Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kókuszok működnek rendesen, nem jelentkezett ilyen hiba. Sajnos ezek szerint mégsem sikerült kinyitnod.

2. maszat2

maszat2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A csere részben felajánlottam szentjánosbogárt gólyafészkért (mai dátum szerint). A csere úgy tűnik létrejött, a menüben pedig nincs. Hiába frissítettem. Megnéznéd nekem?

3. klari46

klari46 Utánpótlás-írogató

Segítség eltünt a retró papagájom tudtok valamit hogy ez hogy történhetett? ID14471409 klari46 gazda

4. -East17-

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

5. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

pedig nem én vagyok az egyetlen kinek hiba fordul elő más is panaszkodott már. ezek szerint van hiba..... és így nem fer a játék mindenkivel

6. Főnix-

Főnix- Utánpótlás-írogató

Udv ezen a farmon nincs terményes fák , tej ,méz ,tojás ,stb és nem tudom , hogy érdemes e elkezdeni a pékséget , csere hajon se nagyon lehet szerezni ilyesmit max építeni lehet de az sok helyet foglal, a tanácsokat megköszönöm.
    Főnix-

7. -East17-

A panaszkodó játékosok többsége (nincs túl sok, ezért biztos, hogy rendszerhibáról nincs szó, az sok-sok ezer embert érintene) nem ugyanarra a napi kókuszra panaszkodik. Van aki a 4. vagy 5. napra, de volt már szinte az összes eddigiről szó. A diók továbbra is jól működnek, a nyitás hiánya sajnos feledékenységre vezethető vissza.

8. maszat2

Szia!

Az ID számom: 11977567
    Segítséged köszönöm.

9. -East17-

A Gólyafészek a szédült szántódon van kitéve.

10. -East17-

Szia!

A felsorolt termékeket nem csak fák, hanem ólak is készítik, így amennyiben nem tudsz fát szerezni, kiválthatod állattal, vagy veheted a piacon is őket. Ezek ismeretében neked kell dönteni, hogy belevágsz-e a pékségbe úgy, hogy több CSP-t kell költeni a hozzávalókra.

11. maszat2

Azt ajándékba kaptam egy szomszédomtól (2015. 06. 12-én). Mai nap volt a csere szentjánosbogárról gólyafészekre (2015. 06. 14.), akivel a csere létrejött --Cowgirl42--. Ezt nézd meg légyszíves nekem.
    Köszönöm

12. Főnix-

Főnix- Utánpótlás-írogató

Köszönöm, nehéz döntés

13. -East17-

Értem. Ebben az esetben a supportot keresd fel kérlek, megírva a részletes adatokat/történéseket.

14. alievi

alievi Járnitanuló

Sziasztok!

A 6-os kókuszdiót nem engedte kinyitni, remélem a 12-esnél nem lesz gond!!

15. margit77.

margit77. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Cserére ajánlottam egy gesztenye bambit amherstia fáért. A raktáramba két gesztenye bambi volt, az lecsökkent egyre, a csere ajánlaoknál sem találom már az én ajánlatomat viszonyt a saját ajánlataimnál még úgy látszik mintha nem történt volna meg a csere. Az amherstia fa nincs a raktáramban. Kérlek nézzetek utána.
    ID 39564144
    Köszönöm: margit77.

16. -East17-

Szia!

Két csere ajánlatod van függőben. Az egyik esetben kowhai fát kérsz piros szamáristállóért, a másik pedig az amit említettél is. Egyelőre még egyikre sem csapott le senki.

17. asab001

asab001 Utánpótlás-írogató

sziasztok! azt szeretném megtudni, hogyan küldhető a májusfa
    köszi

18. margit77.

margit77. Fórum-zöldfülű

Akkor miért nem látom az említett ajánlatomat a sok - sok csere között? Eddig még nem cseréltem , valószínű azért vagyok ilyen tudatlan.Válaszolnál még egy kérdésemre? Amint a csere ajánlatot jóváhagyom a raktárban lévő készletem csökken a felajánlott dolgokkal?
    Előre is köszönöm válaszodat

19. -East17-

A saját ajánlatodat a többi között nem kell látnod, hiszen önmagaddal nem tudsz cserélni. Azok csak az Ajánlatok kezelése - részlegben találhatók meg. Igen, amit feltettél a léghajóra, az már nincs a raktárban.

20. -East17-

Szia!

A küldésre kiszemelt tárgyat be kell venni a farmodról, csak a menüből lehet elajándékozni vagy cserére felkínálni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.