Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    A malom hiába forog még sem működik és az össz.időnél 000000-át ír ki. Beraktam 3x1db tápnak valót de még egyet sem készített el.
    . Köszönöm, de már rendben van bocsi.;)Végre sikerült munkára bírnom, azt mondtam neki ha nem dolgozik rendesen ki fogom cserélni:D Ijedtében gyorsan elkezdett dolgozni.xD

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lépj ki és vissza, majd ellenőrizd ismét.

3. Luckypam

Luckypam Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nem tudok fotot eloallitani a malomban? Nem hozza fel lehetosegnek. Nem tudjatok miert? Koszi elore is

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A malomban kérlek válaszd a "minden" címszót, kategóriát.

5. Luckypam

Luckypam Fórum-zöldfülű

Koszonom szepen megtalaltam. Szia

6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Azt szeretném megtudni, hogy a rémséges tárgyakat ha a kincses szigetre rakjuk akkor sima TP ad vagy BTP? :oops:

7. -agi07-

-agi07- Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék segítséget kérni! Megtudnátok nézni mit csináltam a farmaranyammal, úgy emlékszem 93 volt, vettem 20 ért szuper tápot és most van 64. a farmom -agi07- ID: 22701646. Előre is köszönöm!

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szertném tudni, hogy nem lehetne valahogy kiszűrni azokat a farmokat amiket csak az event miatt hoznak létre, mentorálok és van 2 akik 3 nap alatt semmit nem haladtak, 2. és 6.szinten vannak, voltak olyan jó aktív csibéim , akik tényleg csinálták, tanácsokat adtam és "sajna " gyors 40esek lettek, de ezek a kamufarmok idegölők, válaszra se méltatnak.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! Az új teliholdas területre a Páncél Pannit nem lehet kihelyezni, mert nem jelenik meg a dekor a raktárban. Ha jön egy olyan event ahol a felröppenők fontosak, mint ami szerdán kezdődik, jó lenne használni, ha már vannak. Lesz ebben változás, vagy nyugodjak bele, hogy nem használhatom? :)

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -gyöngy-581!

Nincs információnk arról, hogy lesz e változtatás.
    Felröppenők gyűjtésére így is már 5 terület áll rendelkezésünkre.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Nildia

Szia mamika57!

Aki nem reagál, és látványosan nem halad, azt el lehet küldeni.
    A jó csibe elég ritka......Akár haladás, akár kommunikáció szempontjából.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nildia!:)
    Köszönöm szépen a gyors választ, azért reménykedem benne, hogy ebben lesz később változás. További szép estét nektek.

13. Nildia

Szia -agi07-!

2015-10-24 11:33:21-kor 3 db Szentjánosbogár sálat vásároltál összesen 9 Farmarany ellenében a szupertápon kívül, amire emlékszel.

14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Valóban, egy csibém volt, akivel azóta is naponta többször váltunk levelet és sikerült meglépni, hogy szomim maradhasson, így továbbra is tudok tanácsot adni neki.El is küldöm a 2 gagyit ,de mostmár kivárom, hogy meglegyen az 50 pont, addig nem cserélem le, mert úgyis ilyen széhámosokat kapok csak, kivétel eddig 2 csibe volt.

15. Nildia

Szia soramay72!

Kincses szigetre kihelyezve Bahama tapasztalati pontot ad.

soramay72 kedveli ezt.
  16. agnes1950

agnes1950 Járnitanuló

Kedves Nildia nagyon köszönöm a segítséget, valamit nagyon mellé nyomtam, mert arra nem is volt szükségem:(>:(:mad::cry:

17. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Sziasztok, tudja valaki miért nem lehet a haloween ajándékot leszedni?? Nekem nem engedi. Köszi előre is Botond

18. Nildia

Szia Botond670!

Játékból való ki be lépés után már ellenőrizted?
    Másik böngészőről belépve a játékba már ellenőrizted?

19. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Szia! Mind két böngészőből ellenőriztem, a ki és belépés még elmaradt, megpróbálom, köszi Botond

Sajnos ki-be lépés után sem sikerült. ID 15262905 Más ötleted nincs? Köszi Botond

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.15
  20. Nildia

Szia Botond670!

Az első Halloween tök alatt található 50 darab szupertrágyát már átvetted 26.10.2015, 08:00:44-kor. A következő tökre csak holnap kattinthatsz majd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.