Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Szia!
    Kiváltottam a Bahamán az Acai pálmát, a piros kosárban azonban nincs semmi, így nem tudom megvenni.
    ID: 6998127 Steinmacher
    Köszönöm.

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ismert hiba, türelmedet kell kérjem. Köszönöm!

3. kyuubi8888

kyuubi8888 Utánpótlás-írogató

Észrevettem, hogy területenként 960 TP-t kapok automatikus szüret esetén. (Prémium arany csomag)
    Ez miért van?
    Diófákkal van tele a földem. Mikor egérrel arattam akkor 3000+ TP-t kaptam földenként. Most meg még 1000-t se. Ez elég elkeserítő, hogy ezért fizettem... Amennyiben ez valami bug, akkor rendben, de ha ez benne van a pakliban, akkor ez volt az első és az utolsó, hogy ilyesmire befizettem.
    Gazda: kyuubi8888 ID: 18662257

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    TP-k ellenőrzésére nincs technikai lehetőség. Előfordulhat hogy a két különböző aratásnál nem jelenik meg azonnal a megfelelő érték a felszálló buborékban, és kicsit késve érkezik a tp csíkra a megfelelő érték. Befolyásoló tényező lehet különböző bónuszok használata is.

5. kyuubi8888

kyuubi8888 Utánpótlás-írogató

Nincs más bónusz használva a Prémium előfizetésen kívül.
    Leírom a mostani TP-t, holnap pedig a szüret utáni TP-t, és minden kiderül.

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Vedd figyelembe azt is, hogy az erdei tisztáson a fák több tp-t adnak mint azok amik egyéb területen vannak kitéve.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/
    Ha azokat kézzel gyűjtöd be, nyilván szembetűnőbb mint amikor az automatikus szüretelés történik meg.

7. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Tisztelt _tHUNder_!
    "Ismert hiba" ..... kinek ismert? Nekem, aki játszom a játékot, nem! Azzal meg nem sokat érek, ha Ti ismeritek, mert a frász jön rám, hogy hova lettek az AB-im. (Talán kellene egy "Ismert hiba" fórumot üzemeltetni.)
    A türelem mellett mi a teendőm? Mikor értesülök róla, hogy már vásárolhatok?

8. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Türelem mellett nincs más teendőd, mint várakozni.
    Amint megtudunk valamit, a szokásos módon jelezni fogjuk.
    A hivatalosban mindig mindent jelzünk amit kell.

9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szia!
    Van valami változás amit nem vettem észre? Nekem a váza ikon alatt jön az összes lekvár és farmunkás kupon:oops:

10. Divagarde

Szia!

Igen, változott. Láthatod a pajtád egy részének tartalmát is ott.

11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszi a választ:) Biztos van értelme, de nekem így kicsit zavaró:sleepy:

Evita-55 kedveli ezt.
  12. baby63

baby63 Utánpótlás-írogató

Ha megeszem az ananászos sütit, a trópusi fákon nem 5 gyümölcs érik a 25%-os bónusz miatt?

13. Ciccamicca

Ciccamicca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni,hol találom a 2 titokdobozt,amit a halas felhősor ad 48 óránként./Aktiváltam(

14. Divagarde

Szia!

Nyári fogócska felhősor
    • Lezárási idő: 48 óra
    • Jutalom:
      • 77 Tp x szinted
      • 67 BahaTP x szinted
      • 2x véletlenszerű termék hozzávaló a mesterségek völgyéből (pl.: só, virágdrót, gyógyelixir, stb).*
    • Tematikus felhősor csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Legjobb barátok, Pocsolyaszörny, Halfogócska)
    • A véletlenszerű hozzávalók, azaz a Titokdoboz nevű tárgy a bal oldali menü váza ikonja alá kerül, onnan tudjuk őket felhasználni. Ezt kell keresni: [​IMG]

15. Divagarde

16. Ciccamicca

Ciccamicca Utánpótlás-írogató

Köszönöm.Bocs,a figyelmetlenségért.

17. baby63

18. Divagarde

Az ananászos süti bónusza nem jól jelenik meg. Értesítettük a készítőket. Türelmet kérünk.

19. baby63

Köszönöm.

20. ovinéni62

ovinéni62 Fórum-zöldfülű

Kedves Moderator!
    Babérlevelet hol tudok szerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.