Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy az istennő ajándéka eventnél a négy beadandó rész csak a leirt sorrendben vagy bármilyen sorrendben teljesithető. Köszi

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A sorrend tetszőleges.

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szépen a választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. volt1973

volt1973 Utánpótlás-írogató

sziasztok.lehet más dimenzióban jártam,de mintha a naptárban azt olvastam volna szombaton,ma 1-én kezdődött volna a telihold event.de sehol semmi utalást nem találok se az igazam,se tévedésemre.köszönöm ha világosságot hoztok nekem :)

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Augusztusban:
    augusztus 01 - augusztus 02. - Telihold event

Szeptemberben:
    szeptember 28 - szeptember 29. - Telihold event

Eszerint valóban egy másik dimenzióban jártál... Azt is tudod ugye, hogy ma kedd van, nem szombat..

6. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Kérlek, segitsetek,

eltűnt az aranybanánt pottyantó forrásom a Kincses szigetről. Sehol sem találom.

Előre is köszönöm a segitséget, ID 48740209 gabcsunga

üdv
    gabcsunga

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A dekorációs menüben van:

Ashampoo_Snap_2015.09.01_18h03m22s_004_.png

8. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Köszi, de ott sem találom. Ott nálam csak a koboldok és a karámok vannak.
    A mutatott dekorációs menú hol van?
    köszi
    gabcsunga

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A váza ikon alatt. A kép nálad készült, tehát ott kell lennie. Válaszd a Minden - opciót.

10. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Jelentem, megtaláltam. Közben odarepült.
    Köszönöm a segitséget, további szép napot, jó játékot.

üdv
    gabcsunga

11. hakmak

hakmak Utánpótlás-írogató

Egy kis segítségre lenne szükségem növénynemesítéssel kapcsolatban. Ha a nemesített bónusz, ami használatban van azt írja, hogy 50%-kal több termény Kacsa Kata trágyájának használatakor és 15%-kal több TP KK használatakor, akkor nem értem, hogy miért 6 db terményt ad mindössze a termés betakarításakor? Ha répás-almás csatnival aratok és kacsakatázok, akkor a bónusz nélkül is pont 6-ot arathatok kisterületről, így nem értem, miben-hogyan érvényesül az 50%-os bónusz? Előre is köszi a választ!
    HM

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a bónusz Spenótra van kinemesítve Nálad. A játékodban jelenleg szegfű, rózsa, Vízililiom, és Papírusz van ültetve...Majd ha spárgát ültetsz, akkor ellenőrizd ismét a bearatható darabszámot!

13. oszivez

oszivez Fórum-zöldfülű

Sziasztok. kérdezném, hogy fazekat hogyan kell készíteni?

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

15. mandi1183

mandi1183 Fórum-zöldfülű

nem tudok játszani mert örökké a saját kodomat adja be. Nem akarok új kódót kérni.Miért van ez.ID 7326273

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Miről van szó pontosan? Nem tudsz bejelentkezni másik fiókba mert megjegyeztetted a böngésződdel a jelszavadat?
    Töröld a gyorsító-tárat és a törlésnél válaszd ki, a "Mentett jelszavak törlése" lehetőséget is.
    Utána pedig ne is engedd a böngészőnek hogy megjegyezze azt.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni mi van akkor ha a papiruszos résznél elakadtam a hosszúérésű eventnövénnyel és csak kb 7 óra múlva tudom folytatni? Onnan tudom-e folytatni ahol abbahagytam vagy elveszett minden ? Legyetek szivesek megnézni. ID 12183585

18. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Egyszerre veszi el feladat a kellő mennyiséget a pajtából.

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azért kérdeztem hogy folytatni tudom-e kb 7 óra múlva vagy amit eddig betettem elveszett?

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Anikó1961 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.