Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok!
    Most vásároltam 150 farmaranyat, és az volt oda írva +17%. Számításaim szerint az 175,5 farmarany, és én csak 165 farmaranyat kaptam ez csak 10%. Miért?
    Filonka56 ID: 4862059

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kiírás nem a 150 FA plusz 17% növekedését jelenti. Az alap 50 FA megrendelési árához (3x50 FA) viszonyított a 17%.

3. Fru88

Fru88 Junior szaki

Szép estét!Szeretném kérdezni mikor lesz turbómalom előfizetés.Köszönöm a választ előre is:)

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Fru88!

Amennyiben megvásárolható lesz, úgy azt a Hivatalos közlemények-Eventek között olvashatod majd, kísérd figyelemmel!

Fru88 kedveli ezt.
  5. Fru88

Fru88 Junior szaki

Köszi,szoktam olvasni,csak két hét múlva elutazom és szerettem volna többet tudni.:)

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sajnos, nem tudunk neked ebben segíteni. Amint információnk van az akciók időpontjáról, azt azonnal megosztjuk veletek. Az Event kalendárium és a Pletykafészek hírerei, ami egy kis támpontot adhat, a közeli jövőben tartandó eseményekről.

Fru88 kedveli ezt.
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a kecsketejfa és a tojásfa kb mikor kerül ki a játékbol? És milyen kárpótlást kapunk érte,mivel cseréknél elég jó áruk volt. Csak azért kérdezem mert ezt lehet olvasni hogy kikerülnek e játékbol. Köszi

8. -East17-

Szia!

Amennyiben ezzel kapcsolatosan érkezik hivatalos értesítés, azt azonnal közzétesszük.Kárpótlás pedig egyik megszüntetett játékelem után sem jár (akinek már van, attól ugyanis nem fogják elvenni, csak az nem tudja majd megszerezni aki később regisztrál majd a játékba).

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szépen a választ. Köszi

10. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Az egyik szomszédom ( 89.szintű ) tegnap és ma is a Rackónál a napi ajándékot amikor beváltotta ( pörgetés + valami ), más formájú és színű dobozból kapta. Ráadásul nem is szokványos ajándékokat kapott, hanem karfiolt és ma 5 szamarat +1 pörgetést. Nálam semmi változás!! Mitől függ ez a különbség?? Nálam még sosem jelent meg ilyen fehér doboz és hasonló ajándék!!!
    Köszi előre is a választ.

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen akkor fordul elő, amikor valaki kihagyott x napot, azaz nem minden nap vette át az ajándékát.
    Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/

12. Therebita

Therebita Járnitanuló

Most,hogy a kakukk tojásokat aratom le már kb az 5-ik háznál tartok,de még mindig nem írta ki hogy mik keltek ki a tojásból.-és persze, ugyanannyi a mennyiség az állatoknál (puha kakkuk stb) mint eddig, nem nőtt a létszám -mégis meddig várjak.? ID 50110965--Egy ki-be lépést ezközöltem és megoldódott a probléma-igaz újra kellett mindet aratni

Utoljára szerkesztett: 28.9.14
  13. -East17-

Szia!

Minden eddigi tenyésztésed eredményes volt. Kérlek végezz el egy géptakarítást, hogy ilyen ne forduljon elő (ezt rendszeresen érdemes megtenni, akár naponta is).

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

14. csumi1

csumi1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Miért nem tudok mesterséget választani? Elértem a 40-es szintet.

15. -East17-

Szia!

Pontosan mi akadályoz benne? Először próbálj meg egy ki és belépést, és ellenőrizd újra.

16. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia Csocsoovb!
    Lenne egy másik kérdésem,amit a válaszod olvasásakor vettem észre. Miért vagyok én " fórum-zöldfülű"
    Kisfenyő
    User
    Profil oldal
    Tagság kezdete:
    25.8.14
    Kapott lájkok:
    0
    Trófea pontok:
    10
    Én nem most kezdtem a játékot, és egyáltalán nem állja meg a helyét a fenti állítás. Valami nem stimmel.

18. sznora55

sznora55 Fórum-zöldfülű

kedves Modik!
    A következő"hibával" találkoztam a farmomon: a lekvárfőző 5. szintjén vagyok és már régóta úgy mutatja a számláló, hogy elértem a 6. szintet,amiről úgy gondolom nem lehet,nem mutat semmiféle pontszámot, azt sem hogy mennyi van és mennyi kellene a következő szintig, persze építeni sem lehet.
    ID:8065954
    légy szíves nézzetek már utána mi a gond
    Köszönöm: Sznora

19. -East17-

Szia!

Ezen a fórumon elölről kezdődött a hozzászólások számolása és egyúttal a rangok kiosztása is.

20. -East17-

Szia!

A mesterségeknek csak 5 szintje van, ha azt elérted nincs további pont számolás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.