Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A tegnap este még egy gőzőst elindítottam, és csak most tudtam belépni , gondoltam, hogy az állatok között megtalálom, de sajnos nincs ott. Nem tudjátok, hogy merre keressem? Köszi, üdv. J.

2. hódifarm

hódifarm Fórum-zöldfülű

Szia! A babérlevelet mikor tudom megvenni?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID számot adj az ellenőrzéshez. Ám előbb próbáld úgy keresni, hogy: Titokzatos rakomány, ugyanis ezen a néven érkezik meg.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A babérlevél a 95. szinttől elérhető/termeszthető.

5. Judabeli

Judabeli Törekvő

Már kerestem , ki-be lépés után sem találtam. ID: 27899725
    Köszönettel J.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Judabeli!

A gőzös akció ideje alatt összesen 5 vonatot indítottál.
    Mind az öt rakományt ki is tetted a farmodra, be is értek.
    Az utolsó 2 darabot ma este arattad le, az egyiket 17.05.2015, 20:09:17-kor, az utolsót pedig 17.05.2015, 20:20:35-kor.

7. Judabeli

Judabeli Törekvő

Húha!
    Akkor valami agyfényesítőt kell beszereznem, mert azt hittem a tegnap este még egyet elindítottam... Ezek szerint csak akartam. Bocs a zaklatásért, kösz a gyors választ. Jó éjt, üdv. J.

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretnám kérdezni hogy a kakukk tenyészállatai mikor lesznek piacképesek? Mert eléggé furcsa hogy a többi tenyészállat piacképes a kakuk nem. Miért van ez a különbség, és várható-e változás?

9. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A kakukk eventes tenyészállat.
    Az eventről itt olvashatsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/
    Hogy későbbiekben mi várható még ezzel kapcsolatban, arról nem rendelkezünk hivatalos információval.
    Amint hírt kapunk róla, jelezni fogjuk a szokásos formában.

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a választ.

11. füles56

füles56 Junior szaki

Szia!
    Szeretném megtudni melyik az a növény ami nullásra jön ki, és hogyan lehet ezt elérni?
    Válaszodat elöre is köszönöm.

12. Divagarde

13. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! mária4702ID46821370 vagyok .Azt tudom hogy a 7-ik képregényesből lehetett megszerezni a kakukklak ólat 4 db -ot .Nekem 7db van és nem tudom hogy honnan szereztem a+3 db-ot.Megköszönném ha tudjátok hogy honnan lehetett még megszerezni .

14. mdi1

mdi1 Törekvő

Légy szí segítsetek. Nem találom, hogyan változott a trágya adás-vétele, visszavétel a piacról stb.
    Előre is köszönöm!

15. Divagarde

Szia!

A legutóbbi kakukkos eventnél is lehetett szerezni.

16. Divagarde

17. mdi1

mdi1 Törekvő

18. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszi előkeresem a cavingtont.

19. cirimiri

cirimiri Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A kérdésem az lenne miért nem lehet sms-el fizetni a Nepálért? A kártya fizetés nem mindenkinek jó!

virág1957 kedveli ezt.
  20. Divagarde

Szia!

Az sms-es rendelésnek vannak feltételei, és megegyezés kérdése a szolgáltatókkal. Eléggé bonyolult és hosszadalmas is a megszervezése , egy - egy olyan rövidebb és alkalmi akciókhoz, mint pl a jelenlegi.
    A legegyszerűbb mód a kártyás fizetés.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.