Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

2 véletlenszerű hozzávalót kapsz a mesterségek völgyéből.
    Barkácsdoboz a neve.
    A másiknak amire valószínűleg gondoltál, az pedig barkácscucc.
    Nézd:
    http://i.imgur.com/tjaNJys.png

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ! A kép segítségével most kaptam magyarázatot a félreértésemre!

3. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Hát én biztos hogy nem küldtem senkinek barkácscuccot egyet se, és főleg nem négyet ugyanazon a napon és majdnem egy időben, de azért szeretném megkérdezni hogy hol tudom ezt megnézni hogy kiknek küldtem akkor állítólag ajándékot farmaranyért .köszönöm

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ez nem állítólagos. A logod egyértelműen mutatja.
    Mivel már több nap eltelt, a gazdanaplód sem mutatja már valószínűleg.
    Legközelebb kérlek ne 2 héttel később vedd észre, hogy hiányzik valamid.
    Amennyiben szerinted mégsem te küldted, javaslom, hogy változtasd meg a jelszavad, és ne add ki harmadik félnek.
    Akiknek küldted:
    Atticus90 -> 20.06.2015, 00:18:29
    mdzs -> 20.06.2015, 00:18:26
    Gellért -> 20.06.2015, 00:18:23
    emmucika -> 20.06.2015, 00:18:21

és itt felhívnám a figyelmed a pushingra, ami TILOS!

Utoljára szerkesztett: 30.6.15
  5. gabocagaba

gabocagaba Utánpótlás-írogató

Kedves Modi!

Lehet-e a piacon kutyatáphoz szükséges koponyafát venni? Próbáltam rákeresni, de eredménytelen volt a kutatásom:)
    Válaszodat előre is köszönöm, szép napot kívánok!

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A piacon a rémnövények vásárlására nincs lehetőség.

7. gyömbér

gyömbér Utánpótlás-írogató

Sziasztok, sem tegnap sem ma nem tudom megnyitni a főtéren a halas event leadási helyét. Mi lehet az oka?

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gyömbér!

Nincs ilyen jelenség a játékban, gond nélkül elérhető az event.
    Amit tehetsz, hogy az alábbi linkek segítségével alaposan átnézed a számítógépedet, illetve az alap takarítások, törlések napi szintű használata javasolt :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Flash Player mentett adatainak törlése :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

9. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello. Melyik volt a mai kókusz, mert a 28-ast nem engedi kinyitni, és nem tudom, hogy hiba e vagy az a holnapi? köszi.

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia zsugabubus!

A 28. kókuszt holnap nyithatjuk majd ki. Az aktuális napi mozog a madzagon amíg nem töröd fel.

11. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

ok, köszönöm.

12. Borostyán

Borostyán Törekvő

Jó reggelt! Tegnap elfelejtettem feltörni a kókuszdiót! Mindenhez van lehetőség, hogy FA-val kiváltsuk! Itt nem lesz? Sajnálnám! Szerintem más is járt már így. Ez nem egy állandó feladat a napi rutinhoz, könnyen elfelejtődik! Ráadásul annyira nem is feltűnő az animáció, hogy észre lehessen venni! Sajnálnám a felhősort!

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.
    · https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/255761/
    A rendelkezésünkre álló információk alapján, a kókuszfüzér végén lévő heti ajándékok begyűjtése nem kötelező az adott napon, azt, ha minden kókuszt kinyitottál és jogosult vagy a heti ajándékra, az egész akció időtartama alatt kinyithatod. De kizárólag csak a dobozokat!

14. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Tisztelt adminok! A 0 perces növényekkel lenne problémám. Most előszőr próbálkozom a nulla percezéssel. Rózsát ültettem komfortba ( szupertrágyázva ), a nemesítési szupertrágya imádat a rekeszben, szüreti felhősor elindítva, fehér ártattlanság + karácsonyi sütit megettem, a tölgyön is kiváltottam a "nő mint a bolondgomba" rúnát! Mégis 1 óra 40 perc az érési időm! Vajon mit bénázhattam el? Előre is köszönöm a segítséget!

Tisztelettel: Novák_Péter_[Mester]ID: 16483914

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A következőket ajánlom a figyelmedbe:

16. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

szia.két földem tele van állatokkal,mégis olyankevés tollat kapok.

melinda72 kedveli ezt.
  17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

János1957 kedveli ezt.
  18. icamama58

icamama58 Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni, hogy már megjelent a júliusi event naptár? Köszönöm!!

János1957 kedveli ezt.
  19. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szervusztok:)
    Lenne egy kérésem. Kérlek nézzétek meg, hogy mikor, mennyiért, és mit vásároltam FA-ért. Nekem úgy tűnik, hogy nem vásároltam, de mégis hiányzik a pénzemből, és szeretném tudni feledékenységről, vagy valami másról van-e szó ?
    Előre is köszönöm szépen.
    Zsófi
    Zsófi0101ID: 3246475

János1957 kedveli ezt.
  20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    2015-06-26 22:05:27 -> 210 FA -> titokzatos csemete csomag (farmos)
    2015-06-26 22:03:23 -> 210 FA -> titokzatos csemete csomag (szigetes)

János1957 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.