Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Gazdaköri küldetést szeretnék végigvinni. Kb hány állat kell 1 legfelső szinten álló állathoz?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Adrienn902!

Konkrét számot itt nagyon nehéz mondani, mivel a tenyésztés sok tényezőtől is függ.
    Eleve ha Baby boom-kor tenyésztesz, ikreket kapsz, amik nem feltétlenül egyformák, sokszor különbözőek, kis szerencsével akár többet is ugrik.
    Akár odakószálhat is egy véletlenszerű tenyészállat hozzád, amennyiben ki van váltva az ehhez szükséges rúna a tölgyön ( ez nem csak ikertenyésztéskor érvényes )
    Alapállatokat is kaphatsz vissza tenyésztéskor, szóval ez is módosít a számon.
    A szerencsfaktorról pedig ne is beszéljünk. Ha melléd szegődik, akkor előfordulhat, hogy a legmagasabb is odakószál véletlenül.
    Tehát a szám lehet akár több ezer darab alapállat, de lehet akár csak pár száz is.

3. -Agica79

-Agica79 Utánpótlás-írogató

ID 40532671

4. -Agica79

ID 40532671

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Szeptember 15-én eladtál 3 darab pandát a piacon. Jelenleg 330 darabod van a pajtában. Feladatba nem szállítottál be az elmúlt hét napban, tenyésztésed sem volt.

6. -Agica79

nagyon köszönöm a gyors választ, de én változatlanul egyetlen egy darabot nem látok a pajtámban!!!!!:oops:mit tegyek??????? olyan szupi aranyosak...... hol keressem,,kérlek írd meg...

7. -East17-

A Pajtában a Bahama állatok fülön találod meg a szigetes állatokat.

8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a sörfesztivál eventnél ezt a titokzatos ládát is ki kell tenni?vagy mit kell vele csinálni?

9. -East17-

Szia!

Az eventleírásban elhelyeztük a láda ismertetőjének linkjét, kérlek olvasd át, ott megtalálsz minden információt:

A ládák a Menüben a Váza ikon alatt lesznek megtalálhatók, részletes ismertetőjük itt olvasható:

Titokzatos meglepetés

petya2007 kedveli ezt.
  10. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi szépen

11. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Szia! Lehet nem jó helyre írok ,tegnap kiraktam a piacra a szisi pandámat, nem kelt el ,meggondoltam magam és törőltem ,de a piacon valamiért kint maradt,meg a raktáromban is bent van.Légyszi nézzed meg,nem akarom eladni.ID 10152859 köszi

12. -East17-

Szia!

A szusi panda már nincs kint a piacon a standodon, csak egy tarka tyúk.

13. bedapa

bedapa Fórum-zöldfülű

Miből készül a teasör ??? (neve alapján teából - de tea ezer fajta van ) Ez egy létező italféleség ???
    Megkóstolnám szívesen.

14. -East17-

Szia!

Keress rá a Google segítségével, de az angol nevet használd: tea beer.

15. -East17-

16. -Agica79

szia köszi a választ, de nekem egyetlen egy pandám nincs ,mit tegyek????:oops:

17. -East17-

A pandák ott vannak a Pajtádban, de használni majd csak akkor lehet őket, ha a Maja templom 4. kamrájából kiváltottad a Pandakuckó szobrát.

Ashampoo_Snap_2014.09.21_16h26m56s_002_.png

18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Estét!Megmondaná valaki, hogy a Betöltő virág mit ad a tpn kívül?:sleepy:

19. -East17-

Szia!

Mást nem ad, csak ez az egy funkciója van.

20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.