Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Sziasztok!
    Arról volt szó, hogy a régebbi kakukkos eventek hétfőn visszakerülnek a játékba/ Pl:kakukk fiókák, kakukk titok/ nem így történt.
    1080db szuper tápból egy vagon kakukkot legyártottam a visszatérő feladatokhoz, de hiába várom. Sokan így jártunk, inkább Bahamás állatokat tenyésztettünk volna arany banánért, ezt megint beszo......k a leírtak végett. Tegnap 10órakor kellett volna beindulnia erre egy újabb tenyésztés kezdődött. Próbáljatok olyan dolgokat leírni ami igaz is!

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Valóban így volt, ám technikai okokból ezek a feladatok még váratnak magukra. Erről szóltunk egy tegnapi bejelentésben is:

3. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A fentebb adott linkben van hír róla, de elhoztam az ide vonatkozó sort:

"A korábbi eventes kakukk-feladatok megérkezésére még várnunk kell."

Jucusfalva kedveli ezt.
  5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Azt szeretném megtudni, hogy hol találom az Ariadne Teaháza 2014.augusztusa előtti hozzászólásokat, mert vannak odavitt bannerek, amiket szeretnék megtalálni.
    A segítséget előre is köszönöm. :)
    Vidám napot! :D

Felesleges reakció törölve. Divagarde

6. Divagarde

Szia!

Ebben nem tudok segíteni sajnos. Talán tárolt változat még elérhető a google kereső segítségével.
    Legközelebb légy egy kis türelemmel míg válaszolunk...van amikor mi is keresünk, hogy segíthessünk ;)

Jucusfalva kedveli ezt.
  7. [kriszta]

[kriszta] Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni a Bahamán miért írja ki nekem,az okori szentélybe farmaranyért léphetekbe.Mikor én már ki váltottam.ID: 1919572 farm nevem[kriszta]Segítséget előre is koszonom

8. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, majd próbálkozom. :p
    Szép napot!
    :D

9. Divagarde

Szia!

Első körben egy takarítást javasolnék.
    Töröld a böngésződ előzményeit, zárd be, majd nyisd meg újra és lépj be a játékba. Ha ígyis ezt látod, másik böngészővel próbálkozz. Ha ezután is gondjaid vannak vele, gyere vissza kérlek.

10. -Pitbullgazda-

-Pitbullgazda- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy egyáltalán jó helyre írok, csak remélni tudom hogy igen.
    Afelől érdeklődnék, hogy a régi kakukk esemény feladatsorai mikor kerülnek a gazdakörben?
    "A korábbi kakukk események feladatsorai 2015. május 25. (hétfő) 14:00 órától állandó gazdaköri küldetésekként visszatérnek." -ezt írtátok a múlt héten. Sajnos én nem találom és semmi tájékoztatást sem találok. Egyáltalán be kerül ismét a gazdaköri feladatai közé?

További szép napot nektek

-Pitbullgazda-
    ID.: 20600598

11. Divagarde

Szia!

Ott találod a további hírt is ezzel kapcsolatban és benne ezt a részt:

"A korábbi eventes kakukk-feladatok megérkezésére még várnunk kell."

Amint többet tudunk, mindenképp jelezzük majd.

12. -Pitbullgazda-

-Pitbullgazda- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. Akkor türelmes leszek...

13. Divagarde

14. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy mi a teendőm a következő ügyben.
    Vasárnap (24-én) délelőtt sms-ben rendeltem farmaranyat. A válasz sms 10.03.06.-kor megérkezett, hogy a rendelést jóváírták a számlámon. Azóta sem kaptam meg az 50 FA-nyat.
    pankotaiildiko
    30986789

15. Divagarde

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a megrendelésekkel foglalkozó supporttal.
    Segítséget itt találsz hozzá:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

16. buganka

buganka Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítséget szeretnék hogyan tudok előállítani csillag port mert nem találok semmi leírást vagy le maradtam valamiről.köszönöm a segítséget

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

18. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

Sziasztok.Az lenne a kérdésem a piknik takarót a textilüzemben lehet előallitani,tudom hogy volt ilyen event,de én nem találom az olaim között.Akkor nem is tudok gyártani?Köszi előre a segítséget.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tavaly őszi Farm kemping eventben volt nyeremény, illetve a legutóbbi Farmgőzös is hozhatott Textilmalmot. Valóban, nélküle nem tudsz takarót előállítani.

20. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Oké köszi próbálok türelmes lenni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.