Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Totemkármen fáraó:

Mennyibe kerül?
    • 3.500 db Bűzcsáp;
    • 1.250 db Holdharmat;
    • 1.500 db Izzó penészke;
    • 2.000 db Gombszem;
    • 1.750 db Harapós orchidea;
    Tulajdonságai:
    • Területigénye: 2x1
    • Kihelyezhető: Minden területen
    • Érésideje: 12:00 óra
    • Amit ad: 1.000 Tp (szigeten BTP)

2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi szépen.Szép napot!

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy jól értelmezem-e a trágyadombi változást? A változás szerint visszafog állni a 300 illetve a 600db.os trágyadomb, de akinek jelenleg több van az marad- Köszi

4. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Igen, ez a terv a fejlesztők részéről.
    Tehát a max kapacitást a későbbiekben nem lehet majd átlépni. Akinek jelenleg több van, az nem veszíti el, de előbb-utóbb eladhatja, vagy felhasználhatja.

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a választ.

6. -Makonya-

-Makonya- Utánpótlás-írogató

Kedves illetékesek! Fantasztikus élmény volt, hogy tegnap este beraktam a 36 hiányzó kis denevértápot kikeverni, hogy majd reggel szépen leadom és ezzel kész a horror event, erre reggel fél9 óta próbálok belépni és folyton azt teszi ki, hogy a megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető vagy a weboldal elköltözött és ezt jelezzem a weboldal üzemeltetőinek. Hogy jelezzem ha be sem tudok lépni? Felesleges volt a fáradozás és a rá áldozott idő, pénz, hogy meglegyen végig az egész, ráadásul elpazaroltam az alapanyagokat a tápra és semmi előnyöm nem lett belőle. És több böngészővel is próbáltam, de mindenhol ez volt, persze most, hogy vége az eventnek hipp-hopp sikerült belépnem.
    Elég nagy csalódás...

7. sosi19

sosi19 Aktív író

Szia, engem még az érdekel ezzel kapcsolatban, ha most több van mint 300 (ennyi jelenleg a max kapacitása a dombnak) és sosem engedem majd 300 alá esni a mennyiséget, akkor tudok majd hozzá vásásrolni, vagy amint életbe lép a változtatás majd csak akkor tudok venni ha 300 alá esik a mennyiség?

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ennek a hibának a forrása gyakran a játékos számítógépén keresendő. Egy teljesen egyszerű lépés sokszor megoldja. Ellneőrizni kell a dátum és idő beállításokat a vezérlőpult lehetőségeit használva.

9. WildB

WildB Fórum hercege

Hát értelemszerűen az a logikus, hogy nem fogod tudni növelni, hiába vagy 300 fölött jelenleg. A felső korlát a trágyadomb kapacitása lesz, tehát, amint életbe lép az új rendszer (függetlenül attól, hogy 200 vagy 30000 trágya van a dombodon), már nem fogod tudni tovább halmozni.

10. sosi19

sosi19 Aktív író

Rendben, köszi szépen

11. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Most indult az event. 4 féle növényt kell ültetni, de nem kaptam meg a gyopárt és a tárnicsot. Csak annyit írt, hogy 5 óránként kapok majd.

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A gyopár és a tárnics az előző event növénye volt. Már nincs játékban, csak még nem tüntették el. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.

13. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ha kicsit visszaemlékszel, akkor a Gyopár és a Tárnics egy korábbi event növényei voltak (Svéd event, múlthéten). Valamiért visszakrültek, de a hibát azóta el is hárították, ha frissítesz, akkor nálad is el fognak tűnni a növénylistából.

14. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a májusi fórumjáték eredményhirdetése mikor lesz? Elvileg szerda volt kiírva, de az már elmúlt....
    Köszi!
    T.

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

16. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

17. -East17-

Szerintem nem nehéz a végére járni: akkor tette ki a kolléga. Mivel a hozzászólások időpontját a fórum automatikusan teszi oda és nem lehet bele módosítani, így csak az lehet, hogy nem vetted észre.

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Valamitől megváltozott a betűméretem itt a fórumon és képtelen vagyok visszaállítani.Máshol nincs ilyen gondom.Köszi előre is.

19. -East17-

Szia!

A fórumnak nincs önálló betűméret beállítási lehetősége (kivétel az amikor írsz, mert a szerkesztések közt találsz ilyet, de ez nem befolyásolja az olvasást). Ezért a böngésződ beállításai közt kellene kutakodni, vagy csak egyszerűen indítsd újra, akár magát a számítógépet is, várhatóan elmúlik ez a hatás.

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.