Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. arkagyij

arkagyij Fórum-zöldfülű

2. marika1957

marika1957 Utánpótlás-írogató

LÉGYSZIVES NÉZZETEK UTÁNA, MERT NÉGYSZÁZ FELETTI CSILLAGOM VOLT ÉS AMIT TI ÍRTATOK AZ CSAK 210!!ID:27498271

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.
    A Neked írt előző hozzászólásaimban olvashatod, hogy mely rúnákat váltottad ki a mai napon 70-80-90 darab és 100-60-70-80 darab csillag ellenében.

4. MissL

MissL Fórumprofi

5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A júliusi eventkalendáriumban 2naposra van irva a magyar event. Valóban 2 napos lessz vagy elirás történt? Köszi

6. Laboviti

Szia!
    Nem történt elírás.

7. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy amikor növényt nemesítek.pl. tököt. Ha a végén sikerült és megjelenik a bónusz. akkor csak a tökre fog hatni utána ,vagy akkor is ha bármely más növényt ültetek?

8. Laboviti

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi a választ.

10. ekatamc

ekatamc Fórum-zöldfülű

Kedves Moderator!
    Nagyon nagy bakit csináltam a héten! Nagyon késő este léptem be a játékba és elfelejtettem feltörni egy kókuszgolyót. Rettenetesen bosszant mert soha nem fordult még ilyen elő velem pedig már 5 éve játszom. Minden eventet becsületesen és lelkesen végig csinálok. Valahogy nem lehetne ezt korrigálni? Esteleg farmaranyért vagy valami módon? Nagyon bosszant és szomorú vagyok hogy emiatt bukom a felhősort. Valaki segítsen legyen szives... :(

11. Laboviti

Szia!
    Sajnos visszamenőleg a kókuszdiók nem feltörhetők.

12. ekatamc

ekatamc Fórum-zöldfülű

Köszönöm Laboviti! Szomorú és igazságtalan, pláne így, hogy tényleg csak az hiányzik. Egy ilyen lelkiismeretes gazgának mint én, ez nagyon rossz, mert napok óta ez a szívfájdalmam.

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  13. Lau10

Lau10 Járnitanuló

14. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

nem értem ,hogy miért nem engedik aranyért feltörni eddig lehetett a karácsonyi eventnél is ha nem is tízet de legalább egyetlen egyet engednének nekem nincs problémám ,de nagyon sajnálom mert így elmarad a fődíj is

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  15. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

Ez a +20% mit jelent?

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

17. yokas

yokas Törzsjátékos

18. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a következő eventnél mindegy milyen ól lesz kirakva,ugyanannyi csalitoll röppen fel,mint egy szines ólból??

köszi a választ

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A ólas felreppenők mennyisége függ majd az ólak érésidejétől, ahogyan a növényekre kapott eventes felreppenők esetében is történik.

petya2007 kedveli ezt.
  20. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

rendben köszi
    azt hiszem először megnézem mennyit ad pl egy tyúkóllal aztán meg egy hosszabb érésűvel

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.