Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos bahama csemetéből fejlődhetett ki, de már nincs játékban csak az XL és XXL változata. Ám ha ilyen fád lesz, azzal alap fa is jár majd.

2. Therebita

Therebita Járnitanuló

Kérdezném ,hogy kivi ólhoz(állatnak) hol található babér a tápkeveréshez? Köszi a választ !

3. -East17-

Szia!

A babérlevél a 95. szinten termeszthető.

gazoskert kedveli ezt.
  4. Csillagváró

Csillagváró Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Két kérdésem lenne.
    Korábban a Gazdaköri küldetésben volt, egy Kávészünet nevű feladatsor. Most a befejezettek között sem találom. Megszünt? Kikerült a Gazdakörből?

Az Orion tenyészetből Kakukklak fejlődött ki. De, a Pajtában kakukk cimszó alatt kakukktojások vannak.
    Rémlik,hogy volt egy event ahol lehetett nyerni,és Bajuszgyárat is.Most ezt a lehetőséget a Műhelyben nem lelem.
    Nem lehet már gyártani?
    Termelhetem a kakukktojásokat halomra, ha akarom, de nem lesz belőle kakukk?
    hogy is van ez?
    Köszönettel.Üdv.Csillagváró.

5. -East17-

Szia!

A feladatsor nem szűnt meg, de nem is fejezted be, így ott kell lennie, nézd meg ismét alaposabban.

A kakukk és a kakukktojás ugyanazt jelenti ebben az esetben.

A Bajusz-szalon valóban egy event jutalma volt, ám amikor az event véget ért, a feladatai is kikerültek a játékból.

6. Csillagváró

Csillagváró Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.
    Sajnos a Kávészünet nevű feladatsort,most sem találom. Egyenként néztem végig,és nem látom.
    Üdv.Csillagváró.

7. kisbabu

kisbabu Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ez a Kávészünet szintén event volt, azért nincs a gazdaköri elvégzett feladatok között. Az eventes feladatsorok láthatatlanná lesznek számunkra az események végén.

Kávészünet-

2013. augusztus 14---2013. augusztus 20.
    -

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Csillagváró!

2013 augusztusában volt egy event, egészen pontosan a Kávészünet.
    Ehhez tartozott egy ideiglenes gazdaköri feladatsor, ennek neve is a Kávészünet volt.De ez az event végeztével ki is került onnan, tehát még 2013 augusztusában.
    Az event részletes leírását a linken találod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2013-08-13-kávészünet.7039/

Az állandó, tehát nem az eventekhez kötött ideiglenes gazdaköri küldetések pedig az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

9. koko58

koko58 Fórum-zöldfülű

Hogy lehet az erdei tisztást kitakaritani?

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, kérdés:
    az előző aratáskor kaptam denevér-ajiba xxl barkácsot. Hol találom, mert a váza ikon alatt csak 150 db barkácsot látok, ami a ki nem váltott kergés 10 db-okból jött össze. Frissítés történt. Köszi.

12. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek add meg a kérdéses farm ID számát.

13. bsand59

bsand59 Aktív író

Sziasztok!
    Ha bejelentkezem a játékba, naponta kétszer reklámmal indul a belépés. Egy ismerősömnél viszont nincs ilyen, neki a kijelentkező ablakban van reklám. Ezt lehet állítani valahol?

14. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy a fórum leállás az 3 órási vagy 30 perces ? mert nem stimmel

2015. május 7. (csütörtök) 10:00 órától 13:00 óráig. ez 3 óra hosszának felel meg
    Ebben az időszakban várhatóan egy 30 perces leállásra kell számítanunk.

15. Janata9

Janata9 Junior szaki

Janata9 ID: 28853942
    nolina1965 ID: 17974254
    mindkettőben kaptunk 1-1 xxl-t és nem találjuk. Köszi

phpmaster kedveli ezt.
  16. Divagarde

Kerested a sor végén is? Nem a sima barkácsoknál, hanem az X betűnél, ABC-s szűrésnél.

17. Divagarde

Szia!

A megadott időszakban várhatóan egy 30 perces leállás. Megírnád kérlek mi nem stimmel benne?

18. Divagarde

19. bsand59

bsand59 Aktív író

20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Eddig nem, most igen, és megtaláltam. Ezért kérdeztem, hogy hol lehet, mert erre nem gondoltam. Köszönöm a választ! Kinyitottam, van benne 2 itató :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.