Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -banyák-tanyája-

-banyák-tanyája- Utánpótlás-írogató

2. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Miért nem tudom kitenni a hódvárat a 21.szintűt, narancsot? Sem önmagába nem megy sem alapólra. Eddig nem volt gondom vele.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lépj ki és vissza, majd egy üres területre próbáld kitenni.

4. cicanya

cicanya Haladó

Köszönöm igy sikerült

5. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

6. blackcica

blackcica Aktív író

Szervusztok!
    Információt szeretnék kérni - ha egy mentor eléri a következő mentorszintet, az addig el nem költött mentorpontjai elvesznek, vagy folytatólagosan gyűjtheti tovább? Tehát szintlépés előtt el KELL-e majd költenem, amim van, vagy pályázhatok arra, hogy a következő szintre lépve az ott aktuális ajándékokra be tudom váltani a maradékot?

7. -East17-

Szia!

Nem kell elköltened a pontokat, viszed tovább őket.

8. blackcica

blackcica Aktív író

Köszönöm!

9. zsanpac

zsanpac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Valamiért nem tudok enni adni a kecskéknek! Tápom van bőven,szóval nem tudom mi lehet az oka!? Ha valaki tud,akkor kérem segítsen! Köszönöm!

10. -East17-

Szia!

Lehetséges, hogy kecsketej üzemet akarsz megetetni? Mert ahhoz nem elég a táp, kecske állatra is szükséged van. Amennyiben nem így áll a helyzet, akkor csak lépj ki és vissza, majd ellenőrizd újra az etetést.

11. földbérlő

földbérlő Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Most kezdtem el az Alkimista kevergetést....csináltam is párat...csak fogalmam nincs hogy kell aktiválni őket,meg azt a koboldot...
    Ha valaki tudna segíteni,megköszönném!

János1957 kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Mindenre találsz választ az Alkimista ismertetőjében (a koboldokat például ki kell tenni a farmra, hogy a bónuszukat megkapd):

https://board-hu.farmerama.com/inde...-–-avagy-hogy-kerül-a-kobold-a-kertembe.2342/

János1957 kedveli ezt.
  13. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Természetgyógyászatnál elértem a 2. szintet, mivel régen nem játszottam, szeretném tudni: hogyan megyek tovább ??
    eisan69
    ID: 37066585

János1957 kedveli ezt.
  14. -East17-

Szia!

A Természetgyógyászat ismertetője (2. szint elérése után a zöld csík végén a felkiáltó jelre kattintva kapod meg a következő gazdaköri feladatot a továbblépéshez):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

15. hofeher

hofeher Fórumszaki

Érdeklődnék hogy az akadások mikor lesznek javítva mert a cc is már csak kb. 1ó hatásos megoldás az nem megoldás hogy ha játszani akarunk akkor minden esetben takarítunk talán a szervereket is kéne és nem lenne ennyi gond a játékkal.

16. Niki0919

Niki0919 Fórum-zöldfülű

Köszi a segítséget, erre nem is gondoltam. Pedig a búvárbolt újdonság nekem a csere alkalmával szereztem. Szépen "megette" a készletet.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hofeher!

Érdemes több böngészőt is kipróbálnod ebben az esetben, nem csak a megszokottat használni.

18. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ezeken rég túl vagyok más egy idő után tök mind1 melyikben vagy akad régen havonta elég volt takarítani és ment manapság naponta többször se elég.
    Amúgy nem a géppel és a nettel van gond (i5 gép 12/50 net) kipróbáltam másik flash alapú játékot ott nem tapasztaltam ilyen mértékű akadást.

19. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép jó reggelt mindenkinek:)
    Tegnap már észleltem, hogy a cukorfák leszedésénél nem adja a mennyiséget /14x3 db zselét/, csak néhányat. Ma az aratás után kiírt listán is csak 9 db zselét, és pld. csak 6 sót adott, pedig sófa is van kint/10 + 2 db XXL-es/
    Az a kérésem, hogy nézzétek meg a raktárba mennyi került ma /esetleg a tegnapit is/ ? Hátha csak az a baj, hogy nem írja ki. Eddig kiírta, és adta is. Azt gyanítom, hogy a többi fa sem adja le kellő mennyiséget egy ideje, vagy csak nem látszik a kiírós listán...
    Gondoltam arra is, hogy nem aratom le a titokzatos erdei tisztást holnap, hanem megkérlek benneteket tegyétek meg, hogy látható legyen az eredmény.
    Köszönöm szépen előre is:)
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

20. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Erre a kérdésre kaptál már választ.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.13099/page-31#post-353488
    Kérlek legközelebb várd meg a választ, ne írj másik topicba is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.