Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cskati01

cskati01 Törekvő

Köszönöm! Nagyon hasznos volt a válaszod!

2. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Most ,hogy a mézeskalácsot termesztem nem tudom megtrágyázni a növényemet,mert az ikon nem jelenik meg,azt
    mutatja,hogy mennyi idö múlva lesz kész,de öntözni ,trágyázni nem tudok ,miért?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem a dolgot, de jelenséget nem tudtam reprodukálni. Kérlek egy alapos géptakarítás után ellenőrizd ismét.

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

4. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Sziasztok learattam a teasört és nem tudok újat ültetni mert nem találom , hogy hol van:( Köszönöm előre is a választ ID: 8263834

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A feladatban kapott hordókat a bal oldali menüben a váza ikon alatt találod meg.
    A megnyert hordókat mindenképpen ki kell tennünk valamennyi időre, még ha nem is akarnánk teljesen beérlelni, ugyanis amikor megnyerjük a Menübe kerülnek, de learatás után a korsók a Pajtában lesznek, és onnan kell majd beadnunk azokat!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-2014.11159/#post-58183

6. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Ezt értem, de én elültettem, learattam be került a pajtába és új hordókat nem találok amit eltudnék ültetni köszike

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, az eventet hogy tudd teljesíteni, meg kell csinálni a gazdaköri feladatokat hogy szerezz hordót. majd ha megszerezted a hordókat, akkor be kell érlelni.
    A második feladatba 65.000 pontértékű Teasört kell leadnunk, viszont az event első részében 700 hordót nyerhetünk, ami 70.000 pontot jelent ha teljesen megérleljük őket.
    Tehát szinte az összes hordóra szükségünk van néhány kivételével.

Kérlek olvasd el az event részletes ismertetőjét.

8. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Mik azok a táblák a kergén? hol találok róla valami leírást?

9. -East17-

Szia!

Kicsit pontosíts kérlek, hogy milyen táblákat látsz?

10. csendi1

csendi1 Fórumprofi

már eltűnt, az előbb a lerakott tárgyak között 3 helyen vokt kint tábla,csp vokt rajta, és az kérdés,akarok-e nano pengőért új szintet

11. -East17-

Értem. Ez egy kijelzési hiba. Frissítés vagy ki-be lépés után eltűnik.

12. csendi1

csendi1 Fórumprofi

köszi

13. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

sziasztok! szeretném megkérdezni, hogy alig párnapja volt közel 300 db pandám, most meg nincs egy sem,,, hova lettek????????????? köszönöm a választ előre is...:oops:

14. -East17-

Szia!

Az ellenőrzéshez pontos ID számra van szükségünk.

15. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Üdv. A LUFIÁLLATKA ITT kitehetőm nem mutatja az animációját ! Mitt tegyek? most mi van?

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Próbáld meg kitörölni, majd rakd ki újra.

17. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Most megmozdult de csak most láttam az event óta Animációját mutatni. megtettem és még máshova helyeztem ott ki . megmutatta. de mikor Mutatja az Animációját általában?

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Nálam kb.: olyan 30 másodpercenként.

19. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Sziasztok, szeretném megkérdezni melyik állatot érdemes először végigtenyészteni?

20. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia!

Ez sok mindentől függ. piacra, ól fejlesztésre, vagy gazdaköri küldetésben szeretnéd a tenyésztést használni.
    A tyúkot a leggyorsabb tenyészteni, mivel a tyúkól alap állata van meg a leggyorsabban és a tápját is elégé gyorsan lehet előállítani. Meg sok-sok szupertáp kell hozzá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.