Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a segitséget. Én voltam figyelmetlen. Köszi

2. Galaxys8901

Galaxys8901 Utánpótlás-írogató

Az a baj,hogy a piacon sem tudom megvenni.Csak tápot tudnák az meg 7776 csp/1db.87-es szinten vagyok egyébként.
    Köszönöm a válaszod!

3. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

A polipcsáp a polipfa termése.
    [​IMG][/QUOTE]

csak az a baj hogy teliholdas területre lehet kitenni is igy csak havonta lehet aratni sajnos :(

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Telihold = Halloween. Nem értem igazán, hogy miért ne oda tartozna.

5. -East17-

Szia!

Egyelőre nincs erről pontos információnk, de valószínűleg csak az új területen dolgozhatunk majd a Teliholdas eventek alkalmával.

6. -East17-

Szia!

Az event kezdetekor voltak bajok a sálakkal, ennek kompenzálása most a 12 darab ajándék.

7. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

jó lenne ha a polipfa nem a teliholdas területre lenne érvényes mert igy havonta aratni igy kicsit gázos lenne szerintem

8. ördög0

ördög0 Rutinos

Bocsi nem jól írtam, csak a tápot tudod megvenni,igazad van. :oops: Javítottam.

9. -East17-

Szia!

Pedig jelen állás szerint oda lesz érvényes.

10. Galaxys8901

Galaxys8901 Utánpótlás-írogató

Tudod,csak azt nem értem,hogy miért tudok hozzájutni kivifészekhez ha etetni nem tudom?Ennyi csengőpengőért meg venni a tápot lehetetlen.Azért köszi!

ördög0 kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mert a naptár szerint 28.án kezdődik a Hallowen, nem ?

12. -East17-

13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

14. csernigy

csernigy Haladó

Egy-két kérdés a teliholdas területtel kapcsolatban! Kihelyezhetők rajta a rémséges ólak? A polipfából 1 db-ot kapunk, de vehető még belőle, vagy csak 1 db marad? Mellékesen a leírásban a Kísértetjárta hódfaüzem képe helyett a bajúsz-szalon van kinn az adatokkal együtt! Várható még egyéb fajta rémséges fa, vagy csak a Polipfa marad?

15. -East17-

Szia!

Igen, jelen tudásunk szerint a rémséges ólak használhatók lesznek a területen.

A polipfa nincs mennyiséghez kötve, rajtad múlik mennyit tudsz majd kiváltani:

Kiváltáshoz szükséges:
    • 500 vámpírparadicsom
    • 200 agyvelő
    • 400 izzó penészke
    • 300 denevérvirág
    • 500 rácsos bűzcsáp
    Az ismertetőben a kép javítva.

Egyelőre nincsenek információink a távlati tervekről.

16. csernigy

csernigy Haladó

Szia (bocsi, az előzőnél lemaradt)! Köszönöm a gyors választ.

17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm!

18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Tisztelt Urak, Madame!
    Szeretném megtudni, hogy a jelenlegi evetbe lesz-e bébiboom rész, ugyanis a20db magyar tehenet nem a szél hozza!!!
    Aztán nemrég volt tenyésztős feladat!
    Az ajándékok terén se látni SEGÍTSÉget, AZAZ aki szeretné végigvinni ahhoz a korrekt tájékoztatás ezen részét hiányolom, megint!
    Remélem, ezért a egyszerű kérdésért nem 2 hónap kitiltás a felelet!!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?bp-calendar/&year=2015&month=9&action=next
    Most nézem a havi kiírást belekerült!
    THX!

19. -East17-

Szia!

Hidd el, akkor is fogsz választ kapni, ha kérdésedet gúnyolódás és cinizmus nélkül próbálod elővezetni. Megnyugtatlak, az értelmi képességeim rendben vannak.

Baby boom pedig lesz, mindössze a hivatalos tájékoztatót kell elolvasni ennek az információnak a megszerzéséhez:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom.13172/

Milyen segítséget vagy tájékoztatást hiányolsz az ajándékokkal kapcsolatosan?

20. Szamica

Szamica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lehet, én voltam figyelmetlen, de mi van a vízzel? 600-as tartályom volt, ami visszacsökkent 300-ra és fogy is belőle a víz, és nem is töltődik újra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.