Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! két farmomról is eltünt régi hódfaüzem, és nem kaptam újat. Ami most van azt a barkácsból újra kellett építeni. Tudtok erről valamit? Köszönöm.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Általánosságban kérdeztél, így a válasz is csak ilyen lehet: nem vesztek el a korábban megépített óljaid, érdemes minden területen és a menüben is körbenézned.

Ha valami mégis hiányozna, azt a következő helyen tudod jelezni, az alábbiak alapján:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

3. talpas12

talpas12 Fórum-zöldfülű

Szia
    Mit kell tenni a mostani mozival " làtod épuletek itt "
    Légy szives segiteni Koszonom szépen

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia talpas12!

Ismertetőt csak olyan ajánlathoz tudunk készíteni, ami a mi farmjainkon is megjelenik.
    Nézd át az eddigi lehetőségeket, hátha találsz olyat, ami ennek is megfelel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

5. rozecska

rozecska Junior szaki

Szeretném meg kérdezni hol találok ismertetót a megváltozott felhó sorról,mert hiába keresem nem találom nem érek rá minden nap olvasni a híreket na meg a megváltozott Fórumon sokszor nem is találom meg viszont így nem tudok kihelyezni semmit addig el jutottam,hogy aratni le lehetett a géppel köszönöm válaszukat

6. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, a tatu mikor kerül ki a piacra?? - tudom, hogy most is el lehet adni, de kb. tyúkáron, és az nem túl nyerő... - Köszi, ha válaszoltok! Szép estét Mindenkinek! :)

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

7. Nildia

Szia rozecska!

Ismertető is készült az új Paszulyhoz, amit a játék fórumán az alábbi linken el is tudsz olvasni :

https://board-hu.farmerama.com/inde...atógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-339710

8. Nildia

Szia szotyola2011!

A piacon az árakat a kereslet kínálat határozza meg.
    Általánosan megfigyelhető, hogy az újonnan bekerült állatok fák 1-2 hét alatt érik el a játékosok által kialakított magasabb árakat.
    Légy türelemmel, illetve Te magad is elősegítheted az ár emelkedését, ha kiteszed az állatokat a piacra, ez által is növelve a forgalmat.

9. rozecska

rozecska Junior szaki

10. rozecska

rozecska Junior szaki

Még értetlenkedek kicsit.El olvastam a leírást félig értem is de nem jelenik meg nekem a ki tett felhő most fejeztem be a gazdaköribe egy feladatot meg az eventben is az utolsó kitehetőt de nem mutat semmit a Paszuly csak az indát és rajta a kis köröket de a felhőket nem így nem tudom kihelyezni a tárgyakat.

11. Nildia

Szia rozecska!

Pontosan melyik felhővel is van gondod?
    Játékból való ki be lépés után sem látod rendesen?
    Másik böngészőről belépve a játékba sem látod?
    Paszulyod hányadik oldalán van?
    Ha ezek után sem jó, és meg szeretnéd nézetni, akkor egy pontos farmnév és ID szám megadása is kell az ellenőrzéshez.

12. rozecska

rozecska Junior szaki

Már tegnap sem látszódtak a felhőre helyezett tárgyak csak már késő volt ma meg melóztam utánna olvasva az aratást megcsináltam de inkább leírom az ID11978567 és rozecska a farmnevem .köszönöm a türelmet és segítséget

13. Nildia

Szia rozecska?

De melyik felhősorral van gondod?
    A mostani eventes az rendben van, de milyen gazdaköri feladat felhővel van gondod?
    Paszulyod hányadik oldalán van az a felhő?

14. rozecska

rozecska Junior szaki

A láda titka amit be fejeztem.arra tenni kéne tárgyakat nem találtam pedig végig lapoztam a 39 jelet de szerintem holnap mégegyszer el olvasom a tályékoztatót azért nem értem mert a tájékoztatónál mutatja a felhősoron a tárgyakat is nekem meg semmi de köszi,hogy raboltam az idődet, Jó éjjt

15. Nildia

Szia rozecska!

Megnéztem Nálad.
    A Gazdaköri feladatsor után járó felhősor az egy olyan felhősor, amire 2x1-es méretű dekor elemeket kell feltenned. Nem tematikus, tehát bármilyet. A farmodra kihelyezett dekorok közül kellene lebontanod, mivel jelenleg nem rendelkezel olyan tárggyal, amit ki tudnál tenni rá.
    Az eventes felhősorra pedig a dekor elemeket csak fel kell tenned, mind a menüdben is van hozzá. Felhősoron kattintasz a szürke ikonra, ezzel kiadja a lehetőséget, hogy feltedd.

16. yozefinus1

yozefinus1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Régen a malomban kevert tápból már az idő lejárta előtt lehetett használni.
    Úgy emlékszem számláló is volt. (kért/elkészült)
    Ez miért lett kivéve a játékból? Sokkal jobb volt úgy.

teke0411 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, Party pörgető felhőcskét hol találom meg ,??
    Az elsőt az alma felhőnél van a második is ott lesz,
    Köszike a segítséget incimami..

19. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Erre a felhősorra gondolsz?

Mivel ez növényekre ható bónuszokat ad, így abban a kategóriában kell keresned (Ültetési bónusz sorok).

20. incimami

incimami Fórum bárója

Szia!
    Nem az új felhőre gondoltam, holnap lesz az utolsó kitehető amit kilehet pörgetni. Köszike a választ. VÁROM A VÁLASZODAT.
    Most megyek fogorvoshoz. incimami

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.