Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gizus1946!

Liba ólat ne is keress, olyat nem is találsz.
    Viszont Lúd ólat tudsz vásárolni, amennyiben már elérted a 32. szintet.
    A Gazdaboltban az állatok között tudod megvenni, vagy a farmodon a piros kosárra kattintva szintén az állatokat választva.
    Ha felül a jobb oldalon beírod a keresőbe : lúd csak ezt fogja kiadni.

gizus1946 kedveli ezt.
  2. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

-.-Az lenne a kérdésem hogy a kókuszt 24ó. elteltével lehet csak lekattintani ami azt jelentené hogy du.2ó. után csak, vagy szó szerint naponta bármikor?

4. TomoriHajnalkaEva

TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Engem is érdekel az a kérdés, hogy mikor lehet leszedni a kókuszt,mert igazságtalannak tartom,hogyha 24 órát kellene várni hisz az ember nem ülhet ugyan abban az időben a gép előtt 30 napon át. Vannak akik dolgoznak!

5. rumeláj

rumeláj Fórum-zöldfülű

Nekem is hasonló a problémám. Ma reggel nem tudtam beszedni a 2. kókuszt...

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Sziasztok!

Sajnos a második kókuszdió kinyitása nem működik. A hajnali órákban a problémáról már bejelentés történt az illetékesek felé. Türelmeteket kérjük a javítási fázis befejezéséig.

7. gizus1946

gizus1946 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Sajnos most a megvásárolt lúd ólakat nem találom a barkácsműhelyben,sem az állatos ikonnál a doboz jelnél.

Utoljára szerkesztett: 5.6.15
  8. wancsybaba

wancsybaba Járnitanuló

Tegnap aktiváltam a farkas szomszéd által adott paszulyt. Az egyikre ki tudtam tenni a nagyméretű ikont, a másikra nem sikerült. A pajtámban a váza ikon alatt van három nagyméretű tárgy is, de egyik sem jelenik meg a paszulynál. Szeretném ha segítséget kapnák.
    ID számom: 1504448. wancsybaba- Köszönöm a segítséget.

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A nem tematikus felhősorokra sem kihelyezhető minden tárgy. Csak olyan tárgyakat használhatsz, ami méretben megfelelő, és nem valami másnak a fejlesztése, illetve nem egy több elemből álló összeépített tárgy. (Kivételt képez ez alól a kakukkos tematikus felhősor, ahol kifejezetten az összeépített tárgyakat kell a felhőre rakni). Tehát ha a felhősor betelepítésekor a menüdben nem jelenik meg olyan tárgy amit kihelyezhetsz, akkor vásárolnod kell a gazdaraktárban valamit amit használhatsz.

10. FarmiaLand

FarmiaLand Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az óceános kalanddal kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Elindítottam a korallmedence fejlesztést, de gondolom nem működik a funkci még? Mivel ad 1: nem kaptam korallmedencét 5 építkezés után sem :D ad 2: koralltápom sincs a malomban még :) Viszont erről infót nem olvastam sehol.
    Nagyon köszi előre is a választ. Üdv.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A korallmedencét a felépítés után a bahamarama szigenet kell keresned az állatos menüdben, nem a farmos területeken.
    A koralltápokat abban az esetben kapod meg, amikor a beállított összes táp keverése befejeződött.
    Erről is van bejelentés az event leírásában.

12. FarmiaLand

FarmiaLand Fórum-zöldfülű

óh, nagyon köszönöm :) és jó gyors vagy :D

_tHUNder_ kedveli ezt.
  13. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!

Egy gyors kérdés. Miért nem tudok 100-nál több trágyát venni? Eddig úgy volt, hogy többet vehettem, mert azt tárolta, csak az "aratásból" jövőket nem írta jóvá. Ez mikor változott? Előre is köszi:)

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A trágyadombok kapacitása, és a trágya eladás rendszere is megváltozott 2015.05.07.-én, amiről a farmerek tájékoztatást kaptak a fórumon.
    Ezt a bejelentést az alábbi hivatkozást megnyitva olvashatod el:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

15. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kedves _tHUNder_!

Köszönöm a gyors választ. Kicsit kimaradt a fórum mostanság, és ez az infó elsiklott...
    További szép napot!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  16. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Ki akartam nyitni a mai kókuszdiómat, de azt írja jöjjek vissza később. Miért?
    Gazda: kociboszi99ID: 15149652

17. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Feletted és a hírekben is írtuk. Hiba lépett fel, a készítők már tudnak róla, javítják.

18. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Köszönöm ! Nem néztem alaposan körül! :oops:

19. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok nemrég léptem be a faromra és nem tudom a mai kókusz diót megnézni

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ahogy feletted már írtam, és a hírekben is adtunk ki közleményt, hiba lépett fel, amiről már tudnak a készítők és javítják.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.