Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apalánya2004

apalánya2004 Utánpótlás-írogató

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem a felhasznált mentorpontjaidat mutatja, hanem azt, hogy mennyit szereztél meg/és mennyi kell a szintlépéshez.
    Összesen 5 mentorszint van, a szintek a mentorpontoktól függően a következőképpen alakulnak:

• 1. szint: 0-999 mentorpont (szintlépéshez szükséges: 1000 pont)
    • 2. szint: 1000-2499 mentorpont (szintlépéshez szükséges: 1500 pont)
    • 3. szint: 2500-5249 mentorpont (szintlépéshez szükséges: 2750 pont)
    • 4. szint: 5250-9049 mentorpont (szintlépéshez szükséges: 3800 pont)
    • 5. szint: 9050-... mentorpont (nincs szintlépésre lehetőség)
    A csibeszobában a mentorpontoknál az adott szinten meglévő illetve elérendő pontszámunkat látjuk.

A képen az látható, hogy a szintlépéshez összesen 2750 pont kell, amiből 100 pont van meg. A mentorpontokat csibepontok után kapjuk: 50 csibepont után kapunk 5 mentorpontot. Valamint a csibék szintlépései után kapunk mentorpontokat.

Update: ha módosítani akarod a hozzászólásodat, válaszd a Szerkesztés lehetőséget a hozzászólásod alján.

3. apalánya2004

apalánya2004 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen a gyors választ!

4. kapál6

kapál6 Utánpótlás-írogató

Halihó!
    Segítséget szeretnék kérni.Nem tudok 0 percezi.Mindent ellenőriztem 2x is.Felhő aktiválva,komfort föld,karácsonyi süti,ártatlanság a helyén.A nemesített növény 25 %-os.Sosem jártam még így.Tanácstalan vagyok.
    Köszönöm szépen.
    Id:10625686

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szüreti felhősor 2014. tegnap 21:40 óráig fejtette ki hatását a gazdaságodban.

6. -frenk007-

-frenk007- Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) A bahamama szigetet még nem váltottam ki,de ha tejesítem a bahamama TP-s fejadatokat,akkor azt jóvá írja a rendszer? Vagy fölösleges volt ? Köszönöm :)

7. Laboviti

Szia!
    Automatikusan jóváírja a rendszer a szerzett BTp-ket.

8. Marcipán-Mami1

Marcipán-Mami1 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a választ! Azóta már újraépítettem a gépet, mert volt egy kis gond vele. A megfigyelés kezdődik előlről, meglátom, most mit produkál.

9. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

SZIASZTOK,Szeretném megkérdezni ,tudjátok e ,hogy lessz e boldogbébiknap?

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben lesz ilyen esemény, azt a megszokott módon a Hivatalos részlegben fogjuk kiírni.

11. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Most is látszik mennyire rossz ötlet volt ez egy tételben felrakható trágya mennyiségét megváltoztatni 300-ról 100-ra. Eddig nem volt a piacon trágya, most kezd lenni de nem folyamatosan. Amikor 300 volt event előtt néhány nappal elkezdtem max. áron felrakni a trágyát a piacra, ez összesen 3300 db trágya volt ( 10 tétel piacon + 1 tele raktár), ha ezt elég sokan csináltuk, nagy mennyiség halmozódott fel. Most a 100-nál nem is rakok fel semmit mert 1-2 CSP-ért nem veszkődök vele a 600 db os feltankolás meg semmi. Úgyhogy hagyom a ...... az egészet. Látszik a piacon, mert nincs ajánlat. Nem módosítjátok vissza ?

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A játékot nem mi készítjük. A fejlesztők hoztak egy döntést amin egyelőre nem szándékoznak változtatni.

13. WCinas

WCinas Járnitanuló

Én Magyarországon regisztráltam a játékba. Most Amerikában vagyok és szeretnék vásárolni pl egy aratógépet akkor rám a magyar ár vonatkozik amit a rendszer ír és annyit is von le a számlámról vagy az amerikai összeg amit egyébként nem tudom mennyi mert nem is látom.

14. Laboviti

Szia!
    Amennyiben a megrendelési oldaladon nem a magyar zászló jelenik meg, akkor nem tudsz élni a kedvezményes vásárlási lehetőséggel.

15. busand

busand Junior szaki

Sziasztok!
    Hogyan lehet könnyen egyszerűen szerezni 2x2 és 1x2-es-es kitehetőt felhősorra?

16. apcimama

apcimama Junior szaki

Szia!! Sajnos nem tudok vásárolni,mert Dániában voltam látogatóban és haza jöttem és még mindig a Dán zászló jelenik meg és így nem tudok vásárolni, Próbáltam a support-hoz írni ,de csak a sablon szöveg jelenik meg. Mi a teendőm ? Előre is köszönöm a segg
    ítséget.

17. Laboviti

Szia!

2X1 dekorációs elemek ami a paszuly felhősoraira kihelyezhetők: pl. Múmiamedve, Golfpálya, A télapó kis segítő, Strandpaci, Homokművész, Táncoló kecskék, nemzeti zászlók ...
    Csp-ért a golfpálya vásárolható a Kalóz barlangjában a 24 órás ajánlatok között.
    Strandpaci, homokművész a képregénygyűjtemény feladataiban nyerhető.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával a játék supportjához fordulj.

19. busand

busand Junior szaki

köszönöm szépen! :)

20. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt olvastam,hogy tegnaptól a térképen egy visszaszámláló fog működni. Én nem látom. Talán tegnap mégsem lett bevezetve?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.