Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia éva0409!

A nyereményeket minden esetben megkapod, így nincs miért visszakapd a Horrorszusit.

2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, nem tudom a paszulyon a felhőket learatni, hiába próbálom a bónuszt aktiválni, nem adja meg a tp-t és nem zárja le, ez főképp holnap fog problémát jelenteni ha aktiválni akarom a gesztenyés felhőt.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek lépj ki, indítsd újra a böngészőt és próbáld meg ismét.

4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A felhő nem aratható!

A teliholdas eventnövény gyorsitó-10% nem zárható!

KOMPENZÁLÁST KÉREK!!!!!!!!!!!!
    ---------------

Ez már megvolt!!!!!!!

----------------
    MOST ZÁRTA LE!
    KB 5 perc mire lezárja!!!!!!

5. Spifu

Spifu Járnitanuló

Nekem is hibás a paszuly, kidob a játék, ccleanerrel tisztítottam, most egyelőre működik. A napokban amúgy is nehézkes volt nálam a belépés, Jack boltjában is sikerült kétszer kiváltanom a koponyagyertyát, mert elsőre nem reagált semmit, utána kettő is lett :(

6. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam is ez a hiba fordult elő, sőt még azt ia kiírta, hogy kapcsolódás közbeni hiba. Minden más program, lekérdezés, stb fut. Aratni, vetni enged!!! Csupán a felhősorral van gond!

Most sikerült lezárni a felhőt!!!!

7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Már többször megtettem. Most végre sikerült.

8. -East17-

Sziasztok!

Akinek gondja akadt a felhősorral, milyen böngészőt használ?

9. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Chrom.

10. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

CCleanert használok, de nálam már működik a felhő!

A böngészőm GOOGLE CROME

11. -East17-

Szia!

A Ccleaner nem böngésző hanem takarító program.

12. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Chrom, de úgy tűnik megjavult.....

13. -East17-

A válaszokból úgy tűnik, hogy ismét a Chrome böngésző hibájával állunk szemben. Kérlek benneteket, hogy a játékot inkább Firefox-al használjátok az ilyen gondok elkerülésének érdekében.

14. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Akkor miért nem látom, hogy mit adott? A ládát nem adta,így lekattintani sem lehetett.

15. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Nem a böngészővel van a hiba, hanem a játékkal, én mindig ezt használom, nekem ez a leggyorsabb és soha nincs vele problémám, bármilyen oldalon vagyok,

16. -East17-

Szia!

Az event során semmilyen hasonló hiba nem merült fel, nem kaptunk a játékosoktól visszajelzést. Azt ellenőrizhetjük, hogy eddig mennyi tápot kevertél és darabszámilag mennyi ajándékot kaptál. De ehhez pontos ID számot és farmnevet szeretnék kérni.

17. -East17-

Értem. Akkor ne fogadd meg a tanácsomat, annak ellenére sem, hogy Firefox böngészővel nem tudjuk a hibát reprodukálni. A Te döntésed.

18. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Meguntam, hogy az új malomban nem látszik semmi... ezt nem lehet megszokni...
    A kérdésem az, hogy találok-e valahol olyan leírást, hogy egyes állatok tápjainak mik az alkotó elemei?
    (Én nem találtam ilyen leírást)

19. -East17-

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Az lenne a kérdésem, hogy az újítás szerint, ami most a trágyadombon van, az nem veszik el, ugye?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.