Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sokaku

Sokaku Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A rémséges üzlethez milyen paszulyág tartozik? Mert ami szürkén látszik arra nem tudok felrakni semmit,pedig befejeztem teljesen. A 6. résznél meg is kaptam az ágat mégsem tudom használni.Ez nem csak az én problémám.Nézzetek utána légyszi,köszönöm.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez. De azt vedd figyelembe, hogy a gazdaköri feladatban nem lehetett megnyerni a rávalókat, csak kiváltani Jack boltjában:

Rémséges üzlet - állandó küldetés a gazdakörben (Telihold 2014. október)

• Érésidő: 48:00 óra
      • Amit ad: 10%-kal gyorsabb termelés rémnövényeknél 24 órán keresztül, 1500 BTP, 1200 TP

3. -Makonya-

-Makonya- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! A számítógépemmel semmi probléma, tökéletesen működik. REndszergazda vagyok, valószínűleg feltűnt volna. . Csak meglehetősen csalódott vagyok, hogy ennyivel lereagáljátok és elintézitek annyival, hogy biztosan én vagyok a hibás,pedig mostanában elég gyakoriak a problémák a játékot illetően, mint ahogy feljebb olvastam...

4. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

A válasz tegnap estig nem volt ott, ez biztos. Mert nem veszem észre egyszer vagy kétszer, előfordulhat. de az hogy tegnap kb. 20x rápillantottam a fórumra és egyszer sem, az lehetetlen. És innentől lényegtelen is.....

5. -East17-

A fórum órája és mechanizmusa nem hazudik, kérlek te se vond kétségbe a válaszomat és a kihelyezés időpontját.

6. -East17-

7. -East17-

Szia!

Elegendő egy topikban feltenni a kérdéseket, úgy is kapsz választ. Ezért ezt törlöm, a kolléga a másik helyen válaszol.

8. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Kint volt pedig, én tegnap délelőtt olvastam el!

9. Sokaku

Sokaku Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ,így már értem.Erre nem is gondoltam csak vártam mint a jó gyerek.Akkor majd legközelebb igyekszem megtölteni az ágat.

10. fedor091

fedor091 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy megcsináltam a gazdakörben a rémséges üzletet megkaptam az égígérőpaszuly szintet de nem tudok kirakni rá semmit hol tudom beszerezni a rávalókat koponyagyertya Kerberosz boszorkánykonyha Drakulanyúl pókháló mert a feladat egyiket sem adta előre is kösz a segítséget!

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ezek a tárgyak telihold event alatt Jack boltjában kiválthatóak rémnövényekért cserébe:

12. fedor091

fedor091 Fórum-zöldfülű

_tHUNder_ kedveli ezt.
  13. Retekné

Retekné Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Végre sikerült megszereznem a Csavarpálma megvásárlásának lehetőségét. Vettem is 5 darabot, de nem jelent meg a kitehetők között. ID 360 42082

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ellenőriztem a Csengőpengő számládat. Ma nem vásároltál csavarpálmát sem fát a gazdaraktárban, sem pedig növényt a piacon. Datolyaszilvafát vásároltál ma 5 db-ot.

15. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ha igy megváltoztatták a trágyadomb maximumát és ugy tudtam hogy eggy tételben max 100db tehető ki és mégis van a piacon kinnt eggy tételben 1000db. Akkor ez hogy van?

16. -East17-

Szia!

Lehetséges, hogy a játékos még a változtatások életbe léptetése előtt tette ki. Tulajdonképpen semmire sem jó, megvenni nem érdemes, mert nem kerül az összes a trágyadombodra, ő pedig elbukja a felesleget akár visszaveszi akár lejár az 1 hét.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szzépen a választ. Csak azt hittem hogy valami ujj történt. Köszi

18. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet nemesíteni, hogy 0 perc legyen az érési idő? Előre is köszönöm! :)

19. -East17-

20. puskasjozsef

puskasjozsef Utánpótlás-írogató

Vettem egy denevérbarlang 1.szint sárga ólat és a teremtőnek sem sikerül kiraknom. Mit csináljak ?
    puskásjozsef ID 34625897

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.