Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szuperszomszédok ajándékai:
    - 1 darab lángos,
    - 4500 Tp.

2. -pirco-

-pirco- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen Laboviti.

3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok! Most kaptam ajándékba Tapsi szomszédtól egy narancs óriás lóistállót. Alap nélkül nem tudom használni, ugye? (nem voltam aktív az állati gőzös idején, elolvastam a leírását, és látom hogy ott alap is járt hozzá. Ebben az esetben ez nem így van?)
    Előre is köszönöm! :oops:

4. Laboviti

Szia!
    A szuperszomszéd sajnos nem hozza az óriás ólhoz tartozó alap ólat.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állati-gőzös.7050/

5. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

6. Laboviti

Ilyen észrevételt már továbbítottunk a központba, de most is megtesszük.

-Mayacska85- kedveli ezt.
  7. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

sziasztok. megkaptam a farmtranszformot kiszedtem a többi kitehető elemet de a felhő azt írja hogy már nincs meg. vajon hol találnám meg? kérlek segitsetek!

8. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm, már megcsináltam, sajnos lemaradtam a változásokról, most már jobban figyelek.

10. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

farmnevem.ildikó0705 IDszámom41314722 köszönöm a segitséget

11. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai szerint a farmtranszform tárgyat még nem nyerted meg az event során.

12. -macó69-

-macó69- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni, mert már régóta nem tudom megnézni, mennyi TP kell a szintlépéshez, se a bahamán, se a főfarmon. Ha rámegyek az elültetett növényekre, állatokra, nem jelenik meg, hogy van-e rajtuk víz, táp stb., csak ha rákattintok.
    A beállításoknál is már sokszor mentettem az Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatása be, de sajnos nem történt változás. Kérlek nézzétek meg légyszíves mi lehet a baj!
    Előre is köszönöm. -macó69- ID: 18665671

13. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

14. -macó69-

-macó69- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, ezzel a megoldással félig jó is lett, mutatja a TP pontokat!
    Kísérletképpen kikapcsoltam az Információ mutatása egérkattintásra, és így már tökéletes. Lehet, hogy a két beállítás ütik egymást. Én úgy gondoltam, ha be van kapcsolva az egérkattintás és a simán a rámutatás is, akkor mind a kettő működik. Ezzel ellentétben, ha mind a kettő be van kapcsolva, egyik sem működik. Érdekes, de megoldottam.
    Azért még egyszer köszönöm, mert már úgy van, ahogy szerettem volna.

15. Laboviti

Kérlek, ezt a beállítást ellenőrizd:

• Tippek:
        A szövegbuborékokban megjelenő információk engedélyezése vagy tiltása (mint például a hátralévő TP mennyiség kijelzése, vagy a menüben található elemek tulajdonságainak mutatása). Ha kikapcsoljuk, semmilyen szövegbuborék nem jelenik meg!

16. Leslieef

Leslieef Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Miért tettek ki 10 db fényvirágot,mikor nincs event?

17. Laboviti

18. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy a TOP1000-es nyeremények mikor jutnak el a nyertesekhez.
    Üdv! Péter

19. Laboviti

20. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

az event növényt csak beadásra használjuk,vagy van külön feladat is hozzá(malom stb.)de a leírásban csak a nebulonhoz írja,azt is beadhatjuk.választ előre is köszönöm,további jó játékot mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.