Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben konkrét jelszókéréssel vagy egyéb fenyegetéssel nem élt irányodban, és számodra kellemetlen az érdeklődése, elég letiltanod a levelezési listáról a Postán.

2. ourshe

ourshe Aktív író

Köszi East!
    Azt megtettem :)

3. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Kérdésem a természetgyógyászatról szól.Most tűnt fel nekem.Természetgyógyászatom a 3.szinten van(nemsokára 4.szinten).Érdekelne,hogy szintenként másnál is csak két recept van?
    1.szint:bólé - piros bólé
    2.szint:krém - ananász-mangós maszk
    3.szint:gyümölcsturmix - Mangós-Narancsos turmix
    Mindenkinél csak ez az egy pár recept szerepel? Összevetve nagyon kevésnek tűnik a többi mesterség ugyanilyen szintű receptjeihez képest.Miképp tudom böviteni receptjeim számát Tgyógyászatom(pénz-Fa befizetés nélkül)belül? Enciklopédiában utána néztem,de nem lettem okosabb! Köszönöm az ötleteket/tanácsot

4. -East17-

Szia!

Igen, csak ezek az alapreceptek vannak a mesterségben. A Gazdakörben vannak feladatok, amik természetgyógyász recepteket tartalmaznak. Ilyen az Ara turmixa, a Zöld matróztea és a Sminkpatry.

5. Fru88

Fru88 Junior szaki

Szép estét Játékosok!Szeretném kérdezni,hogy ha prémium tagságot vásárolok azt havonta vonják a kártyáról?:)

6. -East17-

Szia!

A prémium tagság lejárati ideje előtt kell jelezned ha nem tartasz igényt már rá, különben automatikusan hosszabbítják. Az ezüst tagságot havonta, az aranyat fél évente, a gyémántot évente.

7. Fru88

Fru88 Junior szaki

Köszönöm szépen a gyors választ!:)

8. szilviacska

szilviacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok,meg szeretnem kerdezni hol lehet a termenyt eladni vagyis ertekesiteni?

elore is koszonom :)

9. -East17-

10. fás2

fás2 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ha most akarok az akcióban aranyat rendelni, meg kell adnom a telefonszámom, s az nem megy, hogy elfogadja.
    Ebben kellene segítség, mert már csak 1 óra van rá.

11. -East17-

Szia!

Melyik akcióban kell megadnod?

12. Windbreak

Windbreak Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Aloé-moringa maszk-kot hogyan tudok előállítani? Köszönöm a segítséget. Szép estét ! :)

13. -East17-

Szia!

A Gazdakörben a Sminkparty küldetés jutalma a recept, ami majd a Természetgyógyászat 2. szintjén lesz felhasználható.

14. fás2

fás2 Fórum-zöldfülű

A mostaniban, 300FA vásárlásnál mobillal.

15. -East17-

Értem. Milyen hibát tapasztalsz, vagy milyen üzenetet kapsz?

16. fás2

fás2 Fórum-zöldfülű

Adjak meg érvényes telefonszámot.
    próbáltam megadni a számom: 0630,360630,+3630,003630,00360630 -al, de egyik se volt jó.

17. -East17-

Próbáld meg elválasztani a számokat: 0630 1234567

18. tengelice2

tengelice2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Folyamatosan, választójel nélkül add meg a számot: ország hívószám36 és a mobilszám, vagy az országhívót követően a körzetszám és a telefonszám, ha vezetékes a készüléked.

19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Az akciós farmaranyajánlat szerintem csak azoknál a farmoknál jelentkezik, ahol még nem vásároltak soha farmaranyat.

20. -East17-

Szia!

Köszönjük a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.