Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Egy régebbi eventből maradt babérleveled, ezért tudtál tápot keverni. A 2012-es Sport hetek eventnövénye volt a babérlevél, az event vége után játékban maradt. A Babérlevél 95-ös szinttől érhető el.

2. -kiskertész58-

-kiskertész58- Fórum-zöldfülű

Időnként lehet cserélni fákat, ólakat. Figyeld a lehetőséget. Nekem már sikerült elcserélni fákat.

3. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék,hogy farmaranyat csak valódi pénzért lehet kapni vagy valahogy másként is.Válaszotokat előre is köszönöm.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Általánosságban elmondható, hogy csak valódi pénzért (igaz, a szintlépésekért is kapunk 1-1 darabot és némelyik gazdaköri feladatban is találhatsz néhány FA-t, de ezek a mennyiségek meglehetősen kicsik).

5. Pocok70

Pocok70 Aktív író

Üdvözletem, valaki segíteni FA-t rendelni?
    Órák óta várok a support válaszára, mert valami nem volt rendben nálam!
    Mennem kellene dolgozni,és szeretném már megvenni a felhőmet!

6. -East17-

Szia!

Amennyiben a supporton nincs jelen illetékles kolléga, akkor sajnos itt helyben nem tudunk neked segíteni, a megrendelési ügyek általában számunkra nem hozzáférhetők.

7. Pocok70

Pocok70 Aktív író

nekem olyan problémám lenne,hogy nem tudok fizetési módot választani az oldalon!
    Pay-pal fizetési móddal szeretnék,de csak sms-t enged... idáig mindig tudtam,sőt csomagot is tudnék,de nekem csak 80 FA kellene... és nem mind1,hogy 400 pénzt adok ki vagy 3500-at!

8. -East17-

Igen, olvastam a kérdésedet, de én sem vagyok illetékes az ügyben, így megoldást sem tudok ajánlani rá.

9. Pocok70

Pocok70 Aktív író

nagyon köszönöm :)

10. Hódika64

Hódika64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Az előbb teljesítettem a gazdakörben az "Éljen az élet" küldetés 5/5-ös feladatát, és nem kaptam a küldetésért járó ajándékokat!!!! Pl. FA, CSP, BTP, stb....
    Előre is köszönöm a segítséget!
    Hódika64
    ID24363558

11. -East17-

Szia!

Az imént teljesített feladat (Éljen az élet! 5. sor gyémánt) jutalmai: 21.000 CSP, 22.000 BahamaTP. 3 csillag, 1 Pinkie Pie süti, és 15 darab szupertáp. Mindegyiket hiánytalanul megkaptad.

12. Hódika64

Hódika64 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ!

Kicsit benéztem a megnyerhető dolgokat, mert olyan feladatokat kerestem, ahol FA-t lehet gyűjteni. Na a tápot néztem FA-nak! :(

13. Bogyika48

Bogyika48 Utánpótlás-írogató

Szia!

Nézelődtem itt a fórumon és olvastam a teknőslakról, nekem az kellene, de nekem nincs 630 farmeraranyam, hogy megvegyem a Talányos tenyészet csomagot, örülök,hogy eddig összejött a 60 aranyam:D

Másképp nem szerezhető meg?

14. -East17-

Szia!

Csak titokzatos ólból fejlődhet. A csomag most nem a teknőslakot tartalmazza pluszban, hiába is vennéd meg csak ezért. Viszont teknős kevesebből is lehet, nem kell 630 FA-t összeszedned. A titokólak egyenként is megvehetők. De garancia nincs rá, hogy pont teknős lesz belőle.

15. Bogyika48

Bogyika48 Utánpótlás-írogató

K
    Ja értem, köszönöm szépen. :)

kaposvarine kedveli ezt.
  16. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Pár napja a videónál néha -egyre sűrűbben- mikor beindítom, megjelenik a fekete lap, forog a közepén az a kis kör, aztán eltűnik, és csak a fekete üres lap marad, és nem mozdul. Persze ilyenkor mozipontot sem ad. Ez másnál is jelentkezik? Ha hiba, mit lehet tenni ellene?
    Köszönöm előre is a segítséget.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vénsárkány48!

A moziban nincs mindig előadás!
    Ha van szponzor, aki biztosítja számunkra a filmnézést, akkor sikerrel járunk, ha nincs, akkor bizony nem tehetünk mást, mint várakozunk.
    Nagyon nagyon sokszor hetek, akár hónapok is telnek el sikeres mozizás nélkül!!!
    Ilyenkor lehet, hogy találkozol a "sajnos nincs ajánlat" felirattal.
    Lehet, hogy csak fekete háttér ugrik be.
    Lehet, fehér háttér ugrik be.
    Ha elfogyott a szponzorok által kifizetett mennyiség, ilyen is előfordulhat.

18. Domi1014

Domi1014 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,miért nem sikerül a nemesítés?Többször próbálkoztam,de hiába.:( Van valami trükkje,vagy csak a szerencsén múlik? :(

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a ma kezdődő telihold eventet csak a főfarmon lehet játszani vagy lessz másik terület is? Elnézést ha rosszul emlékszem de mint ha valahol olvastam volna hogy lessz másik terület is. Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.