Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Petike3344

Petike3344 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.:) Mik az új fák a mai eventben?;)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak akkor fejlődhet ki, ha a hozzá tartozó szobrot (jogot) már kiváltottad a Maja templom kamráiból. Amennyiben még nem, akkor a rendszer szerint nem vagy azon a szinten (erre utal a csemete leírásában a "szintednek megfelelő" kitétel) tehát általad ki nem tehető fát nem ad.

3. -East17-

4. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Akkor hol van az esélyegyenlőség ? :(( ( 91. szint )

5. Petike3344

Petike3344 Fórum-zöldfülű

6. -East17-

Szia!

Nincs olyan szabály, hogy minden ajánlat minden farmon meg fog jelenni.

7. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok
    Szeretném megkérdezni, hogy a banki oldalamon miért van annyi promociós kód, hogy kerültek oda?

8. -East17-

Szia!

Nem csak FA vásárlás után kapsz kódot, hanem például ha mesterséget veszel vagy mozipontot váltasz be FA-ra.

9. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Óh köszönöm szépen, ezt a mozis dolgot nem tudtam.

10. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Köszönöm így már sikerült. :)

11. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Szép estét kívánok!
    Vettem ma kedvezményes farmaranyat (most először), beírtam egy felajánlott promóciós kódot, de nem kaptam meg a 10%-ot.?:sleepy:

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Kérlek add meg a farmnevedet és az ID számodat.

13. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Köszönöm szépen, most kaptam meg.:)

14. fás2

fás2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Próbáltam sms-sel fizetve farmaranyat venni, de nem jöttem rá, hogy hogy kell beírni helyesen a mobilszámot.
    Próbáltam 0036-tal,+36-tal de sehogy se jó. Tudtok ebben segíteni?
    Köszi!

15. -East17-

Szia!

Ha Magyarországról szeretnél sms-t küldeni akkor egyik sem kell. Csak a megadott 0690-es kezdetű telefonszám.

16. Porbaba

Porbaba Haladó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy az előző cserenapon lehetett-e az őszibarackxxl fát cserélni, mert az egyik játékos azt mondja, hogy nem, viszont én úgy emlékszem, hogy igen!

Válaszodat előre is köszönöm!

17. -East17-

Szia!

Pontos lista nem készült, de tudomásom szerint a fa szerepelt a kínált fák közt a léghajón.

18. lajliwi

lajliwi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom,hogy ez ide tartozik-e vagy sem,de lótápot honnan tudok szerezni? (ha nem ide tartozik a kérdés kérlek mond meg hol tudnék ennek utánajárni) Előre is köszönöm a segítséget!
    Gazda: Sz.Laura ID: 4440687

Utoljára szerkesztett: 5.10.14
  19. -East17-

Szia!

Amennyiben elérted a ló tartásához megfelelő szintet a játékban (ez a 26.), úgy a tápot a Malomban keverheted meg, vagy a Piacon tudsz vásárolni.

20. ourshe

ourshe Aktív író

Sziasztok!
    Tegnap egy számomra ismeretlen gazdától érdekes levelet kaptam. Utalt a szintemre, hogy esetleg költöttem a játékra és a játékon kívüli kapcsolattartásra, illetve hogy szeretne a szomszédom lenni. Szeretném megkérdezni mi ebben az esetben a teendőm?
    Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.