Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katinénike

katinénike Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Én szeretnék választ kapni arra, hogy miért tünnek el folyamatosan a felhősoromról a sorok ma délután 36 aranyért vettem egy sort, egy elemet nem lehetett rátölteni, estére az összes eltűnt. A virág felhősorom is eltűnt amit pörgetéssel lehetett megszerezni ! Roppant szomorú vagyok, mert olyan nehezen lehet megszerezni egy felhősort!!! Hát köszi a választ!

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia katinénike!

Senkinek sem veszett el egyetlen felhősora sem!
    Pusztán annyi történt, hogy több kategória szerint van lehetőségünk rendezni őket, kezelni őket.
    Ha te nem az összes kategóriát nézed éppen, akkor csak annak a kategóriának a felhőit látod, amiben épp benne vagy. Váltogass a kategóriák között, így minden meglesz.
    Az összes kategória pedig minden felhősorodat tartalmazza.
    Ismertető is készült az új Paszulyhoz, amit a játék fórumán az alábbi linken el is tudsz olvasni :

https://board-hu.farmerama.com/inde...atógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-339710

3. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy hol tudom meg nézni ki milyen ajándékot küldött. Lehet,hogy rossz helyre írtam bocsi ...

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

5. Borostyán

Borostyán Törekvő

Köszönöm, de azt végig lapoztam, csak most azt sem tudom mit kell keresnem. Milyen bónuszt ad?

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ....mikor az ajándékokat akarom küldeni,hiába kattintok a kis csomagocskára nem nyílik meg,így sok barátnak nem tudok küldeni....frissítés,stb megtörtént...,megnéznétek mi a hiba?

8. Laboviti

Szia!
    Javaslom, a belépést követően várj pár másodpercet és csak ezt követően kezdj neki az ajándékok elküldéséhez. Esetleg egy területváltás is segíthet.

babahalak kedveli ezt.
  9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szia Laboviti!
    A farmon nem működik,de a bahán igen és nem azzal szoktam kezdeni a "munkát".
    Köszönöm és legyen szép napod!

10. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Csereeventtel kapcsolatban kérdezem, hogy előreláthatóan lehet-e majd cserélni xxl acai és xxl pitomba fákat? Lenne ilyen egyezségem, de épp ma láttam, hogy legutóbbi alkalommal egyik sem volt cserélhető a gojival együtt. Ezek nem válnak 4 hónap után cserélhetővé, ahogy a többi újdonság? A majomkenyérfa, xxl csillaggyümölcs, kerti berkenye, xxl mandulafenyő fákat, és a teknőslakot várhatóan csereberélhetjük már? Előre is köszönöm, szép napot!

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, erre a kérdésre térjünk vissza egy későbbi időpontban.

Mag-Anya kedveli ezt.
  12. anyuka

anyuka Járnitanuló

Szia! Az illatszert ,hogy tudnám meg szerezni,mivel az nekem még hiányzik?

13. Laboviti

Szia!
    Az Illatszertár jelenleg kizárólag egyféleképpen szerezhető meg, a Farmexpresszből kapható Titokzatos rakomány nevű különleges ólból fejlődhet ki.

14. anyuka

anyuka Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ .Remélem az is lesz hamarosan .

15. deby76

deby76 Járnitanuló

Szia hol találom a csere-bere topikot.

16. Laboviti

17. deby76

deby76 Járnitanuló

18. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor indult el a "Farmerama" játék. Köszönöm a választ. sandorh ID 3915033

19. Laboviti

Szia!
    A játék 2010. tavaszán indult hazánkban.

20. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm. Ez azt jelenti, hogy az "elsők" között voltam (3915033),. Gondolom az ID szám nem csak Magyarországra szól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.