Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Sziasztok, az én farmomon miért nem jelenik meg az akciós farmarany ajánlat ? A másik farmomon van.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy az akciók farmonként eltérők.
    A városban a hirdetőtáblás ajánlatok változnak. Nincs rálátásunk milyen időközönként jelenik meg másik ajánlat.
    Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a hírek oldalán is.
    Az eddig látott ajánlat a vásárlást követően biztosan változik, megújul, mert minden ajánlat csak egyszer vásárolható meg.

3. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Fákat már kb. 3 órája vettem, az ajánlat mégsem változik. Majd figyelem, de nem szeretnék lemaradni róla.

4. brier

brier Utánpótlás-írogató

sziasztok! érdeklődni szeretnék hogy a fák automatikus szüretelésekor (gyémánt tagságnál) mennyi pontot ad össze a rendszer? köszi

5. Laboviti

6. zselike

zselike Járnitanuló

7. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azt szeretném megkérdezni mért
    nem tudok a saját farmomon aranyat vásárolni ami most akciós!! A családba van olyan farm ahol lehet venni! Nem mindenkire vonatkozik a vásárlás? A választ előre is köszönöm!!

8. Laboviti

9. zselike

zselike Járnitanuló

10. Laboviti

A titokzatos csemeték vásárlására fordított farmarany nem befolyásolja a hirdetőtáblás ajánlatok frissülését.

11. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy az akciók farmonként eltérők.
    A városban a hirdetőtáblás ajánlatok változnak. Nincs rálátásunk milyen időközönként jelenik meg másik ajánlat.
    Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a hírek oldalán is.
    Az eddig látott ajánlat a vásárlást követően biztosan változik, megújul, mert minden ajánlat csak egyszer vásárolható meg.

12. kot-kot50

kot-kot50 Fórum-zöldfülű

Jó napot kívánok:)))) Meg szeretném kérdezni, hogy ha részt veszek a "Csibe-programban" (rákattintottam) mikor kapok Mentort??? Én választhatok mentort?? Vagy a Mentor választhat engem??? Köszönöm a választ:)))

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A rendszer fog számodra mentort kiosztani, sajnos a várható időpont nem megjósolható.

14. kot-kot50

kot-kot50 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. Türelmetlenül várom a Mentort.
    Szép estét:)

15. brier

brier Utánpótlás-írogató

ezt tudtam de köszönöm szépen :) csak az érdekelne, hogy amit kiir automata aratásnál a belépéskor pl.: 300.000 TP a másikon meg 200.000 TP mondjuk 2 hét után , akkor hogy lesz belőle több? mondjuk 1.000.000 TP? mert amit kiirt összeadva sem annyi mint amennyit valójában adott, persze ez nem gond, csak érdekel akkor miből tevődik össze a fenti kapott TP, ha csak és kimondottan fák vannak kirakva. Köszönöm

16. -East17-

A fák TP értékéből, és az esetlegesen éppen futó bónuszok értékéből (különféle tojások, elfogyasztható TP bónuszok, Rackó vagy Szuperszomszéd által hozott TP bónuszok).

17. brier

brier Utánpótlás-írogató

ohh értem és elnézést. köszönöm szépen :) kellemes 7végét nektek

18. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Én pont ebben a cipőben járok. Reggel óta semmi változás.

19. -East17-

Szia!

Az ajánlatok nem egyformán jelennek meg az összes farmon, a biztos előfordulásukat garantálni nem tudjuk.

20. BÁJITAL

BÁJITAL Fórum-zöldfülű

Szép estét!:)
    A szigeten lévő titokfából,például datolyaszilva vagy matéfa is kifejlődhet,vagy ezeket csak a gazdaboltba lehet megvenni?Előre is köszönöm a választ.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.