Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Alisa3

Alisa3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem. Egy kérdésem lenne. A kergekertben minden területett megvettem, már nem először. Miért gazlik el, miért kell egy idő után újra meg venni?????!!!!!

Kócoska kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kerge kert területeit csak egy alkalommal szükséges megvásárolni. Nem "gazosodik" vissza.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-kerge-kert.306/

3. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

A jó lakott bőregér hagyott itt nekem kétszer 10000 banánt Sehol sem találomKérem a segítségedet ID 4583338

4. gyömbér

gyömbér Utánpótlás-írogató

Sziasztok, itató hogyan készíthető vagy honnan lesz?

5. Laboviti

6. Laboviti

7. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Pedig hidd el hogy ezt irta ki Nem szoptam az ujjamból Tudom hogy mit adnak a denevérek csak nehéz követni őket Szóval ha hiszed hanem akkor is azt irta hogy kaptam csak nem találom sehol Jó vicc Ugye?

8. Laboviti

Ma 16:11:11 órakor és 16:11:47 órakor 10000 Tp-t kaptál ajándékba a denevérektől.
    Kérlek lassabban etesd a denevéreket, hogy pontosan lásd a megjelenő információs ablakokat.

9. gyömbér

gyömbér Utánpótlás-írogató

10. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Kaptam egy mozit, de nem tudom, mit kell vele csinálni. Kutyus lábát, szemét, stb. kellett volna bejelölni a másik állaton, de az eltünt és vissza se tudtam varázsolni. Van tipped az ilyen jellegű mozi megoldására?

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos még nem láttuk az említett feladatot, így egyelőre nem tudunk közelebbit mondani a teljesítéséről. Az autó kijelölős volt hasonló, de ott megjelent egy OK vagy Done felirat amire kattintani kellett ha kész volt a kijelölés.

12. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello!
    Érdeklődöm,hogy a buvár szemüveget miből lehet előállítani!

13. -East17-

Szia!

A Búvárbolt a gazdakörben található Ki lehet az? - című küldetés jutalma.

14. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm,de most azt kérdezem, hogy kacsacsőrüt mikor és hogy lehetett megszerezni?

15. -East17-

A kacsacsőrű ólja csak titokzatos tenyészetből fejlődhet ki, amikor titokól akció van.

16. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

újabban a titokólak és a titokfák elé kerül egy idézőjeles jelző, ami mindig változik. (ami elég zavaró szerintem) Van ennek valami jelentössége? mondjuk korlátozó hatása van? mondjuk a "Jamaica" titokzatos csemetéből nem fejlődhet tamarindusz? (csak mondtam valamit)
    Vagy ha pl elkezdeném felhalmozni ezeket a titokólakat/fákat, és akkor rakom ki amikor új játékelemet vezetnek be a készítők akkor a régről eltett titokól/fa képes lenne arra hogy az új ól/fa feljődjön ki belőle.
    köszi a válaszokat!

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia boka007!

Titokzatos ól és Titokzatos csemete akció alkalmával mindig újabb és újabb ólak, fák érkeznek.
    Egy egy ilyen elnevezés könnyebbé teszi az eligazodást, mikor milyen állat illetve fa került be.
    Adott elnevezésű ól vagy fa leírásánál pedig megtalálod, hogy éppen abból mi fejlődhet ki.

Másik kérdésedre válaszolva pedig például a jelenlegi eventen nyerhető a "Lant" titokzatos tenyészet. Ennél a titokzatos ól akciónál került a játékba a Kacsacsőrű emlős a játékba, tehát ez már kifejlődhet belőle, és még azok az ólak, amik az akkori aktuális ismertetőben szerepelnek. De ha elteszed a menüdbe, és bent tartod mondjuk fél évig, és majd akkor teszed ki, a Kacsacsőrű után játékba újabb állatok NEM fejlődhetnek ki belőle. Ez miatt teljesen fölösleges tartogatni. Akár most, akár fél/1 év múlva is "Lant" tenyészetből kifejlődő ólakat kaphatsz csak.
    Ugyanez érvényes a "nevesített" titokfákra is, akár rendes farmos, akár Bahamás.

18. boka007

boka007 Haladó

köszönöm! :)

19. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Az egyik felhő többek között ad egy : mlf.brown Sheep-et. Tisztelettel kérdem, mi ez? Üdvözlettel Emma.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia m.sz.emma!

A nyeremény ebben az esetben 1 db Barna birka :

Szendergő felhősor:

• Várakozási idő: 30 óra
    • Jutalom:
      • 40 TP szorozva Farm szinteddel
      • 1x Barna birka
    • Nem tematikus felhősor, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.