Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A számítógéped karbantartása a Te feladatod. A játékban ilyen jellegű probléma nem volt. A tegnapi kókuszodat nem tudtad kinyitni, ezt utólag sem fogod tudni pótolni. Emiatt a heti és a hó végi nagy ajándékot is nélkülöznöd kell.

Az alábbi karbantartási műveletek elvégzését javaslom:

Anikó1961 kedveli ezt.
  2. rózsa0905

rózsa0905 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ólak gyorsítására szolgáló felhő sor és a rózsaszín zselé nincs hatással a termelés gyorsításában. Az event ideje alatt van ez így?

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A bónuszlexikonból tájékozódhatsz egy-egy termék hatásairól. Változás ezek működésében az eltelt közeli időszakban nem állt be.

4. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Sziasztok!
    Hogy lehet megnövelni a gyűjtő album méretét?
    Már három matricám nem fér bele.

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az album nem bővíthető egyelőre. Annyi lapot tudsz használni, ami benne van. Szelektáld a matricáidat..

6. leninke1983

leninke1983 Utánpótlás-írogató

sziasztok! slágert hogy lehet előállitani?

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

8. leninke1983

leninke1983 Utánpótlás-írogató

9. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Köszönöm , de szomorú vagyok. Szerintem akik régóta játszanak mindenkinek ez probléma.

10. sun2828

sun2828 Utánpótlás-írogató

bocsi! Adom:Gazda: sun2828ID: 24987976

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kuponod meg van (és még akad 3 órás is), de ugye nem magától indul el. Amikor megnyitod a munkásokat, jobb oldalon a kis zöld nyíllal előhívod a kuponok részleget, majd belekattintasz a felhasználni kívánt ikonba. Ekkor rákérdez, hány darabot akarsz elindítani.

simoncat kedveli ezt.
  12. sun2828

sun2828 Utánpótlás-írogató

Ez igaz! Bocsi! Gazda: sun2828ID: 24987976

IGGEEENNN!!! BOCSÁNAT EZT NEM TUDTAM :) Pedig ezen a szinten már illene... MINDIG TANULOK TŐLETEK!!!
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! :)

13. farmermoncsi15

farmermoncsi15 Utánpótlás-írogató

Üdv. Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudom meváltoztatni a felhasználónevem?

14. pinkangels

pinkangels Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kakukkos felhősorra hogy lehet kitenni a dolgokat? Megvan mind a 8 darab (k.mama 1-2, k.tojás 1-2, doki küld. 1-2 és iszapfürdő 1-2.), mégis azt írja, hogy ez a dekoráció nincs a kelléktáramban! Köszönöm a segítséget.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Erre nincs lehetőséged.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kakukk felhősor (2014 november)

• Érésidő: 08:00
    • Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt.

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

17. pinkangels

pinkangels Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :)

18. SetétParaszt

SetétParaszt Fórum-zöldfülű

Szia!

Nem a játékkal volt gond, nem a gépemmel volt gond. Nem volt időm. Azért nem léptem be.

Amúgy, tök korrekt ez az egész így... A válaszod is... KÖSZI!

Sp

19. heppyke1

heppyke1 Utánpótlás-írogató

szia fel vagyok háborodva !Már többször jártam úgy hogy másnap beléptem a farmra és gazos ,tudomásom szerint az érési idő után 24 órával van gaztámadás ,tegnap este elvetettem a farmot és most tudtam újra belépni de a bahamám gazos volt .
    Légy szíves tájékoztass ha ez az idővallum változott mert mint írtam már nem először fordult elő Köszönöm

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia heppyke1!

Nem, nem történt változás, beérés után 24 órával történik meg a gazosodás.
    Ilyen esetben az aratásod-vetésed ténye nem jut el a játék szerveréig.
    Az alábbi közleményt ajánlom figyelmedbe ezzel kapcsolatban :

https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.