Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, az a mennyiség megmarad.

2. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok
    Egy két kérdésem lenne trágya domb változásával kapcsolatban.
    Ha jól értem a korlátlan trágya dombnak vége ?
    és a már meg lévő trágyával mi lesz mert nálam most is 200,000+ trágya van.
    Előre is köszönöm a választ.
    Elnézést nem olvastam vissza már kérdezték többen is bocsi :D

3. sosi19

sosi19 Aktív író

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne a trágya változás kapcsán, ha most több, mint 300 db van belőle (ennyi a max kapacitás is) és az idők folyamán nem engedem 301 alá esni a mennyiséget, akkor tudok majd hozzá venni vagy hiba üzenetet kapok és addig nem tudok venni trágyát, amíg nem lesz kevesebb 300nál?

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Bubuka212!

Igen, egy idő után nem lesz korlátlan a trágyadombod, csak a számodra elérhető mennyiség fog elférni benne.
    Az, hogy mikor, ez Tőled függ.
    Ha a változtatáskor, tehát holnap a farmodon van a trágya, úgy nem fog elveszni.
    Ha kint van a piacon az ajánlatod, akkor május 14-ig ha visszavonod őket, akkor sem veszik el, még el fog férni.
    Holnaptól pedig csak maximum 100 db-os tételeket tudsz kitenni.
    14-e után a piacról ha visszavonod, illetve visszakapod, de tele a farmod trágyadombja, elveszik.

5. éva0409

éva0409 Járnitanuló

ID 26132437 éva0409

Újabb gond! A 100. denevér etetése után nem endeg többet etetni.A másik 3 farmon ezt nem észleltem,csak itt.
    éva0409 ID [​IMG]26132437

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.15
  6. Nildia

Szia éva 0409!

Idáig összesen 106 db Horrorszusit gyártottál ( 50 db + 50 db + 6 db )
    06.05.2015 - 04:59:01 és 06.05.2015 - 19:00:36 között összesen 100 db ajándék lett jóváírva a farmodra.
    A fennmaradó 6 db szusi pedig megtalálható a Pajtádban.

7. Nildia

Szia éva0409!

Végezz el egy farmodról való ki be lépést.
    Ez után válts át ismét Telihold üzemmódba, arra figyelj, hogy a kis eventablakban a denevér alatti kis jelölőnégyzetben benne legyen a pipa. Ha ez ott nincs, akkor a denevérek nem jönnek.

8. Bütyök70

Bütyök70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    A mai napon többször előfordult, hogy a denevérek etetése során megjelenik a láda, de hiába kattintok rá, eltűnik, de nem ad semmit.
    Szerencsére a tápot nem vonta le.
    Chrome-t használok, de a hiba fellépése váratlan és újbóli belépésnél pár etetést kibír, majd újból jön a hiba.

9. Nildia

Szia Bütyök70!

A nyereményeket minden esetben megkapod.
    Érdemes lenne egy másik böngészőről játékba lépve megpróbálni a denevérek etetését.
    A denevérek etetése például Firefox böngészővel nem okoz problémát.

10. éva0409

éva0409 Járnitanuló

Ki-belépés nem segít.A denevérek jönnek,nem ez a hiba!Egyébként utánam Bütyök70 is jelezte ezt a hibát!Nem lehet a 100. denevér után többet etetni.A láda jön,de nem ad semmit.

Én firefoxot használok,a hiba ugyanaz!

Ezt tudom,de a hatot nem tudom felhasználni.A denevérre kattintva megjelenik a láda, de nem ad semmit!A tápot legalább, hála istennek nem vonja le!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.5.15
  11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az event ablakban mégsem volt benne a pipa. A kollégám betette, egy denevért megis etetett, az eredmény 1 db démoni boktéta. Most már etetheted a deniket. :)

12. Haether

Haether Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszodat Nildia:)
    Ki-belépés után rendeződik a dolog, mivel tápot nem vont le, bár a láda megjelent, igy az ajándékot sem kaptam meg, nem is hiányoltam épp ezért. Ki-belépés után nem makacskodott a Chrome és 14 etetés zökkenőmentesen lezajlott.
    felmerült bennem, hogy nem-e esetleg a Malomkeverés zavart be, mert utóbb épp állt a malmom és így rendben volt.
    Tudom, hogy vannak gondok a Chrome-mal, a legfrissebb JAVA-t pl. nem támogatja most, de azért elzötyög így is:)
    Még egyszer köszönöm a választ.

13. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Tévedés - ezt néztem már a keresésem alkalmával - itt azt taglalja, hogy milyen ólból hány állalt, mennyi idő alatt fejlődik ki. Az nem a poszt része, hogy milyen állat tápjának mik az összetevői... pl tyúktáp 2 búza, egértáp 2 kukorica, kacsatáp 3 kukorica, 3 búza, stb...)

Eddig ez nem hiányzott, hiszen a régi malomban egy pillanat alatt bárki megnézhette, hogy a következő tápkeveréseihez milyen növényeket kell termelnie vagy beszereznie, az új malomban ez nagyon körülményes... tehát szükség lenne egy ilyen táblázatra, amit kinyomtatva szükség szerint szem előtt lehetne a lista. (Ha már a fejlesztők nehezítik a dolgunkat, segítsünk magunkon a lehetőségekhez mérten helyettük...)

14. Nildia

Szia Julcsi-néni!

A Kolléga által adott linken lévő táblázatok tartalmazzák a tápok összetevőit is.

A másik lehetséges mód az ellenőrzésre, hogy az egyik várakozó tápodat arra az időre, amíg megnézed mire van szükséged, törlöd, majd utána visszateszed várakozni. Az alatt a pár perc alatt egyébként sem történne a várakozó táppal teszem azt a 3. rekeszben semmi.

15. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia itt van amit keressel : https://board-hu.farmerama.com/inde...és-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/#post-2365

BBibike73 kedveli ezt.
  16. simi1955

simi1955 Haladó

a svájci eventen nyert 5 db "orion" titkost sehol nem találom,

köszi, ha megnézitek
    ID:12824978

17. Nildia

Szia simi1955!

A feladatsor ezen részét 03.05.2015, 07:34:14-kor teljesítetted.
    Ezt követően ki is helyezted őket a farmodra, és 04.05.2015, 14:34:44-kor le is arattad mind az 5 Titokzatos ólat.
    Ami kifejlődött belőlük :
    - 1 db Vakondlak
    - 1 db Halásztanya 1. szint: sárga
    - 2 db Retró hódvár ++
    - 1 db Tehénistálló 2. szint: narancs

18. BBibike73

BBibike73 Fórum-zöldfülű

19. simi1955

simi1955 Haladó

Nagyon szépen köszönöm!
    Bocs a felesleges zavarásért!

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szeretném kiváltani a totenkárment,de most sehol sem találom,hogy ha a kincsesre rakom ki akkor btp-t vagy farm tpt-t ad-e?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.