Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia:) A zöld matróztea receptjét kiváltottam a gazdaköriben,de nem jelenik meg a természetgyógyászaton, már 2x ki-beléptem. A 4. szintnél tartok talán ez a baj?

János1957 kedveli ezt.
  2. szoke0302

szoke0302 Utánpótlás-írogató

Szia, köszi a gyors választ, de akkor nem voltam érthető: egyáltalán semmit nem kínált fel, vége lett a feladatnak a záróablak nélkül.
    Elég gyakran szoktam élni ezzel a lehetőséggel, tudom, hogy nincs mindig munkások.
    De most semmit sem adott, csak a feladat közbeni csp- tp jutalmakat, de a végén a 3 felkínált lehetőséget nem. Úgyhogy potyára elveszett minden, amit bedobáltam, ráadásul kétszer is, mert azt hittem először, hogy rossz helyre kattintottam. Aztán a második alkalommal ugyanúgy nem kínálta a három lehetőséget...
    Valószínű, hogy ezzel már nem tudok mit csinálni, de tuti, hogy kézzel nem aratok le... :)

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

János1957 kedveli ezt.
  4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

János1957 kedveli ezt.
  5. mazorka45

mazorka45 Utánpótlás-írogató

Kösz, azt tudom, de magasabb értékű kamra megnyitásával igen. Csak azt nem tudom, ha a magasabb értékűben nyitom meg az elsőt, akkor az előtte lévő kamrákban levő hasonló típusú , de még nem kinyitott - azaz ugyanúgy növény, állat, vagy fa is szabaddá válik-e részemre ezáltal? (amint a példámban is írtam, pl. ha a gyepet megnyitom (mert a rendszer lehetővé teszi), akkor megnyílnak-e az előtte levők , mint bors, csili, vagy bambusz? (vagy az aloe vera előtt levő gyep és az előtte levők?

A leges legfontosabb kérdésem pedig, hogy a szintlépéseken kívüli 5 aranybanánon kívül létezik-e bármilyen lehetőség aranybanánt szerezni?
    (Iszonyúan lelassultam. 3- 4 hete játszom, a 72. szint és a52. Bahamaszintnél már baromi nehéz akár naponként is szintet lépni, pedig próbálom racionalizálni a lehetőségeket....)

6. üstike

üstike Fórum-zöldfülű

Nálam ugyanez a helyzet!!Mit lehet ilyenkor tenni????? Köszi szépen!

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mazorka45!

Nem, nem kapod meg az előző kamrákban kiváltatlan szobrokhoz tartozó dolgokat. Csak akkor jutsz hozzá a Bahamán növényhez, fához, állathoz, ha ténylegesen a hozzá tartozó szobrot kiváltod.

Ha teljesítesz a Gazdakörben olyan feladatot, ami Bahama tp-t ad, meggyorsíthatod a szintlépést.
    Olyan termékek elfogyasztásával is gyorsabban haladhatsz, amelyek Bahama TP-t adnak ( pl Lángos, Csokis palacsinta )
    Van olyan gazdaköri feladat, ahol Aranybanán szerepel a jutalmak között.
    Eventek alkalmával is volt már a nyeremények között Aranybanán.

8. üstike

üstike Fórum-zöldfülű

Szia!Nálam ugyanaz a helyzet,mint szoke0302 gazdánál.Van valami megoldás?????

9. Nildia

Szia üstike!

Nincs log a felkínált nyereményekről, így nem látni, mi volt a jutalom.

10. üstike

üstike Fórum-zöldfülű

És akkor ezzel nem lehet tenni valamit?

11. Nildia

Szia üstike!

Ellenőrzés alkalmával az látszik, hogy a képregény befejezett.
    A részfeladatok nyereményei, plusz a végső 3 lehetőség felkínálása.
    Hogy ebből választottál e, illetve mit, az nincs a logban.
    Tesztelés alkalmával az utolsó sor teljesítésekor a 3 lehetőséget rendben felajánlja a játék.

12. kamarakft

kamarakft Fórum-zöldfülű

KERDES HOGY LEHET A TEVESEN ARAZOTT ARUT VISSZAVONNI A PIACROL?

13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

szia a "saját standra" katt ott az árura és utána törlésre katt.

14. mahal

mahal Aktív író

Kérdésem lenne: a gazdaköri feladatokat csinálva vettem észre, hogy hiába vannak terményeim pld. mombinszilva "0" db-ot jelez a pajtában, holott hónapok óta termelem, ugyanigy van most pld a achacha növénnyel is, aranybanánért váltottam ki őket, mégsincs a gazdaköri feladat szerint egy sem. Miért?

15. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Az Achacha fa Titokzatos csemetéből fejlődhetett ki, nem váltható ki aranybanánért.
    Tulajdonságai:

• Kihelyezéséhez szükséges terület: 1x1
    • Minimum szint:2
    • Érésideje: 20:00 óra
    • Amit ad: 130 Tp; 4x Achacha termés

Van küldetés ahova beadható.
    Kérlek nézd át a gazdaköri feladatokat alaposan.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3
    ID számod mindig add meg, anélkül nem tudunk ellenőrizni semmit.

16. mazorka45

mazorka45 Utánpótlás-írogató

Kösz!

Nagy segítség volt!

Mai nagy problémám, hogy a magtárból ma nem sikerül vásárolnom, hiába klikkelek végig a vásárlási procedúrán. Mindennap szoktam vásárolni a szokott módon! Ma nem működik a rendszer!
    Segítsetek lszi az anomáliát megoldani!

Kösz!

17. Divagarde

Szia!

Másik böngészővel érdemes megpróbálni, vagy a jelenlegit egy alapos takarításnak (Előzmények törlése) alávetni.

18. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Sziasztok!
    Ma délelött két alkalommal is megcsináltam a képregényt, mégsem ajánlotta fel a ládát, hogy válasszak ajándékot. Mit lehet ilyenkor tenni? Adataim: Kulákbogi ID: 15019016 Köszönöm ha segítetek: Bogi

19. Divagarde

Szia!

Tudunk a jelenségről, továbbítottuk az illetékesek felé. A javításig türelmet kérünk.

20. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm a gyors választ várok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.