Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bea1973

bea1973 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nézd meg kérlek, hogy eddig mit nyertem a szuperszomszédtól. ID: 6665621
    Köszi szépen.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy kapcsold be a Beállítások menüben az Ajándékok mutatása - opciót, hogy te is láthasd az ajándékok beérkezését.

Tegnap 3 csereengedélyt kaptál, ma pedig 2 szupertrágyát és 3135 Bahama TP-t.

3. bölcsbagoly10

bölcsbagoly10 Fórum-zöldfülű

hogyan kell felszabaditani a szédült szántót?

4. -East17-

5. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, Nem tudom hogy pontosan hogy jó helyre írom -e a kérdésem . Nyertem Tapsi Fülest de mit lehet vele kezdeni . Válaszodat előre is köszönöm -dusmáta53- ID 12722257

6. -East17-

7. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

A Tölgyesnél a kiváltás rendben.
    Minden felhősorom megvan /gesztenyén kívül/. Végignéztem, mind működik, sajnálom, hogy ha ráviszem a kurzort, nem
    írja ki a felhősor nevét........Melyik az ÁMOR felhősor ?
    A turbó malmomon még vagy 200 óra van.
    Nagyon rendes vagy, hogy ilyen szépen elmagyaráztad nekem - köszönöm szépen.
    ID: 33746229
    ID: 45259739
    ID: 50324080
    K

8. -East17-

Szia!

Ámor felhősor csomag

• Lezárási idő: 18:00 óra
    • Jutalom:
      • 2100 TP
      • 2100 BTP
      • 10%-kal gyorsabb tápkeverés bónusz 12 órán keresztül
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Ámor ágyúja, Ámor kútja, A szerelem szelleme)

9. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy babérlevelet honnan lehet szerezni, sajnos nekem nincs, és a kivi táphoz kellene. Köszi előre is

10. -East17-

Szia!

A babér a 95. szinttől termeszthető.

11. rekuci333

rekuci333 Fórum-zöldfülű

Jo napot! Bocsanat, nem tudom, hogy jo helyre irok-e, de az a helyzet, hogy az urbeli robottol megkaptam az urteknost es a dekoracios targyaim kozott meg nem talalom. Nagyon koszonom a segitseget. rekuci333ID: 29559300

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    Nem lehet,hogy az űrteknős matricát kaptad a kitehető helyett?

13. -East17-

Szia!

Nem az a tárgy volt a nyereményed hanem az eventmatrica.

14. kismuki33

kismuki33 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Van egy XXL es berkenyefam es valamilyen uton modon nem tudom kitenni a berkenyefara koszonom a segitseget

15. -East17-

Szia!

Biztosan nem Kerti berkenye az alap amire ki akarod tenni? Ellenőrizd kérlek. Ha nem így van, akkor kérek egy pontos ID számot.

16. Vályog

Vályog Járnitanuló

Tudja valaki hogyan lehet szerezni cédrátfát?

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Cédrát Bahamarama Tiki-titokzatos csemetéből fejlődhet ki. Akciós napokon vásárolhatod meg ezeket a csemetéket, valamint Ajándékozási és kereskedelmi napokon szerezhetsz más játékosoktól.

Vályog kedveli ezt.
  18. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Van két tapsifülesem és vettem 1 erős pipit / 50 aranyért innen még 1 db. ajándékot sem kaptam / be van kapcsolva az ajándékok mutatása, ma az egyik tapsifülestől kaptam 1 db. répás almás csatnit, ez ott is van az ajándékaim között, és az értesítőpanel is megjelent, tehát működik , és a többit miért nem kapom meg, az ajándékok mutatását végignéztem és csak egy füles ajándék van
    Köszönöm:
    Magdi

-Magdi1949-ID: 10600975

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Magdi1949-!

A mai nyereményeid :
    15.08.2015, 08:44:06-kor 2 db szupertáp
    15.08.2015, 08:44:06-kor 5730 TP
    15.08.2015, 20:41:23-kor 1 db csatni

Azt azonban ne felejtsd el, hogy a farmról való kilépés törli a gazdanapló adatait. Tehát a reggel 8.44-kor megkapott ajándékokat már nem is fogod látni, ha azóta kiléptél a farmodról.
    A másik pedig, hogy a gazdanaplóban csak Tapsi ikon van, attól függetlenül, hogy épp Erős pipi vagy Tapsi a szomszédod.
    Tehát Erős pipi is rendben meghozza Neked az ajándékokat a vásárlás óta minden nap.
    Figyelmesen nézd a felugró ablakokat, hogy mit is kapsz.

20. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Köszönöm a választ, de nem léptem ki a farmról, az esti csatninál , le okéztam a felugró ablakot, amin az értesítés jött az ajándékról, 20,40 kor , mindegy többet biztos nem adok 50 aranyat, mert naponta nem kérdezem meg, hogy milyen ajándékot kaptam. :( egyébként pedig az összes ajándák amit kapok mindig minden megjelenik felugróban, és le okézom őket, pont ezeket nem látni ?
    de azért köszi,
    Magdi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.