Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

én arra a felhősorra gondoltam ami régebben volt ahol a 4 kitehető elem van kakukkmama stb...

2. nomcsi75

nomcsi75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Gazda: nomcsi75 vagyok ID: 12117641 AZ a kérdésem ,hogy paysafecardot használnék,de rendeléskor az angol verzió ugrik elő .A fizetéskor emailt és 16 számjegyű kódot kér, de bármit írok be hibaüzenetet küld.Érdeklödnék ,hogy a magyar verziót hogyan kell beállitani.Köszönettel:nomcsi75

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nomcsi75!

Amikor Paysafecard-dal vásárolsz, a felugró fizetési oldal bal oldalán lévő mezőket kell kitöltened.
    Fontos, hogy a kis négyzetbe tegyél egy pipát, ezzel fogadod el a feltételeket.

nomcsi75 kedveli ezt.
  4. nomcsi75

nomcsi75 Utánpótlás-írogató

Köszi a gyors választ. További szép napot és jó játékot.
    Üdv.nomcsi

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

6. valaki88

valaki88 Junior szaki

Az ólak most is fogják dobni a kakukkokat?

7. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Segítsen Valaki aki tudja mi az a Rúna.Úgyan is megszereztem,de nem találom sehol és nem tudom,hogy mit kell vele csinálni.
    Köszi erzsi540430

Utoljára szerkesztett: 19.5.15
  8. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok!
    A mostani turbómalom akciónál miért nem lehet több hónapot egyszerre megvásárolni? Eddig a + jellel, vagy a szám beírásával kiválaszthattam, hogy hány hónapot szeretnék kifizetni átutalással.

9. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

10. Divagarde

Szia!

A bankban annyiszor teszed a kosaradba ahányszor szeretnéd. Amikor átdob a banki felületre, akkor jobb felül van a vissza az üzletbe gomb, lépj vissza és betudod többször tenni a kosaradba. A +/ - jel szürkülésének utánajárunk.

Utoljára szerkesztett: 19.5.15
  11. valaki88

valaki88 Junior szaki

12. Divagarde

13. ANCINAGYI

ANCINAGYI Utánpótlás-írogató

Hello, a kergéből eltűnt az esküvöi pár. Miért, és hogy lehet ez? Nincs a dobozba se.

14. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Úgy látom,a rúna 10% hatása nem érvényesül.turbómalom+rúna 4óra 30 perc?Ez jó így?Ez csak 50 %.
    Köszi a választ!

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Pontosan mire gondolsz? Az esküvői lugasra esetleg? Ha nem vagy házasságban, a lugas törlése végleges, nem kerül vissza a menüdbe.
    Ha valami egészen másra gondolsz, akkor kérlek a tárgy pontos nevének megadásával és a farmod ID számának megírásával jelezz újra.
    Köszönjük.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Bónuszok hatása a tápkeverési időkre:
    A Malom már nem az egész keverési időre levetítve számol, hanem minden egyes bónusznál csak annyi időre kalkulál, ameddig az hat.
    Pl. egy 12 órán át ható bónuszt nem fog felszámolni akár 30-40 órányi keverésnél, csak a hatóidejébe beleférő tápoknál veszi figyelembe, annak megfelelően is jelzi azt ki, azaz 12 órát lesz érvényben.
    Ugyanez vonatkozik egy turbómalom előfizetésre is.

17. ANCINAGYI

ANCINAGYI Utánpótlás-írogató

IGEN, AZ ESKÜVŐI LUGAS. KÖSZI A A VÁLASZT.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. anyicska78

anyicska78 Járnitanuló

Megvettem 1 hónapra a fürgemalmot +ki van váltva a rúna.1 db szupertápot keverek,4 óra 30perc.Nem értem,lehet a felfogásommal van baj,elmagyaráznád,hogy akkor,hogy is van ez?A bónuszok élnek:
    Köszi

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A szupertáp előállítási ideje alap esetben 10:00 óra. Minden egyéb bónusz ebből az időből kerül "levonásra".
    Fürgemalom nyújtott levonás: 10% -> 09:00 óra.
    Ebből még lejön a turbómalom előfizetés: 50% -> 04:30 perc.

20. kekcsillag9

kekcsillag9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. ID számom19769789, felhasználói nevem, kekcsillag9. Napok óta nem találok a pajtában kacsacsörüemlőst, pedig 2 lakom is van. Azelőtt nem volt vele probléma. Most kitenyészik....és eltűnik. Előre is köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.