Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándékok rendben megérkeznek, de ahhoz, hogy lásd is őket, a Beállítások menüben be kell kapcsolni az ajándékok értesítéséről hírt adó felugró ablakot.

2. incimami

incimami Fórum bárója

Szép napot!
    Kérlek segíts miért dobálja a gép a szupertrágyámat csak a burgonyát vetettem el, nem is lócsólom a növényt .már töbször csinálta igaz tegnap kezdte de már elment legalább 500db trágya. Köszike a segítséget cicácska ID35997334

3. -East17-

Szia!

Pontosan mi történik? Kézzel vagy géppel intézed a vetést?

4. incimami

incimami Fórum bárója

Arató géppel.de csak a növényt ültettem el itt pontosan a burgonyát.

5. -East17-

Magától nem szórja rá a szupertrágyát, mert az egy másik ikon alatt történik. A következőket tudom javasolni: ellenőrizni a flash playert és annak frissességét, Chrome böngésző helyett Firefox-ot használni, illetve ellenőrizni az egér és a kattintás érzékenységét a Windows-ban. Némileg kapcsolódó cikk a flash-Chrome témához:

http://www.hwsw.hu/hirek/54254/adobe-flash-player-0day-kritikus-uninstall-hackingteam.html

6. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike a gyors választ .Sajnos kuka vagyok ezekhez amit leírtál. Majd jön az unokám és segít megcsinálni.
    Még egyszer köszike a segítséget. incimami

7. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Szia!
    A tenyésztők versenye a 10 feladatig készen van. Gondoltam beadom a tölgyhöz abban a reményben hogy akkor mindegyik földterületre kihat jótékony hatása. Azonban a kupámat nem találom.
    A növénytermeszős kupát beadtam a tölgyhöz.
    Megtudnátok nézni? Ezer köszönet!
    Id: 7765008

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A szédült szántódon van kitéve.

9. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

Ezt a felugró ablakot nem lehet valahogy kikapcsolni?
    Idegesítő, minden egyes alkalommal feljön.

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Hasznos ablak. A kikapcsolás nem lehetséges.

11. Ladymadonna12

Ladymadonna12 Utánpótlás-írogató

ID: 19941870 Segítséget szeretnék kérni. Tegnap megvásároltam 37 arany banánért egy szőlősóskafát. Ma reggel akartam kitenni, de a szőlősóskafa nincs sehol, és a 37 arany banán sincs meg.Mi a teendő ilyenkor???

Ladymadonna12

12. csumpi73

csumpi73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

"Végre" :) sikerült kiváltanom az élő legenda csillagot, de az alábbi leírását sajnos nem tudom értelmezni. Igazából azt nem hogy hol is keressem azt a valamit ahová be kell adnom a fejlesztéseket. Ezért kérném a segítségeteket, egy kis magyarázatot az alábbiakhoz! :) Köszönöm.

A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!

Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, be kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. A hiányzó kupa fejlesztéseket nem kapod meg a rúna kiváltásával! Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni. Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
    Amikor a kupákat beadtad, az aktiválás megtörtént! (Bár az ott megjelenő szöveg egy kicsit megtévesztő lehet sajnos.)

13. csumpi73

csumpi73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

"Végre" :) sikerült kiváltanom az élő legenda csillagot, de az alábbi leírását sajnos nem tudom értelmezni. Igazából azt nem hogy hol is keressem azt a valamit ahová be kell adnom a fejlesztéseket. Ezért kérném a segítségeteket, egy kis magyarázatot az alábbiakhoz! :) Köszönöm.

A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!

Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, be kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. A hiányzó kupa fejlesztéseket nem kapod meg a rúna kiváltásával! Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni. Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
    Amikor a kupákat beadtad, az aktiválás megtörtént! (Bár az ott megjelenő szöveg egy kicsit megtévesztő lehet sajnos.)​

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A szobor kiváltásával csak a jogot kapod meg a vásárláshoz, magát a tárgyat nem. Azt meg kell venned a gazdaboltban.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Kiváltod a rúnát, majd az összes megnyert kupádat (növénytermesztő és állattenyésztő) törlöd a földjeidről ha ki vannak helyezve. Ezek után be kell adnod azokat a tölgyhöz a menüdből.
    Ha a kupák még nem teljesek, az utólag megszerzetteket majd szintén a menüdből tudod beadni.

16. csumpi73

csumpi73 Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszodat, már csak egy kérdésem lenne, hogy a tölgyhöz hogy adom be, hova lépjek hogy kérje a beadást? Köszönöm :)

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Meg fogod látni amint eljutsz odáig... Teljesen egyértelmű lesz a műveletsor.
    Megnyitod a rúnát, azaz rákattintasz. Ekkor megnyílik a menüd és onnan tudod majd leadni a kupákat.

18. csumpi73

csumpi73 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megvan, csak frissítenem kellett :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  19. Ladymadonna12

Ladymadonna12 Utánpótlás-írogató

Szia _tHUNder_!
    Köszönöm a segítséget,de közben rájöttem én is,hogy még meg is kell vásárolni.

Üdvözlettel: Ladymadonna12

_tHUNder_ kedveli ezt.
  20. rozal1953

rozal1953 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, hogy bőrönd címkéhez hogy lehet jutni??????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.