Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amit kaptál az a Söröskorsó 4. fejlesztése, és nem az alapja. Így önmagában nem lehet kitenni.

2. Sutyika2000

Sutyika2000 Járnitanuló

Ezek szerint amikor ő bevette, hogy elküldje nekem, akkor nem maradt egyben? Nem értem. De nincs is hozzá írva semmi, csak annyi, hogy óriási söröskorsó.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Így nem lehetett kitéve nála. Valami más történhetett. Összeépítési sorrendben: Söröskorsó - XL - XXL - Óriás söröskorsó.

4. Sutyika2000

Sutyika2000 Járnitanuló

Köszi, akkor valami hiba csúszott a dologba. :cry:

5. arkagyij

arkagyij Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Azt megtaláltam a fórumom, hogy kakukk az ólak "aratásával" keletkezik, de nekem még sincs egy darab sima kakukkom sem.Természetesen ólakat aratok.
    Köszönöm,
    arkagyijID: 4804534

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

7. MissL

MissL Fórumprofi

Szép reggelt,

Szeretném megkérdezni hogy a normál farmon a 30 db-os fa csomagban mi az új fa ami biztosan benne van?

Köszönöm,

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot! Modi, a cégük ezt az arany mizantériát direktbe csinálja, hogy az ember Macijának elmenjen a kedve, ilyen szép napos időbe? Vagy nem akarják a multplayer pókerpartit abba hagyni? Éjjel, még szinte vissza sem tudtam lépni a farmra már jött a kis ablak, most meg már 20 perce lesöm, és sajnálom, hogy nem arattam le 9órakor mint máskor.-.- Tudja más játéknál ahogy keresztül megy a pénzes supporton már jön a visszaigazolás, itt meg magasból tojnak ránk a készítők.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Az aktuális játékoldal újratöltésével a beúszó ajánlatok eltüntethetőek. Az időnként megrendezésre kerülő akciók/ajánlatok így jelennek meg a játékban.

Farmer*54 kedveli ezt.
  11. jeakparaszt

jeakparaszt Fórum-zöldfülű

Valamit nem értek. Van egy kiviólam, ahhoz szeretnék tápot keverni. A táphoz egyik szükséges növény a babérlevél, viszont a babér csak a 95. szinttől termeszthető. A piacot már néztem, ott sem tudok venni. Akkor most nem tudok kivit tenyészteni?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

jeakparaszt kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm tanácsát, 3x indítottam újra az oldalt és jártam körbe a farmot ha elindítom a bagolykát és társait akkor már ne kelljen a betöltésre várni. 28 perc után megjött az arany és még egy újra indítás, mert az f5 az kevés ennek a játéknak. De tudtam kinek kell szólni, ki a főnök a tőzsdén.;) Köszönöm.

14. jeakparaszt

jeakparaszt Fórum-zöldfülű

Köszönöm! a tápvásárlásra nem is gondoltam

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    A műhelyekben állítok elő termékeket, és nem mutatja a folyamatot, a természetgyógyászatnál szürke a Keverés gomb, ugye, azért készíti? :)

szami3 kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha megadnád a farmod ID számát, meg tudnánk nézni mi is történik valójában..
    Köszönjük..

hóóvirág kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Hűű, de gyors voltál, köszönöm :)
    Közben kaptam értesítést róla, hogy előállította, megnéztem, és most teljesen rendben van a gomb, előállításra kész :)
    Pillanatnyi üzemzavar csak, fáradtak a természetgyógyászok, meg a pékek :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez jó hír, de azt hiszem, nem elsősorban fáradtságról lehet szó a "mestereknél".
    Eljött az ideje a karbantartási műveletek elvégzésének a játékodban:
    Ne feledd, ezt naponta akár többször is javasolt végrehajtani főleg akkor, ha több farmon is játszol.

hóóvirág kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Rendben, szót fogadok :)
    Akkor a laptopomban a Manók fáradtak xDxD
    Köszönöm szépen, nagyon szép napot! :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  20. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a cukkinis almatorta bónusza a baharamára él vagy nem??
    köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.