Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Tamás1488!

A Titokzatos láda event nyereményt a menüdben, a dekorációs elemek között ( váza ikon ) kell keresned, ott lesznek.

2. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Átfutottam a boldog ól mini event leírását. Úgy emlékeztem, nem csak dupla TP, hanem fele annyi érési idő is szokott lenni. Nem olvastam, hogy így lenne. :eek: A terményeseket lenne jó levegőztetni egy kicsit, mert túl porosak már a pajtában, de nagyon hosszú az idejük. Valaki tudná, honnan rémlik nekem félidő? :oops:

3. Claymen

Claymen Fórum-zöldfülű

Szia! Nem tudom jó helyen próbálkozom e, de szeretném megkérdezni, hogy létezik e válás opció? Ugyanis a házastársam eltűnt mint szürke szamár a ködben. Gusztyka86-nak szintén eltűnt szőrén szálán a házastársa, és ezért szeretnénk egybe kelni a farmon is :D Az életben már egy párt alkotunk, és van egy 9 hónapos kisfiunk is :D Ha tudnál segíteni azt megköszönnénk, illetve egy útba igazításnak is nagyon örülnék! Köszönöm előre is megtisztelő válaszodat! További gyönyörű napot kívánok!

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a volt házastárs még szerepel a szomszédaid között, akkor a menüben a címerénél a kuka ikonra kellene kattintanod.
    Amennyiben már nem a szomszédod pontos farmnevet, ID számot kérek.

5. Claymen

Claymen Fórum-zöldfülű

Szia Köszönöm a hihetetlen gyors választ, már nem látom sehol, a felhasználó fiókom Claymen és az ID számom
    17389027, előre is nagyon szépen köszönöm, és meg szeretném kérdezni hogy Gusztyka86 felhasználó hogy tudna elválni, mert neki sincs sehol a a házastársa. Köszönöm mégegyzser

6. Laboviti

A megadott accounton nincs házastársad.
    A "leendő" párodat kérem itt a topicban adja meg az ID számát, hogy ellenőrizhessem a "partiképességét".:)

7. tiger_maya

tiger_maya Utánpótlás-írogató

HELLO, azt szeretném megkérdezni, hogy ha nem lépek be egy nap, akkor újra kezdődik a napi ajándék az elejéről, vagyis megszakad a sor?
    ja és még azt is szeretném megkérdezni, ha a házastársam eltűnt, és már nem emlékszem, hogy ki volt, azt hol lehet megnézni?

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.14
  8. Laboviti

Szia!
    Rackó abban az esetben kezdi az első napi ajándékok újraosztását, ha egy napot úgy hagyunk ki, hogy a felhasználói fiókba, farmra be sem lépünk. (A jelzés: az asztalánál esik az eső.)

9. Laboviti

Ha manuálisan nem jegyezted fel a házastársad nevét, akkor nincs lehetőséged ezt ellenőrizni.

10. drágaság1

drágaság1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hogy juthatok a textilmalom ólhoz, már a gazdakörben és mindenhol kerestem. Több farmomon autamikusan megjelent, csak egyhez nem találom sehol.

11. Laboviti

12. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

szia.a pajtában van 116 teasör filter miért nem tudom az be adni?vagy hogyan kell be adni?
    peterzon70 ID:6915216

13. Laboviti

Szia!
    Valószínű elkerülte a figyelmedet az event ismertetőjében a teasörfilterek leírása:
    A Teafilterrel hordóink beérése gyorsítható, 25% érésidő csökkenést eredményez.
    A teafilter kézzel vagy munkásokkal is kihelyezhető.
    Figyelem! A teasörfiltert a munkások akkor is kiteszik a hordókra, ha nincs aktív vetőgépünk!

A fel nem használt teasörfilter az event végén beváltásra kerül:

14. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

értem,köszi a felvilágosítást,és hogy lehet majd beváltani?

15. Laboviti

A beváltás automatikusan működik. Neked nincs teendőd vele.

16. tiger_maya

Köszönöm a válaszokat. /a kérdéseket meg külön kellett volna feltennem? Úgy tűnik legalábbis/

17. Laboviti

Egy hozzászólásban egyszerre több kérdést is megfogalmazhatsz.

18. tiger_maya

Bocsi, h. még egyszer zavarok, de azt látom, hogy a belépésemhez az van beírva, hogy 2014, és ez nem igaz, évek óta játszom. Ilyenkor mi van? Vagy ez mindenkinek így lett a fejlesztés miatt?

19. Laboviti

Az új fórumra való fellépésed időpontja olvasható a profilodban.

20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ha pl. Farmaranyat akarok venni, láttam, hogy van Bitcoin-fizetésre is már lehetőség.....

De nem találom a menetét, hogy hogyan is lehet ezt megoldani??????
    Csak azért kérdezem, mert erre most van 5%bónusz :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.