Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hiba ismert, de a javítás pontos időpontjáról még nincs információnk.

drixon kedveli ezt.
  2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Kös
    zönöm szépen.

drixon kedveli ezt.
  3. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    valaki meg tudná mondani, hogy nemrégiben hova lett a 150 farmaranyamból egy kisebb összeg? Tényleg nem emlékszem, hogy rossz helyre kattintottam volna, de ha igen, akkor én voltam a béna. Mielőbbi válaszotokat várom. magdalena1967 ID: 13535401

4. -East17-

Szia!

Extra felhősor vásárlása a paszulyra: 2015-09-17 16:58:04 - ez került 54 FA-ba.

drixon kedveli ezt.
  5. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Köszönöm gyors válaszod. Szép napot neked:)

6. hofeher

hofeher Fórumszaki

Érdeklődnék hogy a szamártenyésztés felhősor miért nem szerepel egyik kategóriában sem csak az összesben lehet leszedni ?

7. -East17-

Szia!

Tudomásunk szerint a jövő hét folyamán fognak sort keríteni az ehhez hasonló hibák átnézésére és javítására. Addig türelmeteket kérjük.

drixon kedveli ezt.
  8. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok

azt szeretnem kerdezni hogy van 2 varjufam ha mind a 2-ot egyszere szedem le akkor csak az egyiket veszi szamitasba? mert most szedtem le 2-t es csak az egyiket mutatja

9. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Mountain Adventure Magic Stalk Row nevű felhősor jelent meg a felhőnél ( nálam a 28. oldalon). Mi ez ?

10. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy megrendelném valamelyik akciós farmaranycsomagot, viszont már csak hétfőn fogja elutalni a bankom a pénzt. Akkor még vajon meg fogom kapni azt a kedvezményes csomagot, vagy inkább akkor el se indítsam a tranzakciót? Köszi a választ előre is

11. -East17-

Szia!

Kérlek ellenőrizd a bal oldali menüben (pajzs ikon), az élő bónuszaidat az aratás után néhány másodperccel, ennyi kell, hogy életbe lépjenek.

drixon kedveli ezt.
  12. liv51

liv51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Most vettem meg az ól csomagot de nem kaptam tatut.Miért?

13. -East17-

Szia!

Kerestem ilyet, de nem sikerült megtalálni. Egy ki és belépés után is ott van és tudsz róla képet készíteni?

14. -East17-

Szia!

A banki átutalás ebben az esetben 3-5 napot vesz igénybe. Így ha a pénzed az akció vége után érkezik meg a BP bankjába, lemaradsz a lehetőségről. Ezt vedd számításba.

drixon kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

A Tatu ólja készen az állatos menübe kerül csomag vásárlásakor.

16. katka55

katka55 Járnitanuló

Valószínüleg nagy butaságot kérdezek de nem tudom mire használható a bőrönd címke. Mostanában keveset játszottam és erről lemaradtam.

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Itt olvashatsz róla: Lúdtenyésztés

drixon kedveli ezt.
  18. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Ki-beléptem, eltűnt.

19. katka55

katka55 Járnitanuló

Köszönöm, megnézem!

20. lia61

lia61 Fórum-zöldfülű

Kérdésem a következő. hogyan tudtam eddig kiwi tápot keverni, és honnét volt babérlevelem. Most sem venni, sem termelni nem tudok.
    De valamennyi volt az biztos, mert még van pár db.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.