Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Morgós55

Morgós55 Utánpótlás-írogató

Köszöntem a választ:))

2. anita219

anita219 Fórum mestere

Helló.
    Legyen szíves valaki és nézzen már utána a bahama pontjaimnak,mert reggel kb. 260 000 körüli Tp kellett még a 191-es szinthez.Azóta bekajáltam 14 palacsintát és 67 lángost,de még mindig 236 796 pont kell. Számításaim szerint a termékek elfogyasztása után 154 250 körül kellett volna hozzá íródnia. Köszi előre is.

3. Málnahab

Málnahab Rutinos

Sziasztok!
    Felugrott egy ablak belépéskor, így kezdődik a szöveg:
    "Kiválasztásra került a weboldalunk kérdőívének kitöltésére, hogy segíthessen azFarmerama.hu fejlesztésében. Hálánk kifejezéséül szeretnénk fekínálni Önnek..."
    Ez egy létező dolog, vagy beugratós móka?

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. Laboviti

Szia!
    Esetleg tudnál egy képet hozni?

6. Málnahab

Málnahab Rutinos

7. Laboviti

8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Bezártam. Bár ez első 3 kérdést elnyomtam már, de tanácsodra nem fejeztem be... Remélem, nem szabadítottam magamra semmilyen vírust :)

9. Laboviti

Javaslom, a Mozilla böngészőben az eszközök menüben a kiegészítők leellenőrzését. Ha ott találsz bizonytalan eredetű kiegészítő programot, töröld.

10. Málnahab

Málnahab Rutinos

Operát használok. Ott merre keresgéljek?

11. Laboviti

Esetleg keresd a kiegészítőkezelők opciót.
    Javaslom, használd a google-t keresőként.

12. Málnahab

Málnahab Rutinos

Köszönöm!

13. anita219

anita219 Fórum mestere

Gazda: anita219ID: 10871817

14. Laboviti

A 14 darab csokis palacsinta elfogyasztása után 14*6000 BTp= 84000 BTp
    A 67 darab lángos elfogyasztása után 67*750 BTp=50250 BTp jár. Tehát összesen 134250 BTp
    Azt írod reggel kb. 260000 BTp kellett még a szigeti szintlépéshez, most 236796 BTp.
    Valószínűsítem, reggel nem a megfelelő sort nézted a szintjelző BTp buborékban.

15. anita219

anita219 Fórum mestere

Hogyan nézhettem volna el,mikor a bahama szigeten voltam és ott a szint jelzőnél csak egy buborék van? .... Az előző hsz.-ben a termékek összértékét elírtam,de azért annyira nem vagyok már zöld fülű,hogy ne ismerjem fel a számokat és ne tudjam melyik TP hová tartozik. :D De nem lepődtem meg,hasonló választ vártam,nem is értem miért kérdeztem. Ebben a játékban úgysem a játékosnak van igaza.

16. Laboviti

Nem hiszem, hogy a cinizmusoddal célt érsz.
    Mint régóta fórumozó Játékos ismered a válaszokból, mint tudunk ellenőrizni. A Tp mozgásokhoz nincs technikai hátterünk.
    Esetedben az elfogyasztott termékek mennyisége vizsgálható pontosan.
    A Bahamarama szintjelző buborékjában is két érték szerepel (hol állsz, mennyi hiányzik).
    Mivel a posztodban körülbelüli értéket írtál, így a következtetésemben a valószínűsítés megállja a helyét.

17. lylyom

lylyom Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mostanában nem vagyok toppon/sok minden kimaradt/, például a "kreatív evőpálcikák"-at honnan varázsoljátok? :) Köszi!

18. Laboviti

19. lylyom

lylyom Fórum-zöldfülű

20. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Szia!
    Déután olvastam ,hogy a sok belépési hiba miatt kiktolódik az event ideje,de most már nem találom ezt ,csak azt,hogy a jövőhéten kapunk bónuszta hibák miatt.Akkor az event hétfőn véget ér? Köszia választ előre is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.