Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ez már legalább öt éve történt, ennyi ideig nem őrzi senki a levelezést.

2. cicus-baby

cicus-baby Fórum-zöldfülű

Szia. Azt szeretném kérdezni,hogy utánna tudnál-e nézni,az első kókuszomnak,mert zárva van. Tudom,hogy kinyitottam,csak sajna nem saját gépnél és állandóan lefagyott. :-( Válaszodat előre is köszönöm.
    Gazda: cicus-babyID: 16996066

Összevonva. Divagarde

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.6.15
  3. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A kókuszdiók kinyitásával kizárólag az akció második napján, azaz a 2-es számú dió feltörésével volt probléma. Azt a hibajelenséget később javították.
    Onnantól kezdve minden egyes kókuszdió az adott időintervallumon belül problémamentesen nyitható volt, és nyitható az aktuális jelenleg is. Egy már kinyitott kókuszdió vissza nem záródik. Nincs ilyen jellegű hiba az akció során!
    Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.
    A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/255761/

4. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Kérdezném,hogy a mostani óceán eventnek hol van a csevegője ?-,mert már bejártam több helyet és nem találtam rá.Köszi a választ.

5. Divagarde

6. szepesej

szepesej Fórumlakó

nekem is ezzel a témával lenne kérdésem, én is elfelejtettem feltörni egy kókuszt már belenyugodtam hogy a sorvégi ajándék nem lehet az enyém de azon izgulok hogy az egész végén látok egy nagy ajándék dobozt azt felnyihatom-e vagy attól az ajándéktól is elestem.?

7. Divagarde

Szia!

Minden doboz a kókuszdiók függvénye, tehát minden kókuszt felkell törni ahhoz, hogy megkapd.

8. fényecske

fényecske Utánpótlás-írogató

sziasztok le van tiltva a bahama fáim miért? kérnék egy ki segitséget köszönöm Gazda: fényecskeID: 9006937

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ellenőriztem a játékodat, a bahamarama szigeten nincs áthúzva egyetlen fa sem a menüdben, mind kihelyezhető.
    Itt láthatod:
    Ha konkrét fával van problémád, akkor legyél szíves azt megnevezni.
    Köszönöm!

10. indigo54

indigo54 Aktív író

Kérdésem, hogy ez a mostani koralhal akció annak jegyében született, amit a kérdőiven kérdeztetek, márhogy egyenlő esélyek..., meg minden.Na ez aztán tényleg az! Gratula, jó lépés mindenkinek van hozzáférése 299 FA-ért. ?????

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ilyen akcióban megvásárolható különlegességek ármeghatározása központi döntéseken alapul. A különleges tojás árának meghatározásának okáról információt nem kaptunk.
    Panaszodat a panaszkönyv részlegen legyél kedves leírni.

Köszönöm!

12. indigo54

indigo54 Aktív író

És mégegy, a jorallhal nem azonos még lánykori néven sem a repülőhallal. enciklopédia!

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Jorallhal nincs a Farmerama játékban. Az akcióban megvásárolható "Korallhal" nevű dekorációs elemnek semmi köze nincsen a haltenyésztésben részt vevő halakhoz,illetve a haltenyésztés során "születő"tenyészállatokhoz. E kettő két külön dolog, külön is kezelendő.

Mint írtam, panaszaidat kérlek a Panaszkönyvben írd le.
    Köszönöm!

Anikó1961 kedveli ezt.
  14. fényecske

fényecske Utánpótlás-írogató

köszönöm a válaszod most már engedi

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. taktor

taktor Aktív író

Nem tudok a piacon vásárolni, tart még a hiba javitás,vagy nálam van gond?

dörikati kedveli ezt.
  16. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! Nálam is gond van a piaccal,nem lehet vásárolni,mindig azt írja ki hogy erre az árura már lecsapott... ha egyáltalán beenged.

dörikati kedveli ezt.
  17. Divagarde

dörikati kedveli ezt.
  18. Divagarde

19. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok! Nem tudtam, hogy gond van a piacon, eladtam 6000 szőlőt, le is vette a készletből, de nem szerepel sehol. Remélem legalább visszakapom!

20. Divagarde

farmer_puma28 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.