Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

hol tudom megnezni,hogy a tapsifules baratom eppen mivel kedveskedet?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a beállításoknál bekapcsolod az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót, akkor felugró ablakot fogsz kapni ajándék érkezésekor.

3. kokler1944

kokler1944 Utánpótlás-írogató

Hiába lépek be az*űrrobot*menübe nem tudom tölteni az átalakítót,mert a +-jel szürke.Az *egyéb*-menüpontban nem jelenik meg semmi.Nublion kristály,por,akku nem jelenik meg a betakarításkor,de semmikor sem.
    2x teljesen feltöltöttem/amíg hagyta/,és egy *farmtranszfort volt az összes ajándék.Egyébként 4-es szinten van az átalakító,és az ID-m - 51785320

4. mszidi7

jo de ha nincs bekapcsolva,vagy ha nem en inditom el a gepet akkor nem tudom megnezni?

5. Csocsoovb

Szia!

Érdemes átnézned az ismertetőt, mit honnan tudsz beszerezni, és mivel tudod feltölteni a tartályt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sszatérése-az-újrahasznosító-űrrobotgép.2954/

6. Csocsoovb

Szia!

Utólag csak én tudom megnézni neked az ajándékot, te a farmon nem fogod látni.

Egy név és ID számra lenne ehhez szükség.

7. mszidi7

ok.koszi.
    mszidi7ID: 25049770

8. Csocsoovb

Szia!

Tegnap 2 szupertrágyát, ma 5640 CSP-t nyertél.

9. mszidi7

koszi meg egyszer

10. (-FarmGazdaság-)

(-FarmGazdaság-) Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy kiváltottam a Majomtenyésztés kezdőcsomag szobrot és nem találok róla semmit
    pedig azt írta ,hogy valamilyen ajándékot is kapok.Szeretném megtudni,hogy hol találom.? Előre is köszönöm a
    válaszodat!
    ID:23979063

11. Csocsoovb

Szia!

A maja majmok szentélyéről itt olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

Meg kell nézned, pontosan melyik szobrot váltottad ki, és mi jár érte.

12. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia!
    Légy szíves nézd meg nekem, hogy mit kaptam ajándékba a 2 Tapsi Füles barátomtól. Nálam ugyan állandóan be van kapcsolva az ajándékok mutatása, de ezekről nem jött értesítés.
    Köszi!
    táti_eszti ID:35048648

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia táti_eszti!

Eddigi nyereményeid :
    11.08.2015, 14:25:03-kor 4700 TP
    11.08.2015, 14:29:20-kor 3 db csereengedély
    12.08.2015, 14:29:11-kor 3 db szupertáp
    12.08.2015, 14:29:11-kor 2 db szupertáp

14. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Szép estét! Én azt szeretném megtudni,hogy a topp 1000 lista miért mutat más eredményt egy másik farmon mint nálam?

15. Nildia

Szia csillagvirágfarm!

Egy lista van, de ez jelenleg még nem a végleges. Az ellenőrzések zajlanak. Ha az lezárult, akkor lesz meg a végleges sorrend.

16. csillagvirágfarm

Hát ezért nem értem,megkérdeztem az egyik szomszédomat is ott nála és az enyém között 2 hely az eltérés.Nálam 851 nála 853.

17. Nildia

Szia csillagvirágfarm!

Pontosan melyik farmról is van szó, amelyik 851. vagy 853. helyen van?

18. csillagvirágfarm

Az én farmomról a csillagvirágfarmról itt 851.helyen vagyok.Viszont az egyik szomszédom is megnézte a helyezésemet és ott nála meg a 853. helyen vagyok.De ha megnézed nálad akkor szerintem nálad is a 853.helyet mutatja.Ha kellene az id számom:1427113 .Erre lennék kíváncsi hogy miért van ez.Én becsületesen játszottam éjjel is fölkeltem aratni,FA-at és gombolyagot is kellett vennem ehez az eredményhez.

19. Nildia

Szia csillagvirágfarm!

Saját farmomról a listát nézve a 853. helyen vagy.
    Viszont a Te farmodra belépve én is a 851. helyen látom, hogy szerepelsz.
    Alapjában véve problémát nem okoz, az 1000 gazdában így is úgy is benne vagy jelenleg.

20. csillagvirágfarm

Hát igen,de ha ez így megy lefelé azért kicsit aggasztó legalábbis nekem.Azért köszönöm hogy ránéztél.Megyek aludni,reggel majd megint ránézek.Jó éjt neked is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.