Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Gülüszemzselé:

• Gyártásához 2. szint szükséges a lekvárfőzőben.
    • Előállításakor 50 pontot ér.
    • Üzem fejlesztésére fordítva 50 pontot ér.
    • Piacképes
    • Elfogyasztásakor a jutalom: Növeli az esélyt arra, hogy a farmon betakarításkor egy bizonyos tárgyra bukkansz. Tárgy: Zselécukor. Bónusz: 50%. Idő: 24 óra időtartamra.
    • A receptet kizárólag TGC tagok kapták meg.

2. csipike81

csipike81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Valaki meg tudná mondani honnan tudom,hogy hányas piacon vagyok!Emlékszem rá régen meg lehetett nézni de azt már nem tudom hogyan!

3. Divagarde

Szia!

Erre nincs lehetőség.
    A játékosok kitaláltak egy módszert, aminek több a kára, mint a haszna. Csak akkor keresd tovább, ha vállalod a farmod és javaid esetleges elvesztését a csalók miatt.

4. etele1294

etele1294 Fórum-zöldfülű

Szia.
    végignéztem a lekvárfőzőt és nincs közte ilyen a 2-es szinten marcipán,téli lekvár,birs,körözött van,gülüszem sehol nincs

5. Divagarde

TGC tag vagy?
    A hozzászólásom végén pirossal kiemeltem, hogy annak kell lenni a recept megszerzéséhez.

6. etele1294

etele1294 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Régebben tudtam gülüszemzselét készíteni.

Most néztem meg mi ez a TGC.
    Én 5 éve játszom, Farm 95-ös szint (5 millió Tp és 96-os szint),sziget 248-as szint.naponta többször is belépek játszani (5-15 alkalom),havonta 2-3 ezret költök a játékra,ezek szerint nem vagyok elég aktív hogy TGC tagnak válasszanak.

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A TGC tagokat a rendszer választja ki, abba beleavatkozni nem lehet. A support válaszát keresd meg az email fiókodban. Ez a téma itt a fórumon befejezettnek tekinthető.

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! 1 kokuszom nincs kinyitva mert oszinten elfelejtettem sajnos , igy akkor a fonyeremeny sem lesz az enyem ? es van ra valami lehetoseg pl: farmarannyal kivaltani ? mert eddig sok mindent igy utolag meg lehetett szerezni farmarannyal , ezt igy tartanam korrektnek es szerintem sokan vagyunk ugyan ebben a cipoben es jo lenne ha valmi megoldast talalna ra a BP.

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A ki nem nyitott kókusz miatt sem a sor végi doboz, sem az event végén megkapható felhősor nem lesz a Tiéd sajnos. Ezt a döntést hozták a fejlesztők és utólagos nyitásra sem lesz mód a szabályok szerint.

Anikó1961 kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nem orulok ennek a valasznak , jo lenne ha a fejlesztoknek meg enyhulne a szive es keresnenk valamilyen megoldast errre a problemara mert szerintem sokan vagyunk igy . Koszonom a valaszt .

11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy ha üres a gazdakör, akkor kérhető a Házi sárkány tojása is?

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Sagittarius69!

A pályázatodat a topikban adhatod le ( kép az üres gazdakörről, farmneved, ID számod látható legyen )
    Ez után a tárgy leegyeztetése a Supporton keresztül történik, velük kell felvenned a kapcsolatot majd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-gazdakör-királya.11321/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

13. gabika55

gabika55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: minden nap belépek és minden nap kinyitottam a kókuszt is. Tegnap reggel óta viszont azt jelzi ki, hogy a 17-es és 18-as kókusz, illetve a 3. sor végi doboz nem lett kinyitva. Pedig a 30 szupertápot fel is használtam az eventhez :) . Utána néznétek esetleg mi történt? ID:2233205 Köszönöm előre is.

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Két kókuszt kihagytál. Sem a 18, sem a 19. napi kókuszokat nem nyitottad ki.

Amennyiben egy kókusz a felhasználó által kinyitásra kerül, az vissza nem záródik. Sok esetben ellenőrizhető az, ha a játékos a nyitást megtette. (olyan ajándékok esetén, mint pl. szupertrágya,szupertáp,kacsakata turbórtágya, stb.) Amennyiben ezen ajándékok átvétele megtörténik, arról a játékos adatlapján az ellenőrző felületen bejegyzés születik. Ennek a Te adataid között nyoma sincs, tehát az adott napon a kókusz feltörése nem történt meg. Lehet hogy használtál fel az event során szupertápot, de nem azt amit a 19-es kókuszért kaphattunk, hanem azt amit a 10-es kókusz adott meg amit még nyertél hozzá gazdakörben és farmkeréken.... Az adataid közül egyértelműen kiderül, hogy nem nyitottad ki az adott kókuszokat..

Ugyanaz érvényes a kókuszok nyitására is, mint minden elvégzett munkára a farmos tevékenységben. A kinyitás és az ajándék átvétele után érdemes várni egy keveset területváltás előtt, hogy az új adatok a szerverekhez beérkezzenek.

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.

15. gabika55

gabika55 Fórum-zöldfülű

Szia. Köszönöm a gyors választ.
    Biztos, hogy kinyitottam minden nap kókuszt. Mivel Édesanyám is játszik, így esténként ő az aki benéz még hozzám is, kell-e valamit aratni, és megnézi ő is minden este hogy ki lett-e nyitva. Nem tudom mi történhetett, hogy nem látszik. Igaz minden nap úgy nyitottam, hogy előbb rackó, és egyből mentem kókuszt nyitni. Közben beadta a panelt, hogy rackótól mit kaptam. Lehet ez az oka?

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ehhez semmi köze nincsen Rackónak. Amint írtam, kétséget kizáróan megállapítható hogy az említett kókuszok kinyitása nem történt meg.

Ugyanaz érvényes a kókuszok nyitására is, mint minden elvégzett munkára a farmos tevékenységben. A kinyitás és az ajándék átvétele után érdemes várni egy keveset területváltás előtt, hogy az új adatok a szerverekhez beérkezzenek.

A jelen témakört maximálisan túltárgyaltuk, ebben az ügyben a további hozzászólások írása szükségtelen. Köszönjük a megértésedet.

17. babo0810

babo0810 Aktív író

szia ne haragudj amiért zavarlak kérdésem az lenne tegnap még 56 FA volt ma 36 van meg tudnád nézni esetleg hová tüntettem el vagy valaki garázdálkodik nálam esetleg ? ID:15518191 babo0810 köszönöm a segitségedet és további jó munkát kivánok

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Ma, a hajnali órákban (2015-06-24-én 06:11:38-kor) 18 farmaranyért felhősort vásároltál az égig érő paszulyon. Ha nem Te végezted el ezt a műveletet, érdemes mielőbb jelszót változtatnod.

19. babo0810

babo0810 Aktív író

köszönöm szépen megtaláltam valóban az álmosság átka

_tHUNder_ kedveli ezt.
  20. vekony1

vekony1 Haladó

Kérlek titeket,hogy nézzetek utána mi lett a kb 1 órával ezelőtt csinált kelt tésztámnak,mert nem kerűlt a raktárba vekony1 id 21026418

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.