Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

2. ugralia

ugralia Fórum-zöldfülű

Szia!
    ID 2866955. Tegnap még kb 20 farmaranyam volt, - nem vásároltam semmit - és ma mikor beléptem már csak 6. Megnéznéd mi történt? Köszönöm.

3. -East17-

Szia!

Extra felhősor vásárlása a paszulyra: 2015-10-04 07:52:19 - ez került 18 FA-ba.

4. hatmami

hatmami Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A problémám az, hogy teljes arató, vetőm van még néhány percig a 3 órás időből és a felhősort mégsem tudom aratni. Eddig az aratóval együtt a felhősort is lehetett. Valami változott??? hatmami; ID: 85305858

5. -East17-

Szia!

Nem változott semmi. Kérlek lépj ki és vissza, vagy használd a böngésző Frissítés-gombját.

6. Medvefarm56

Medvefarm56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném megkérdezni:hogy,lehet illatszertárt előállítani?azt írja műhelytermék,de ott nem találom.Választ előre is köszönöm

7. hatmami

hatmami Fórum-zöldfülű

köszi, időközben lejárt az aratógép. A ki-be lépés, böngésző frissítés, mind-mind meg volt, az eredmény u.a.. Egyet elfelejtettem említeni, hogy az aratógépet a képregénnyel szereztem. Lehet ez az ok??

8. hofeher

hofeher Fórumszaki

9. -East17-

Az a jutalom csak aratókat tartalmaz, felhőmunkásokat nem. A kuponok minden munkást adják, és a havi előfizetés is. Az azonnal induló és a külön vásárolt arató a felhőn nem használható.

10. -East17-

Szia!

Oda van írva a táblázat elejére, hogy miről szól. Az 531 darabosnál ez olvasható:

Tárgyak TP értéke 1x1-es terültre vetítve: 531 db

Tehát ez az összes méretű játékelemet tartalmazza.

11. -East17-

Szia!

Az Illatszertár egy ól, ami a legutóbbi Állati gőzös lehetséges jutalmai közt szerepelt, más megszerzési módja nincs.

12. hatmami

hatmami Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ:) Erre gondoltam én is, sajnos ez nem segít! Várható esetleg ezen valamikori változtatás vagy álmodozzak tovább???

13. hofeher

hofeher Fórumszaki

Előző táblázatra meg ez:
    1×1-es területű tárgyak listája: 242 db

Ez szerintem ugyanazt takarja valamelyik fölös ha van időtök szerintem az első törölhető vagy összevonható a duplikációk törlésével.

Bocsi benéztem az 531 az összesített lesz.

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
  14. -East17-

Nem várható, az arató és a felhőarató eleve 2 külön munkásként lett kitalálva és bevezetve, eltérő árazással és időtartammal.

15. -East17-

Szia!

Olvasd el az alábbi 2 mondatot:

1×1-es területű tárgyak listája: 242 db

Tárgyak TP értéke 1x1-es terültre vetítve: 531 db

Szerintem látható, hogy nem ugyanazt jelentik, a két mondat nem ugyanazokat a szavakat tartalmazza.

16. Bahamara

Bahamara Fórum-zöldfülű

Sziasztok, kérdésem, hogy lehet pontokat szerezni, az előbbre jutáshoz. Pl fórum kezdő stb

17. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok segitséget kérnék megtalálni a kitehetők listáját hogy mi mit ad stb.

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Az Enciklopédiában is megtalálható. ;)
    direkt link:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...helyezhetőségük-a-felhősorokra-matricák.2617/

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

20. cicanya

cicanya Haladó

köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.