Pókháló). A dekorációs elemek Jack boltjában kiválthatók.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-81191

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tehát nem volt elég hozzá a gazdaköri feladatsort megcsinálni, kell a kiváltáshoz is egy csomó horrornövény. Jól látom?
    (csalódott vagyok, ha így van)

11. Laboviti

A felhősorra helyezhető dekorációs elemeket Jack boltjában rémnövényekért cserébe válthatjuk ki.

mimi kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Meg tudná nekem mondani valaki, miért repül a Miki a szánján a Kerge kertemben?
    Elkésett, vagy idő előtt jön?
    :)
    Köszi!

13. Laboviti

Szia!
    A repülő szán, vagy a száguldó szán animációjához tartozik az említett grafika. Ameddig a kerge kertedet díszíti, addig látható lesz a szán vonulása.

hóóvirág kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ma is tanultam valamit..xD
    Köszönöm a gyors válaszod!

15. rob.xl

rob.xl Fórum-zöldfülű

Szia. Ma reggel megcsináltam a svájci eventen azt a hármat ami party pörgetést ad,de nem találok csak két pörgetést. Tudnál nekem segíteni? Vagy én rontottam el valamit?

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

17. rob.xl

rob.xl Fórum-zöldfülű

Gazda: rob.xl ID: 5521881

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az 5. feladat arany részét csináltad meg ami 2 pörgetést ad. A gyémántot nem fejezted be.

19. rob.xl

rob.xl Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

20. Tari_Gábor

Tari_Gábor Utánpótlás-írogató

Üdv,
    Az egyik baharama küldetéshez kellene pisztácia, de nem tudom hol lehetne ilyen fát szerezni. Megvenni sem lehet és a majom szentélyben sem találtam. Hol lehet szerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.