Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hamarosan meglesznek a javítások.

Addig is:

Bahama leírása:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/

Bahama - Kincses sziget és Kikötő:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

Maja templom leírás:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

3. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Köszönöm az infót! elolvastam!. Akkor jól értettem, csak késik.

4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Egyetlen kérdésem lenne csak, és itt is felteszem, mert az "Ötletek...." topikban nem kaptam rá választ sajnos:(
    Leírtam egy felröppenős szupertápos ötletet és kitörölték. Ha választ kapok egy Moderátortól, megköszönöm, mert legalább megtudom az okot, Előre is köszönöm a választ, további szép estét Mindenkinek:))

Pharmer500#2 és hóóvirág kedveli ezt.
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Cyra65!

A kolléga aki törölte jelenleg nincs itt, ezért én megindokolni sem tudom.
    De látom abban a topikban is feltetted már ugyanezt a kérdést.

Cyra65 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  6. sanci67

sanci67 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kérdésem,hogy meg tudnàd;e irni mit vetettem hajnali kb;1 ora korùl;mert mostanra legazosodtak foldjeim:Ugy tudtam;hogy a megérés utàn]24 oràig nem no gaz,vagy pontosan mennyi a gaz novési ideje.ID sz/17553940
    Koszonom sanci67

7. Nildia

Szia sanci67!

Mivel már kigazoltál, és ültettél is a földjeidbe, így nem tudom megmondani a gazosodás időpontját.
    Az képzelhető el, hogy az utolsó aratásod-ültetésed ténye nem jutott el a játék szerveréig, ezért az azt megelőző növényed gazosodhatott el.

8. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol találom az illatszertárat ahol a csillámport lehet előállítani? 88-as szinten vagyok, talán kevés ahhoz, hogy illatszertáram lehessen?

9. Nildia

Szia csücsöri!

A közelmúltban megrendezésre került Farmexpressz akció alatt kis szerencsével a Titokzatos rakományból fejlődhetett ki az Illatszertár, amely a Csillámport adja :

Illatszertár:

Tulajdonságai:
    • Minimum szint: 2
    • Területigénye: 2x2
    • Érésidő: 20:00 óra
    • Amit ad: 250 TP; 1x Csillámpor (Termény); 4 egység trágya;
    • Tápigénye: 1x Pillangótáp; 3x Pillangó
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-luxusexpressz.12520/

10. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem arról volt szó, hogy a régi kakukkos gazdakörik is bekerülnek ma?
    Nem találom.
    Üdv:Bögre

11. sanci67

sanci67 Fórum-zöldfülű

Kedves Nildia!
    Kosz a gyors vàlaszt,de légyszives megirni,hogy a beérés utàn hàny ora mulva gazosodik le a fold?a HAJNALI 1 ORAKOR ELVETETT NOVENYT MEGELOZOEN TEGNAP ESTE 9 éS 10 ORA KOZOTT VETETTEM. AMIHEZ KéPEST A MA ESTI GAZOSOD0S éSZLELéSIG SEM TELT EL 24 ORA/LEHET A BABY BOM BEFEJEZéSE OKOZOTT VALAMIT? Az elveszett terményt valahogy visszakaphatom?
    Kosz sanci67

12. Nildia

Szia HolabögRém!

De igen, arról volt szó.
    A feladatokat senki sem találja, a technika ördöge közbeszólt.
    Mi is várjuk a hivatalos információt erről, illetve a feladatok játékba kerülését.
    Türelmedet kérjük, köszönjük.

13. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

THX

14. Nildia

Szia sanci67!

Kérlek figyelj a betűhasználatra, kerüld a továbbiakban a csupa nagybetűt, netes kommunikációban ez kiabálásnak minősül.

A beéréstől számított 24 óra elteltével következik be a gazosodás.
    Mint mondtam, mivel kigazoltad, nem tudom megmondani a gazosodás idejét így.
    A növényeket nincs mód visszakapnod.

Ezt érdemes átolvasnod :

https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

15. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

üdv
    1 kérdésem lenne hogy mitől lett most ilyen drága a bölcs t.-röl csillagért kiváltható állat mikor olyan 70 -80 csillag szokott lenni most meg jóval 200 felett volt vagy is 280
    köszi!

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
    szotyi~hu és feketeszakáll2 kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A rúnák csillag "árai" központi döntés alapján meghatározottak. Tájékoztattuk az illetékeseket arról, hogy néhányan magasnak találjátok ennek a rúnának az árát, és talán a későbbiek során érdemes lenne ezt figyelembe venniük.

17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

most ez 1 vicc? nem eleg hogy olyan ritka a mozi mint a feher hollo most amikor valahogy van mit nezni nem adja meg a pontokat,ma 3* neztem meg es egyikre se kaptam erte jutalmat

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A moziban megjelenő ajánlatok harmadik féltől érkeznek, Ők a szponzorok. Ha a szponzor nem biztosít ajánlatot, akkor sajnos nincs mit megnézni a moziban.

Hibás ajánlat megtekintése esetén a lehetséges próbálkozások közül az nem kerül levonásra, mozipontont azonban utólag manuálisan pótolni nem lehetséges.

Arra is figyelni kell, hogy többfajta ajánlattal is találkozhattok a moziban:

· Egyes videóknál a zöld Begyűjtés gombra kell kattintani a videó végeztével.
    · Más videók a videó bezárása után adják meg a jutalmat.
    · Végül vannak olyan videók is, melyek a mozi bezárása után adják meg a pontokat.

19. cukipusi

cukipusi Junior szaki

ma 3 szor neztem meg 1 videot de egyszer se kaptam mozi pontot

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek olvasd el a mozi leírását, amit itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

Különösen a GYÍK rész vonatkozik most ide:
    Megnéztem egy filmet, és nem kaptam meg érte a pontjaimat! Miért?

• Ez sajnos előfordulhat, a rendszer működéséből adódó problémáról van szó. Az illetékesek tudnak róla, keresik a megoldást. Azonban ez nem egy egyszerű feladat, nem ígérhetünk gyors javítást (változást) ezen a téren. Ami nagyon lényeges: ilyen esetekben nem fogy a napi lehetőségetek! Nincs más hátra, újra kell próbálkozni. (Mi csak most szembesülünk ezzel ma problémával - ahol mozi már régóta van, hónapok óta küzdenek ezzel a jelenséggel.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.