Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. a1a4

a1a4 Haladó

Amióta belépéskor felugrik a vásárlásra buzdító ablak, nem ugrik fel az ajándékozás lehetősége, és nem is tudom sehonnan előhívni. Nem értem miért vették ki az ajándékozást az eredeti helyéről, de ha kivették, akkor miért nem lehet pontosan olyan könnyen elérni, mint ez előtt.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Két útvonalat is ajánlok az ajándékok elküldéséhez:

vagy a szomszédlista új ikonjából

3. macifater

macifater Utánpótlás-írogató

köszi csak nem tudtam hogy melyik jut el hozzátok ezért írtam ide az előzöre azt hittem hogy rosz helyre írtam

4. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Alkimista műhelyes kérdésem van: szeretnék "előállítani" 25 pergamenkoboldot (kisiparos kobold + tekercs). Van valami pár kattintásos módja is ennek, vagy egyenként tudom csak megcsinálni? Tegnap kb ugyanennyi átváltoztatás után nagyon elfogyott a türelmem xD.
    Köszönöm előre is a választ! Szép napot :)

5. Laboviti

Szia!
    Ennél a mesterségnél az egyesével kattintgatást használhatjuk.

Mag-Anya kedveli ezt.
  6. mahal

mahal Aktív író

Kész vagyok az összes hódos feladattal és a végén nem kaptam meg a felhősort. Az csak akkor jár, ha mindenki megcsinálja?
    Jobb oldalt a szomszédoknál felül keresd az ajándékdobozt.

7. Laboviti

Szia!
    Mivel a közösségi feladatba az utolsó pillanatig számolja a rendszer a beadásokat, így onnan a jutalmakat egyéni teljesítésünknek megfelelően, csak az event után, annak végeztével kapjuk meg!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok.13030/#post-330151

8. mahal

mahal Aktív író

9. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Sziasztok!
    A mai nap vettem észre, hogy nem kapok meg minden ajándékot a szomszédaimtól, pontosabban amiről tudok az 2 db. A stulili96 és csibike04 gazdáktól el lett küldve a mai nap 1-1 egreslekvár, ami nem érkezett meg. Próbálták elküldeni még egyszer, de ekkor a szokásos szöveg jelet meg, egy gazdának egy nap, csak egy ajándék küldhető.
    Légyszíves nézzetek utána egyedi probléma, vagy az áthelyezés miatt rendszeres hibától van-e szó.
    Megkapom-e az egreslekvárt, visszakerül a küldők pajtájába, esetleg elveszik örökre?
    Köszönettel: csibike40 ID: 17860809

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom hogy másnál is probléma-e a fórumba belépés de nálam napok óta nagyon sok próbálkozás kell mire betudok lépni. Minden más jól működik.

11. Laboviti

Szia!
    A nevezett gazdáktól tegnap megérkeztek az ajándékok.
    Saját magad is ellenőrizheted a következő módon:

12. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett "nehézségeket", már hetekkel ezelőtt jeleztük a központba. Mi is várjuk a javítást.

13. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Akkor légyszíves te is ellenőrizd nálam, mert én már megtettem, nem vagyok kezdő, rendszeresen olvasom a fórumot.
    Pont azért írtam, mert ott megnéztem és nem található egyik sem. A csibike4 és a csibike04 farm két különböző, az elsőről átjött az egreslekvár, de a stulili96 és a csibike04 -ről nem.
    Még egyszer megkérlek, légyszíves nézz utána, ha kell átküldöm ennek a két farmnak az ID számát is.
    Köszönettel: csibike40

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az a helyzet, hogy valószínűleg elkeveredtél a farmok közt. A stulili96 a csibike04-re küldött ma egy cukkínis sütit, a csibike04 farm pedig bigtimerush2004 gazdának küldött egy Téli szunya kitehetőt. Csibike40-re egyik sem küldött semmit.

15. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

16. nyafi70

nyafi70 Utánpótlás-írogató

Tisztelt Farmerama!
    A Mai napon délelőtt kinyitottam a levélen nyert titokdobozaimat kb 20 db volt és láttam köztük több jamaicai vagyis Bahamás titokfát. De amikor kiakartam rakni sehol nem találom. Lehet, hogy a többi termény sem került be a raktáramba, de mivel azokból sok van nem tűnik fel. Ha utána tudnának nézni, hogy mi a hiba. Köszönöm szépen.

17. ÷Blazio÷

÷Blazio÷ Fórum-zöldfülű

Üdvözlet,szép napot!
    Olyan probléma merült fel(ha már volt róla szó akkor elnézést ,de én sehol nem találtam értesítést) hogy a párom szeretett volna új farmot regisztrálni,ami sikerült is,csakhogy az előugró új esemény tábla sehogysem tűnik el,csak üresen tátong.E-mail megerősítés megvolt,frissítgetés,ki-be lépés után is ugyan az a helyzet,Bubó bagoly kéri hogy szedje le a búzát,de a felugró ablak miatt nem lehet.Az ablakot sem az ESC-bill.sem pedig az x-re kattintás nem tünteti el.Mit tehetnénk hogy lehessen csinálni a kezdő feladatokat? Köszönöm előre a választ.

18. -East17-

Szia!

Itt több dolog sem stimmel. Levélben senki nem kap semmilyen ajándékot.

Amennyiben a paszulyon lévő felhősorra gondolsz, akkor használjuk a paszuly és a felhősor kifejezéseket, hogy tudjuk miről van szó.

A Titokdobozok nem tartalmaznak csemetéket, sem más hasonló jutalmakat. 1-1 darab mesterség-alapanyag van bennük, mint például a só, vagy zselécukor.

19. -East17-

Szia!

Kérnék egy pontos ID számot az ellenőrzéshez.

20. ÷Blazio÷

÷Blazio÷ Fórum-zöldfülű

Szia!
    david1991*a farm név és az ID pedig 53267322

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.