Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. july02

july02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vettem 20 farmaranyért egy tojáskeltetőt,ami most akciós a farmaranyat levonta de a tojáskeltetőt nem kaptam meg..
    Kiléptem,visszaléptem de semmi,az F5 is próbáltam de nincs meg..
    Kérem a tojáskeltetőmet,vagy kérem vissza a 20 farmaranyamat.
    Várom a választ
    Köszönöm

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adataiban nem szerepel, az event során megszerezhető csillagok száma, így sajnos vizsgálódni sem tudunk.

3. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. Ria23

Ria23 Junior szaki

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, tegnap óta nem tudok ajándékokat küldeni a szomszédaimnak, mert eltűnt a jobb oldali legördülőből az az ikon, ahonnan eddig működött.
    Segítségeteket előre is köszönöm! :)

5. Laboviti

Szia!
    Most egy lehetőséget is ajánlok az ajándékok elküldéséhez, megtekintéséhez.
    A szomszédmenüt kinyitva, majd az ajándékdobozra kattintva érhetjük el a keresett funkciót:

6. july02

july02 Fórum-zöldfülű

ID számom::51614720,,july02

7. Ria23

Ria23 Junior szaki

Kedves Laboviti!
    Nagyon szépen köszönöm a gyors és érthető választ. További szép napot kívánok:)

8. Laboviti

Rendben megkaptad a tojáskeltető sapkát.
    Ezt Te magad is ellenőrizheted a pajtában az egyéb címszó alatt:

9. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Értem, köszönöm szépen a választ.

10. szmaris

szmaris Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.Nem tudom aktiválni a felhősorom/Hódos event/.Asztal két hódra hiányzik a raktáramból.
    A felhő és a többi kitehetőm megvan.Köszönöm.
    ID: 16659205

11. Ria23

Ria23 Junior szaki

Kedves Laboviti!
    Lenne még egy kérdésem: vettem egy 2000 CSP malacperselyt, de sehol sem találom. Kérném a segítséged, hogy hol találom és hogyan működik.
    Válaszod előre is köszönöm!

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Ria23!

A Persely megvásárlásával 2000 Csengőpengőt vásárolsz, ami a farmodon rendelkezésedre álló csengőpengő vagyonodhoz adódik hozzá.

13. Nildia

Szia szmaris!

Az Asztal két hódra kitehetőt nem az event végén kaptuk.
    Az az egyéni beszállításnál volt nyeremény, így már napokkal ezelőtt a birtokodba került.
    Ezért nézd át a farmod összes területét, illetve a Paszulyodat, hogy jelenleg épp hol használod!

14. Ria23

Ria23 Junior szaki

Ez egy egyszeri alkalom és ezért kell farmaranyat fizetni??? Miért nem írják meg, hogy ne pazarolja az ember a kevéske aranyát. :((((

15. Nildia

Szia Ria23!

Információ a malacperselyről, ami látható :
    csp.png

16. Ria23

Ria23 Junior szaki

Szia Nildia!

Köszönöm a választ, amit a képen közöltél azt elolvastam, de soha nem gondoltam volna, hogy 2000 CSP-ért ilyen sok farmaranyat kérnek, nekem sajnos nem jött le, hogy ez csak egy egyszeri segítség:(
    Minden jót!

17. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

18. csybu

csybu Járnitanuló

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a komfort talajból is lehet felröppenő? Nekem minden területen az van és alig röppen fel fesztivál virág..Vagy függ attól, hogy mit ültetek? Köszönöm a választ, nyugodalmas jó éjszakát :)

19. Nildia

Szia csybu!

Rövid érési idejű növény mint minden esetben, most is kevesebb felröppenőt ad.
    Érdemes minél hosszabb érési idejű növénnyel próbálkoznod.

20. szmaris

szmaris Fórum-zöldfülű

Rendben.Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.