Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szabina32

Szabina32 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni, hogy miből lesz a pikniktakaró? Mert én erről lemaradtam és nem is tudom hol és mi alapján keressek rá! Köszönöm szépen!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. Szabina32

Szabina32 Utánpótlás-írogató

4. macsek.

macsek. Törekvő

Szia!
    Az a problémám, hogy a bahamán arattam a narancssárga szőnyegcsomozót, a farmon pedig 2 db narancs struccászati TSZ-t és sokkal kevesebb tp-t írt jóvá, mint amennyit mutat, ha az egérnyillal rámutatok. Hiba van az ólak aratásánál, vagy mi lehet az oka? Utána tudnál nézni? (Aratás előtt kiengedtem a 6 db baglyomat és 200 % tp bónuszt pörgettem a partypörgetésen.)
    Gazda: macsek.ID: 38099755

5. Laboviti

Szia!
    A mozgó kijelzőben olvasható értékek túlzók. A helyesen számolt dupla ól Tp értéke a Tp vonal információs buborékjában jelenik meg helyesen.
    Az eltérésről küldtünk jelzést a központba.

6. macsek.

macsek. Törekvő

Köszönöm szépen a választ.

7. GIN47

GIN47 Aktív író

szervusztok! kérdésem annyi csak, jól tudom-e ha már van két mesterségem a 3-as szinten akkor a harmadikat ingyen megszerezhetem, ha igen akkor hogyan, mert ha rányomok, akkor csak pénzért ajánlja fel. A választ előre is köszönöm GIN47

8. Laboviti

Szia!
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.

9. GIN47

GIN47 Aktív író

Kedves Laboviti, köszönöm a gyors reagálásodat, de még mindig nem lettem okosabb, mert nekem megvan a pékség és a természetgyógyász, hármas szinten és most szerettem volna a lekvárfőzést megszerezni, Kérdés a meglévőknél teljesíteni kell végig a hármas szintet? vagy csak el kell érni, amennyiben az utóbbi rendelkezem vele, de nem tudok hozzáférni a lekvárfőzéshez, előre is köszi a választ.Amit Te elküldtél nekem válaszként azt én olvastam már az enciklopédiában, de nem jutottam előbbre, mert ugylátszik nálam értelmezési hiba van GIN47

10. Laboviti

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    Tehát Nálad a hármas szabály nem lép érvénybe, mivel a második mesterséged a Természetgyógyászat.
    Így marad az a lehetőség, hogy Valdemártól egy mesterséghelyet (virágkötészet, lekvárfőző műhely) kiváltasz.

11. GIN47

GIN47 Aktív író

Köszönöm igy már teljesen világos, további szép napot GIN47

12. Bözse

Bözse Rutinos

A legutóbbi csere event sajnos nálam kimaradt, így nincs tapasztalatom, hogy a betöltő virág és az éneklő tulipán cserélhető illetve ajándékozható volt-e. (Emlékeim szerint a liliom csak később csatlakozott a bandához.) Elég nehézkes megszerezni akárcsak 1et is, így jó lenne cserével hozzájutni a hiányzó(k)hoz. Van erről vmi infó?

13. Laboviti

Szia!
    Az említett dekorációs elemek nem tartoztak az ajándékozható, cserélhető tárgyak közé.

14. Bözse

Bözse Rutinos

Köszi a választ! Ez elég nagy kár. Azért reménykedem, hogy a kövi csereberénél ez majd változik.

15. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

2 farmom van és ma az egyiken volt mozi /kérdőív kitöltés / a másikon semmi ---- hogy van ez ??

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez minden esetben így működik:)
    Egy ajánlat a szponzor által meghatározott alkalommal jelenik meg a játékosoknál. Így nem minden ajánlat jut el minden farmra. Farmonként eltérő lehet a kínálat.
    (A gyakorlat szerint általában ugyan azokat láthatja mindenki - de ez nem törvényszerű.)

17. moncsika66

moncsika66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Három farmmal dolgozom. Az egyiken nem olyan régen elértem a lekvárfőző mesterségnél a negyedik szintet, és ott tudok almás-répás csatnit csinálni. Ezen a farmomon most értem el a negyedik szintet, és csak mézes banánálom készítésére van lehetőségem. Ez hogyan lehet???? Eddig küzdöttem, hogy elérjem a megfelelő szintet, és semmi. Segítsetek!!!!!!!!

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A répás almás csatni receptje nem jár a négyes szint elérésével. Azt egy régebbi event során lehetett megnyerni. Ha akkor ebben a farmodban azt nem nyerted meg, akkor a Gazdaraktárban tudod megvásárolni majd a receptet, ha elérted a mesterségben a megfelelő szintet.

19. moncsika66

moncsika66 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Már régen lehetett az az event, és nem emlékeztem egyáltalán rá. Marad a vásárlás :cry:

20. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Átolvastam a prémium tagságról szóló részt az enciklopédiában, mivel nincs leírva benne, ezért egyértelműnek tűnik a dolog számomra, de azért szeretnék megerősítést nyerni és ehhez kérnék segítséget!
    Prémium tagság mellé tényleg nem járnak a farmmunkások, vagyis ugyanúgy meg kell venni őket farmaranyért, vagy előfizetéssel??
    (Csak azért furcsálom, mert a fákat azért be lehet gyűjtetni velük automatikusan.)
    Válaszokat előre is köszönöm!
    Üdv.: Johnny

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.