Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ha nem adod be az összes kért dolgot, nem kapsz ajándékot.
    Érdemes még gyorsan vetni valamit és felröppenőt kérni a szomszédoktól, barátoktól.
    A csevegőben sok trükköt találsz amivel még befejezheted, ha valóban pár hiányzik.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Óceán-napi-csevegő.12631/page-85#post-259934

2. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Elnézést, de én ezekből a feladatokból semmit se értek. Sajnos 1 hétig nem volt se internet,se TV, se telefonom, ma kötötték vissza, a lépcsőházban más helyett az enyémet kötötték ki tévedésből, így lemaradtam mindenről.Azt kérdezném, mi az amihez még érdemes hozzákezdenem: tojást sajna nem tudom megvenni,az ára miatt,az elmaradt kókuszokat se tudom már kinyitni,így sok mindentől elestem, önhibámon kívül,kérlek segítaetek mit tudok még tenni. Köszönöm előre is, sziasztok.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Minden játékos maga dönti el azt, hogy a lehetőségeihez képest mit visz véghez a játékában.
    • Amennyiben a különleges korallhal tojás ára a számodra nem kedvező, nem kell megvásárolnod.
    • Attól függetlenül viszont, hogy a korábbi kókuszdiókat nem sikerült kinyitnod, mostantól - az én meglátásom szerint - érdemes lenne elkezdeni nyitogatnod azokat.
      Igaz, hogy az utolsó nagy végleges ajándékot nem kapod majd meg a hiányzó kókuszok miatt. Ugyanakkor minden egyes nap amikor kinyitsz egy kókuszt, "potya ajándékokat" kapsz. Ez kinek ne érné meg? Amennyiben pedig egy héten át minden kókuszt kinyitsz, a heti dobozt is szintén megkaphatod...
    A döntés természetesen a Tiéd. További ezzel kapcsolatos gondolataidat kérlek csevegős részlegen oszt meg a társaiddal.

Köszönöm!

4. ]Vírus[

]Vírus[ Fórum-zöldfülű

Hát ez elég nagy kitolás, hogy a kivinek szükséges táphoz az egyik alapanyag nem termeszthető és nem is vásárolható. Akkor nem kellene beletenni ilyet a táp összetételébe. De akkor eddig honnan volt babérlevelem a táphoz? És mit kezdjek a kivivel? Kb másfél év mire meglépem azt a 3 szintet még így is, hogy aktívan játszom. Vagy csak a fizetősek számítanak?

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Azok számára akiknek a babérlevél nem elérhető, a piacon a kivitáp vásárlásának lehetősége adott.
    További ezzel kapcsolatos gondolataidat kérlek a panaszkönyv részlegen oszd meg a társaiddal.
    Köszönöm!

6. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Köszönöm válaszod, természetesen a többi kdiót minden nap kinyitom.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. fülinyuszi

fülinyuszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

megvásároltam a korallhal tojást de nem találom, lehet hogy csak később érkezik, nem azonnal ?
    vagy csak béna vagyok és nem találom a váza ikon alatt?

Üdv : Fülinyuszi

8. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Frissíts egyet és a váza ikon alatt keresd. Egyszerűbb, ha ABC sorrendet állítasz be és úgy keresed.

9. fülinyuszi

fülinyuszi Utánpótlás-írogató

köszönöm meglett :) csak az építőmunkások alatt nem találtam, a baloldali menüsort használva meglett.... csak szokásom szerint bénáztam kicsit....

Köszönöm a gyors segítséget... szép napot neked

10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Van egy kérdésem mindenkihez, aki ezt a játékot készíti.Meg lehetne oldani, hogy ne 10 millió pontot kelljen gyűjteni egy-egy szintlépéshez? Sajnos sokan abbahagyják a játékot, mert évekbe telik az, hogy szintet lépjenek. Nem jó dolog, hogy a gép elé vagyunk kötözve, ha játszani szeretnék és elérni a játékban valamit. Én úgy gondolom, hogy ez egy szórakoztató játék , de nem lehet az, hogy csak erről szóljon az életünk. Köszönöm ha ezt elolvassa valaki.

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha valaki naponta csak 100 TP-t gyűjt be, akkor neki a 20.000 TP is sok egy szintlépésnél.
    Nem a szintlépések mértékével van baj: az általunk kifejtett munkát és az elvárásainkat kell összhangba hozni, és akkor nincs probléma:)

Egy tapasztalt, ügyes játékosnak ez nem évekbe kerül, hanem 3 napba:)

12. egresinebobe11947

Kedves Csocsoovb. Ne mond nekem, hogy 14 millió pontot 3 nap alatt össze tudsz gyűjteni.Lehetsz akármilyen ügyes is.

13. Csocsoovb

Szia!

Az előbb 10 millióról volt szó, nem 14-ről.
    Ehhez valóban nem elég nekem 3 nap, mert négyre van szükség.

14. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy a kókuszos ajándékoknál a sor végén a dobozos ajándékot amikor elérem még aznap ki kell nyitni, vagy ráérek majd ha már minden kókusz fel van törve.
    Köszönöm előre is a választ.

15. repeta59

repeta59 Junior szaki

Egyik szomszédom "elpirult", azaz olyan ritkán jelentkezett be, hogy átment a szine pirosba, aztán ma reggelre eltűnt a szomszédaim közül. Mikor láttam, hogy szokása ellenére keveset játszik, többször is írtam neki, de már nem válaszolt. Kérdésem, hogy ha eltűnt az én szomszédaim közül, akkor a profilja is törlődött? Vagy ha esetleg visszatér, akkor újraéled a profilja és visszavehetem szomszédnak?

16. egresinebobe11947

Szia! A 88.-ik szinten vagyok és 14 millió valamennyit kell összegyűjtenem. Örülök, hogy Te ilyen profi vagy. Részemről a téma lezárva. Szép napot Neked.
    a!

17. Csocsoovb

Szia!

A kókuszokkal ellentétben a dobozokat később is ráérsz kinyitni - természetesen az akció időtartamán belül.

18. Csocsoovb

Szia!

A teljesen zöld valaki, akkor 600 aktivitási ponttal rendelkezik.
    Ha egy nap nem arat a farmján, 20 pontot veszít, egy hónap alatt fog nullára érni, és kiesni.
    Ha visszatér a játékba, ismét lehetősége van elérnie magasabb aktivitási pontszámot. Akár vissza is tudod majd venni szomszédnak.

19. pankotay1974

pankotay1974 Utánpótlás-írogató

Üdv. Google chrome-al nem tudok belépni a játékba csak firefox-al. Miért? Eddig mindig azzal léptem be de most belépésnél 100%-ot mutatnak a birkák és onnan nem megy tovább. Firefoxal pedig gond nélkül belép. Miért van ez? Tegnap óta.

20. Csocsoovb

Szia!

Valamilyen adat beragadhatott... és az okozza a problémádat.
    Ellenőriztem: chrome esetén is hiba nélkül betöltődik a játék.

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.