Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    3 oldal,1 sor,4-k kisablak.

2. -frenk007-

-frenk007- Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Az lenne a kérdésem,hogy a 4. mezőt miért nem tudom kiváltani? pedig meg volt a 40 a aranybanán.Az első 3 könnyen ment. Köszi :)

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. -frenk007-

-frenk007- Utánpótlás-írogató

5. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a most a mini eventbe a szezon munkásokat kétszer is meg lehet venni? Akkor 60-napig lesz érvényes? A választ előre is köszönöm:)

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Többször is megveheted,mert az idő összeadódik.

ördög0 és .dina1. kedveli ezt.
  7. aisa77

aisa77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nem találom a grönlandi tiki fákat,pedig már ki meg be léptem meg frisitettem.Valaki tudna segiteni~Köszönöm~
    I.D. 1829256

8. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Bahamarama szigeti menüben is nézted? A Tiki fák szigeti fák.

9. aisa77

aisa77 Fórum-zöldfülű

Köszönöm~ Meg van mind a 8 db. Csak ott nem néztem:)

10. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Az egyik farmom gyönyörűen világít a másik pedig nem. hol kell beállítani a Halloween világítást?

11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Halloween háttér csak a városban és főszántón van jelen.

12. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

De nálam ott sem világít.

13. maricaalojzia

maricaalojzia Járnitanuló

:):music:

Sziasztok!

A mozival van gondom. Gyakran bejon a Debora nyomában c. Tuniszról szolo film. De semmi mas nem tortenik a filmmel elinditani nem lehet csak all. Miert nem indul?

8)8)

14. jancsi47

jancsi47 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Nem tudom jó helyre írok, de megkérném a modit nézze meg nekem, hogy az éjszaka folyamán mire költöttem 200 farmaranyat. Nem emlékszem vettem-e valamit véletlen. Válaszától függ, hogy jelszavat változtassak. Előre is köszönöm. jancsi47 ID 24076965

15. farmeragazda

farmeragazda Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt,
    Abban szeretnék segítséget kérni hogy hol és hogyan tudom aktiválni a bónuszokat?Akármennyit keresgéltem csak arról találtam infót hogy hogyan halmozódik meg sok mindent,de konkrétan az aktiválásról semitt.És csak gyűlnek,most néztem van 147 démoni bokrétám,de nem tudom felhasználni.Válaszokat előre is meg köszönöm!

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

17. -East17-

Szia!

Az event egyik részfeladatát teljesítetted beszállítás helyett 181 farmaranyért: 2015-10-29 18:13:17

18. -East17-

Szia!

A Pajta leírásában is találsz erről ismertetőt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pajta-és-az-éléskamra.6880/

Illetve a bal oldali Pajzs ikonra kattintva megnyílik a bónusz rekeszek ablaka. Ott valamelyikbe belekattintva megjelennek a felhasználható bónusz tárgyaid és választhatsz közülük.

19. -East17-

Szia!

Ezt sajnos nem tudjuk megmondani, lehetséges, hogy hibás a film. Az ezzel kapcsolatos észrevételeket továbbítjuk a központba.

maricaalojzia kedveli ezt.
  20. jancsi47

jancsi47 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszod! A feleségemnél megint gyűjtöm a fekete pontokat a figyelmetlenségem miatt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.